27 januari 2017

Ett annat liv

Vardagslivet

 
En gammal bildsamling från åren i Spanien, som bara dök upp när jag letade efter något helt annat bland arkivbilderna.  Jag kände att det kunde vara värt att publicera dessa igen en dag som denna.  Bland kräksjukor, gnälliga barn, gråmulna januaridagar, sömnlöshet och många tankar så ville jag bara drömma mig bort en stund.
Drömma mig bort till livet som 21-åriga jag levde när jag bara packade ihop det viktigaste och flyttade till ett annat land.  Jag behövde drömma mig bort till soliga dagar, vackra solnedgångar, cava på terrassen, lunchraster på stranden, doften av solkräm och solkysst hud mitt i vintern, ljudet av hav och harmoni, spanska språket som fortfarande ekar i mitt huvud, solblekt hår på stora och små, fotouppdrag på spännande spanska orter och äventyr i mängder.
Ibland behöver man bara drömma sig bort, minnas och uppskatta...
michaela- mamma till tre 💗

alltså dessa bilder! otroligt fantastiska!

V

Har läst din blogg från och till i många år. Sen din äldsta var yngst. Jag är 30 och ensamstående med min flicka på 4 år. Jag tycker utifrån din blogg att du är inspirerande och att du som jag inte är densom ger upp. Du har så fina barn många kramar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress