/ Vardagslivet /

Gosbebisen och sömn

 
Den här lilla ungen är alltid så extremt glad när hon är nyvaken.  Det spelar ingen roll hur länge sovstunden varar, så fort hon slår upp ögonen så är hon jordens charmtroll.  Sedan tar man upp henne, en liten stund passerar och så hinner hon nog känna att hon bara sov några minuter och därmed faktiskt fortfarande är trött, haha.
 
Just nu sitter jag och funderar på hur länge den här situationen skall vara; att det kan ta någon timme att få henne att somna och sedan så sover hon bara någon kvart.  Jag är med andra ord lite less på att ägna dagarna åt att studsa på sängkanten/pilatesbollen med bebis i famnen, hehe.  En sak vore väl om hon sov ett tag därefter.  Tänk om hon kunde lära sig att somna på något lättare sätt.  Typ själv (?).  Drömma kan man alltid...
 
Hur som helst så är det nu dags att göra just det jag skriver om; få supergnällig bebis att somna.
 
Önskar er en finfin fredag och tack för att ni klickar på hjärtat på de inläggen som ni gillar.
#1 / / Hannah:

Kanske hur korkad som helst nu, men har du testat att INTE försöka få henne att somna utan bara låta henne följa sin egen rytm så gott det går?

Svar: Hon kan tyvärr inte somna utan hjälp, så då blir hon övertrött och gallskriker i flera timmar :/
Denize

#2 / / Anonym:

Hej! Har typ aldrig kommenterat en blogg förut men jag gör det nu, jag lider med dig! Det är så jobbigt att inte få någon sömn alls. Det som räddade mig var att Linda in min bebis, han är snart 3 månader och det är så härligt att få sova och att han också får sova. Han känner en enorm trygghet!!
Linda in i en tunn sjal, inte för hårt o inte för löst heller. Du kan ju prova o se Om det funkar för er också💞

Svar: Det är så vi gör för att få henne att somna, vi har lindat in henne i en filt enda sedan hon var pytteliten och så gungas hon till sömns - inget annat funkar :D Tack för din kommentar!
Denize

#3 / / Om du sitter i soffan och vinklar upp benen så hon ligger/halvsitter mot dina lår pch så gungar du benen åt sidan (haha dålig förklaring) men vet nästan inget barn som inte somnat så, låter jobbigt att sitta o studsa 🙈:

Om du sitter i soffan kan du prova att vinkla upp benen så hon ligger/halvsitter mot dina lår och sen vaggar henne så, fram och tillbaka. Vänster höger vänster haha 😅🙊 hoppas allt går varför er.

#4 / / Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg:

Vilka fina bilder <3<3<3

#5 / / känslor har alla:

guuud så söt

#6 / / Maria :

Du lär väl ha provat allt men skriver ändå :) Testa att få henne att somna om direkt hon vaknar efter den där lilla kvarten. Alltså söv om henne direkt. Båda mina barn har också somnat, vaknat efter en stund, sövts om igen och SEN kunnat sova ett par timmar. Bara ett litet tips om du inte provat förstås:)

Svar: Tack för tipset! :) hon tycker att man är sjukt elak om man gör så, men igår funkade det faktiskt 👍
Denize