Såhär har det sett ut hos oss en morgon som denna.  Snön fortsätter att falla och det stormar där ute (urk), bebisen och mellanbarnet är förkylda, katten vet inte riktigt om den skall vara inne eller ute så han hoppar mest upp och ned och går fram och tillbaka.  Kaffebryggaren går varm, Elise har suttit och tryckt på min mobil och då påminde bakgrunden mig om att jag inte har tagit syskonbilder på barnen sedan jul (skäms!).  Och ja, det är väl det.
Nu sitter jag och laddar för lite hemmaträning även om jag egentligen helst skulle vilja dra igång Netflix och trycka i mig godis hela dagen.  Närå riktigt så illa är det inte, jag ser fram emot ikväll i alla fall - för då skall jag iväg solo och klippa håret.  Jag tänkte kapa ungefär hälften, så det skall bli spännande.  Jag är lite trött på att håret mitt är en trasslig risbuske som Elise ägnar dagarna åt att dra i (jag har knappt något hår kvar på huvudet numera).
Tara

När jag såg väggen i köket, kom jag att tänka på när du skulle måla om i ditt dåvarande kök - minns jag helt fel, när jag tänker blått..? 🙂

Svar: Hehe precis, det blev väldigt blått 😅
Denize

Rebecca Adnell

Mysiga bilder!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress