/ Vardagslivet /

Det har varit kaos in the house

 
Här är de enda bilderna jag har tagit under dessa tysta dagar.  Anledningen till att det har ekat här inne? Först och främst: magsjuka.  Fasen, jag trodde att vi hade klarat oss när det gick fem dygn från att Elian kräktes... men icke! Först vaknade jag upp med ett ryck, sprang till toan, sysselsatte mig med våldsamma kräkningar och flyttade därmed in på toaletten och spydde konstant resten av natten.  Och sedan var det bebisens tur att bli dålig i magen.  Det fick pappan ta, jag var heeelt golvad efter den där natten.  LYX att vara två, det kände jag verkligen i en situation som den.
Hur som helst så överlevde vi även den magsjukan.  Det städades maniskt och jag hoppas verkligen att vi slipper må sådär igen på vääääldigt länge.  Usch, ångest! 
 
Mitt i det där kaoset så skulle vi även flytta och igår morse kom flyttbilen.  Elise tyckte väl att det var lite sisådär att det sprang runt ett gäng okända män och vrålade i hemmet, att mamman var stressad, att saker förflyttades och allt var upp och ned.  För att sedan läggas ned i vagnen och hamna på en helt ny plats (hon som är sådär hemmakär ni vet...).  Hon var SÅ orolig, lilla skruttan.  När allt var på plats på nya stället så fick jag absolut inte lägga ned henne till en början, vi fick gå tusen varv så hon fick bekanta sig ordentligt.  Sedan gick hon med på att sitta i babysittern, men så fort jag ställde mig upp eller vände ryggen till bara lite grann så vrålade hon rakt ut.
Framåt kvällen så kom pappan från jobbet och hon sken såklart upp som vanligt, men var ändå sådär nojjig och hade stenkoll på mig och var jag befann mig.  Inte lätt att vara Elise och vara tvungen att anpassa sig efter så mycket nytt.  Sedan behöver jag inte ens gå in på hur nattningen gick, haha.... jag kan bara säga att när hon väl somnade så ställde jag mig i duschen och fällde krokodiltårar - jag var SÅ slut.
Idag är en ny dag med nya krafter, men det är ändå skönt att det är fredag.... det har varit en tuff vecka minst sagt.  Nu behöver vi alla lite lugn och ro.
#1 / / ANNAWII:

Du gör det bra finis <3

#2 / / Christina:

Ja det är inte lätt att vara mamma, hoppas ni får en lugnare helg!

#3 / / Jenniey Love:

Hoppas ni håller er frisk nu framöver. kramiz<3

#4 / / Moa:

Åh fy, man känner sig verkligen stark nog att flyttpacka när man blivit av med allt man stoppat i sig typ senaste dygnet... Skönt att ni är friska nu!

#5 / / Tara:

Men lilla skruttan o stackars dig!
Hoppas ni har en lugn o skön helg framför er nu 💕

#6 / / Anonym:

Fanns det ingen du kunde be om hjälp med den lille? Din mamma pappa? Är du för stolt för be om hjälp?