Ja ett par dagar har det gått sedan vi började med nya ersättningen.  Och hallelujah! Halle-freakin-lujah, det verkar funka! Jag finner inte orden till att beskriva lättnaden man känner inom sig.  Att slippa höra bebisens panikskrik, slippa se desperationen i hennes blick, slippa byta ett tjugotal blöjor både dag och natt och bara slippa känna sig helt jäkla maktlös.  Det är helt obeskrivligt.  Blodet har försvunnit helt, bajset är "normalt", hon är glad när hon är vaken och somnar lättare.  Hittills i alla fall.  Man vågar liksom inte säga för mycket... det brukar kunna tvärvända till det sämre då, men nu har vi haft ett riktigt bra dygn jämfört med hur det har varit tidigare.
Sedan så är det ju så att Elise är lite "krävande".  Hon är inte den bebisen man lägger ned på en filt eller i ett babygym och så har man massa tid över till sitt.  Hon är inte den man kan ta med sig på längre promenader eller shoppingrundor.  Nej, hon kräver ju ens odelade uppmärksamhet, vill bli buren och vara med all vaken tid och somnar BARA på sina speciella vis - men det gör mig ingenting, DET är jag van vid och det gör jag med glädje.  Att stå ut med hennes gnäll när hon är uttråkad t ex är en sak.  Så länge den där smärtan försvinner och att hon faktiskt bara får må bra... då kan jag fortsätta aktivera henne tills vi båda tuppar av om kvällarna! Eller åtminstone tills pappan kommer hem och han tar över istället, hehe!
Nej som sagt så känns det verkligen kanonbra just nu.  Nästan FÖR bra för att vara sant!?
 
Ah, fyfasen vilken extrem lycka om det bara kan fortsätta såhär nu.  Om det verkligen ÄR sant.  Som sagt så finner jag inte ord.  Jag blir bara så himla, himla glad!
Tara

Åh, vad härligt! Förstår att det känns gott!

Hoppas ni får en skön o lugn helg!

Moa

Åh vad skönt! Hoppas det håller i sig nu :D

Maria

Men så skönt för er alla!! 🙏

Maria

Men så skönt för er alla!! 🙏

Anonym

Konstigt att ni inte blev rekommenderade av BVC att testa detta tidigare.. Mjölkallergi är väl ganska vanligt. Men hur som helst- vad skööönt om det funkar!! För både Elise och resten av familjen <3

Karin

Så som du skriver var det för oss också, tror även jag slrev till dig i bloggen om att det kanske kunde vara det, redan i början när du skev om det, för symptomen stämde så väl in på min bebis. Så himla skönt att det kanske funkar, och jag vet känslan, man blir glad bara det är lite lite bättre. Min lille kunde inte heller ligga med ro i vagnen, kunde inte gå på stan osv. Men nu är han som vilken nöjd bebis som helst, och nu 5 månader så får han inte ont i magen om jag dricker mjölk eller äter mjölkprodukter (jag ammar). Han är nu 5 månader. Tycker det är konstigt att inte BVC föreslagit detta tidigare...fast samma var det för mig. Var jag själv som började utesluta mjölkprotein bara för å se om det blev skillnad. För min lille blev det skillnad redan första å andra dagen och sedan successivt bättre. Tar ju nån vecka innan allt protein är ute ur kroppen. Vet inte om du läser kommentarerna, men hoppas nu det blir fortsatt bättre för er. Kram

Svar: Nej när jag ammade så sa dom bara på bvc att bebisarna ytterst sällan påverkas av det som mamman äter, men jag började utesluta saker ändå. Kram!
Denize

Hanna Karlsson

Åh vad skönt! Hoppas att det håller i sig nu.

Malin Lorentzon

Åh, vad skönt! Så frustrerande när de små inte mår bra. Håller tummarna för att det håller i sig!

Linda

Men åh vad himla skönt för er att det verkar ha löst sig!

Anonym

Vår tjej äter oxå Neocate. :) Den enda som funkar. Blir en helt ny bebis.

Karin

Vilken lättnad! Låter otroligt härligt. Håller tummarna att det fortsätter så. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress