Igår började jag dagen med tänkandet att jag skulle "skämma bort mig själv" lite.  Min hy är en blandning mellan ungdomsfinnig (stress?), samtidigt som den är snustorr.  Man är blek, samtidigt som man är rödflammig.  Och ja... vintern blandat med sömnbrist gör konstiga saker med ansiktet helt enkelt.  Hur som helst så bestämde jag mig för att smeta ihop en ansiktsmask.  Den masken måste ha gjort sitt allra grundligaste arbete, för den glömdes bort och satt där den satt i flera timmar (haha).  Vid lunch kom jag på att jag kanske borde tvätta bort den (och ta på mig annat än pyjamaströjan).  Vissa dagar går bara i ett...
Jag hann därefter träna och färga utväxterna.  Det gjorde jag dock när pappan hade kommit hem.  Nu börjar Elise bli så stor så att jag kan få saker gjorda genom att hysteriskt stå och sjunga "I ETT HUS I SKOGENS SLUUUUUT..." eller Imse vimse, så hinner hon glömma bort att hon är arg någon minut eller två.  Man kan alltså vilseleda lite grann.  Men att färga håret - det gör jag ändå helst i lugnans ro.
 
Sedan så beställde jag bland annat en ny ögonkräm som kunde levereras hem till dörren samma eftermiddag.  Skönt tänkte jag.  Det lilla paketet kom dock inte förrän sent på kvällen.  Dom ringde och bad om ursäkt och jag beklagade mig över att jag hade småbarn och inte orkade hålla mig vaken mitt i natten.  Vet ni vad mitt i natten är för mig numera? Klockan 22.30.  Hashtag kärring.
Anonym

Hehe känner igen det där med hyn! Finnig och glåmig trots att den är snustorr 🙄 Och håret typ trillar av! Väntar bara på att det ska ligga en lös peruk på kudden en vacker dag när jag vaknar 😂

Felicia

relaterar, har också torr hud :(
Har förövrigt gjort en kortfilm ganska nyligen, vore kul om du ville tycka till lite, vad som kan förbättras å så! :)
http://nouw.com/feliciaohlausson/vakna-29190052

Freja

Haha ja hyn hatar en under vintern! Vad var det för spännande mask? :)

Angelica

Haha vad kul! Det är just de två låtarna som funkar på min snart 8-månaders med :-)

Erika

"I ett hus VID skogens slut" går texten ;) Förlåt men har man OCD så har man xP

Den torra vinterluften gör alltid att min hy blir full av finnar och fnasig hud... Inte alls kul! Vad är det för ansiktsmask och vad tyckte du om den? Jag funderar på att köpa/göra ansiktsmask men känner att jag har ingen koll på vilken typ min hy skulle gynnas av.

Svar: Haha! Jag insåg det igår när jag hittade en långversion på Youtube. Sen har jag bara väntat på att någon ska kommentera det ;)Jag använde en charcoal mask från body shop, men jag borde nog ha satsat på något lite mer fuktgivande :)
Denize

Anonym

Fast 22.:30 tycker nog ganska många är sent. I allfall när man har jobb.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress