Jag har börjat lite smått med att ta emot bokningar igen och det känns givetvis superkul.  Det är roligt att kunder fortfarande hör av sig, trots att jag har varit frånvarande ett tag pga graviditet och krävande bebis.  Jag var nog lite naiv i mitt tänkande att jag lätt skulle kunna fortsätta jobba trots barnafödande.  Elise är ju ingen Elian som enkelt hängde med i vagnen och väntade snällt (haha).  Men nu börjar skruttan bli stor och kan istället hänga med sin papa under tiden.
Jag ser fram emot både familjebilder och bröllop om några månader.
 
Jag tror att jag mår som bäst när jag får vara "in the zone" bakom kameran.  Resten av världen och alla bekymmer har då en tendens att bara försvinna.  Det är alltid kul att höra från närstående eller assistenter hur jag blir när jag väl sätter igång och jobbar.  Haha, jag är en ganska tyst och lugn människa egentligen... men det blir ganska mycket fullt ös på mig när jag får tag i kameran.  Jag blir helt till mig och speedad av bildidéer.
Jag älskar verkligen det jag gör och är lycklig om jag får fortsätta med det så länge det bara går, men när Elise börjar på förskola så har jag faktiskt planer på att börja plugga lite igen (också).  Den här mammaledigheten har givit mig SÅ mycket tid att tänka, fundera, planera och strukturera kring framtiden - seeeen om det blir som planerat, det återstår väl att se.  Men det jag gjorde på heltid innan Elise kommer nog bli en deltidssyssla.  Inte för att jag inte älskar jobbet, utan snarare för att jag vill mer.  Jag får dock en klump i magen så fort jag blandar orden förskola och Elise i samma mening, haha, hon är ju så liten än.  Så just nu fortsätter jag bara att leva i nuet och njuta av bebistiden med min minsta dotter och glädjas åt lite extra bokningar på sidan om.  Perfecto.
Annika

Är väldigt nyfiken på vad du funderar på att plugga! Förstår om du vill hålla det för dig själv om det är i funderingsfas. Kram :)

Svar: Lovar att dela med mig av det lite senare när jag har kommit ur funderingsfasen! :) Jag kanske svävar iväg lite just nu ;) Kram
Denize

Paula

Hej! Ska gifta mig i sommar och letar just nu fotograf! Hur får man kontakt med dig om man vill prata mer om det?
Kram

Svar: Hej! Vad roligt, grattis! Maila mig på denize@eemedia.se :) Kram
Denize

Emmelie

Otroligt vackra bilder! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress