Måndagsmorgonen började strax innan klockan 6 (sovmorgon jämfört med förra veckan), med en bebis som tjoade bredvid mig.  Älskar att få se hennes léende, det första man ser så fort man tänder lampan.  Oftast är hon ju jättetrött egentligen... och borde sova en timme eller två till egentligen... men det har hon inte förstått än.  Hon bestämmer när det är dags att gå upp - oavsett vad.
I morse hann hon vara vaken tills solen gick upp ungefär, då passade storebrorsan på att fota några glamourösa morgonbilder på oss - sedan slocknade hon och sov en kvart.  Enda tills hon blev väckt av ett jobbigt borrande ljud.  Dom håller nämligen på och renoverar här i huset, så jag sitter mest och väntar på att få nycklar till en annan lägenhet som vi skall bo i under tiden.  LÄNGTAR! Så trött på att söva bebis, som ändå inte kan sova pga oväsen.
 
Men hur som haver, det där löser sig! Hoppas att ni alla har haft en fin helg och får en bra start på nya veckan.
Här hoppas jag på lite friskare tider.  Förra veckan var det kräksjuka och nu är Elian hemma pga att han känner sig hängig och är lite varm.  Men det är väl sådana tider nu.  Tyvärr.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress