18 april 2017

Påsklovet

Vardagslivet

 
Nu är vi tillbaka på hemmaplan efter en lång och händelserik vecka på Gotland.  Samtidigt som det känns som om det var hundra år sedan vi åkte så gick det även himla fort! 8 dagar utan mottagning på mobilerna i stugan, en vecka som innehöll allt väder man kan tänka sig: snö, regn, värmande sol, bitande kyla, vind, klar himmel... ja, vi upplevde ALLT.  En massa social tid med min släkt, anpassning efter lillasysterns behov och rutiner som till sist slets isär, utflykter, god mat, bad i badtunna under stjärnklar himmel, bastu, löprundor vid havet, restaurangbesök och allra viktigast: min sons 7-års dag.
Elian hade ju verkligen kört nedräkning och längtat efter sin dag i flera månaders tid, men typiskt nog så blev han dålig och gick miste om det där med skönsång och frukost i sängen då han istället väckte mig strax innan 5 av illamående.  Jag led verkligen med honom, men vi skjöt lite på tårtkalas osv, han fick bestämma hur mycket som orkades med och så firade vi honom lite i taget.
 
Nu skall vi återgå till den vanliga vardagen och jag skall väl ägna veckan åt att skapa rutiner åt Elise igen.  I slutet av veckan flyttar vi även tillbaka till vår vanliga lägenhet efter renovering och fix där - så det skall bli skönt att känna att man får komma hem på riktigt igen.
 

Tara

Men stackarn - min dotter var också sjuk, när hon fyllde. Tur att de ändå är flexibla.

Jag har totalt missat att ni bytt lägenhet 😯 Förmodligen har jag bara inte registrerat det, då jag läser bloggen/tittar in dagligen 🙂

Hoppas lilltjejen kommer in i rutinerna snabbt igen 💕

Moa

Näe vad typiskt att bli sjuk på sin födelsedag men skönt att ni kunde fira när han orkade det :) Jättefina bilder <3

Novajoh - singel 20-åring med barnlängtan

Gud vilka härliga bilder!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress