Detta är ett sponsrat inlägg (i samarbete med Chilli)
 
När semestern började lida mot sitt slut och tanken på att återgå till vardagen ploppade upp så kände jag total ågren.  Jag skojar inte.  Jag ville inte hem, inte ens lite, inte alls.  
Men när man började återgå lite till sina vanliga rutiner, inom hemmets fyra väggar och under det där taket som är en trygghet för familjen så började jag gå i makeover-tankar.
Jag får helt enkelt ta tag i saken och göra så att man trivs i hemmet istället.  Jag har börjat plocka och fixa och planera hur man skall göra om.  Även om det bara handlar om småsaker, så blir de jäkligt stora i betydelse.
Som vardagsrummet t ex, där har vi inte ens belysning.  Vi har en ganska svag golvlampa, men det hjälper ju inte direkt.  Såååå nu kollar jag in nya lampor.  Jag vill ha en riktigt fräsch taklampa.
Och en matta.  Och få upp tavlor på väggarna.  Och nytt soffbord.  Och, och, och... haha.  Vi börjar nog med lampan, så tar man ett steg i taget.
 
Spanar efter inspiration, tills man kan åka iväg och kika lite.  I helgen kanske..? Så vad passar egentligen i ett vardagsrum som för jämnan ser ut som ett enda kaos? Hmmm... finns så mycket!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress