Galet hur mycket barn kan växa på bara ett år.  Om man tittar på bilder från förra påsken så ser både Emilia och Elian ut som bebisar jämfört med i år, haha.  Nu vill dom så sällan vara med här, så det är säkerligen svårt för er att förstå... speciellt när det gäller Emilia.  Men jag kan väl säga att hon har växt om mig ganska så ordentligt, har en större skostorlek och suckar åt mina suckar när hon sminkar sig om morgnarna.  Jag vet inte riktigt om jag känner mig redo för att vara mamma till en tonåring än, jag var ju själv tonåring typ nyss? (Ehmmm....)
Men ANYWAY! Förra påsken så låg bönan och gjorde vattengympa i magen.  Jag vill inte påstå att jag tillhör den där gruppen av människor som säger "ååååh vad jag saknar magen" när jag kikar på gravidbilder.  För det gör jag verkligen inte, inte alls.
 
 
I helgen drar vi i alla fall iväg på vår påsklovsresa.  Jag längtar och så längtar jag på ett sätt inte.  Elise är ju så galet hemmakär, hon får hemlängtan bara man går till Ica, så det skall bli intressant att se hur hon hanterar en ny miljö i så många dagar.  Och så skall det bli intressant att se hur båtresan över går då hon inte somnar på något annat sätt än om vi studsar på pilatesbollen (inte ens i bilen/vagnen på samma sätt längre).  Kanske lyckas vi tajma så hon slipper sova just då? Eller så får vi ta med bollen på båten (närå... eller?).
Alltså det är SÅ sjukt hur olika det kan vara med barn ändå.  Jag sitter och nojar (smått överdrivet) över en båtresa när vi är två.  Tidigare i livet så har jag varit ute och flugit och rest ensam med bebis/småbarn utan minsta bekymmer.  Elise är Elise helt enkelt och det är skillnad på bebisar och bebisar - det är något man verkligen måste förstå.  Nu är det ett ångestladdat projekt bara att uträtta ett ärende med bebisen i vagnen - då man vet att det oftast slutar med panik och kaos.  Haha, det är ju så myyyysigt med bebisar jämt!?
Hur som helst så hoppas jag att allt bara går skitbra, för inom kort så har jag planer på att åka solo med barnen till Spanien.  Elise har inget val, hon skall med! Och hon kommer gilla det.
Andrea Norell

Den där bollen är ju verkligen det enda som funkar när man har kolikbebisar/high need babys! Tips är att ha en tom minipilatesboll och pump med dig under vagnen (jag har en du kan få låna om du vill, bara hojta isf). Då kan du pumpa upp den snabbt vid behov vart du än befinner dig. Så gjorde vi förra sommaren och det var verkligen en räddare i nöden ibland!

Hoppas att ni får en fin semester nu och att allt funkar bra med Elise 😀

Svar: Smart med en mini! Vi har tagit med oss vår vanliga pilatesboll med pump överallt :D
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress