Det obligatoriska helggodiset hos oss.
 
TACK för all fin respons till mitt tidigare inlägg om operationen.  Jag tänkte skriva ett uppföljningsinlägg för att besvara ett par frågetecken lite senare.  Om ni vill veta något mer om det, så är det bara att ställa frågorna här så svarar jag på det inom kort.  Återigen, tack tack tack!
 
Hur som helst så har kidsen långhelg och såhär har dagen sett ut hittills, i alla fall genom min mobiltelefon:
 
 
Medan bönan sov sin förmiddagsvila så var jag snabb med att köra igång med ett träningspass.  Jag har blivit avbruten tidigare i helgen pga att bebis har sovit som en kratta - även dagtid, så jag kände mig superstressad då jag veeerkligen ville få in en ordentlig workout.
Innan någon hinner fundera på detta så kan jag förklara att pappan gymmar och passade på att få det gjort själv medan hon sov i helgen, nu framöver har vi dock bestämt att INTE träna samtidigt då man aldrig skall lita på några sovrutiner, så att jag i alla fall kan få bli klar med mina pass på helgerna.  Jag försökte fortsätta med passet trots att hon vaknade, men hon är bara inte den bebisen som kan sitta snällt och titta på.  All hennes vaken tid är intensiv bara-titta-och-prata-med-Elise-tid.
Men anywaaaays, nu kom jag av mig helt - tillbaka till IDAG:
Jag fick svettas klart (uppenbarligen) och golvades ordentligt.  Jag körde mest fokus på magen idag (övningar som är ok såhär lång tid efter operationen) och se där, bakom all lös hud så sitter det faktiskt magmuskler.
Efteråt så laddade jag om med en massa vätska och en skål gröt.  Lagom tills att den var klar så vaknade Elise och gjorde mig sällis vid bordet med en majskrok och lite senare en burk pasta till lunch.
 
 
Min hy blir som vanligt en enda katastrof när det blir lite varmare och när man tränar, antagligen pga svett - och så har de senaste veckorna varit jättestressiga... så det bidrar en del.  Jag försöker i alla fall köra med ansiktsmask ett par gånger i veckan och denna åkte på direkt efter träningen idag.
Emilias rum används förresten som mitt "gym" (mest plats och utrymme), hon har såklart godkänt detta.  Därefter används det även som plats för mig att vika tvätt (det där behovet av större boende växer dag för dag inser jag, puuuh).  Det är för övrigt det rummet som oftast står tomt, då hon oftast är iväg på äventyr.
 
 
En snabb dusch av kroppen och en sväng med torrschampot senare, så sprang vi iväg till centrum för att möta Emilia som ville uträtta lite ärenden, hon fick sitt gjort och återvände till sin kompis.  Vädret pendlade mellan varmt, blåsigt och kallt så jackan åkte på och av.
Hemma väntade rester från en asiatisk restaurang till mig och Elian och en burk katrinplommon till bönan som är hård i magen.
 
 
Den här grabben hade också ett litet ärende att uträtta.  Han hade nämligen tömt sparbössan på alla gamla mynt och bestämde sig för att shoppa pokemonkort.
Gubben i kassan såg måttligt road ut när vi räckte fram en påse med 1-kronor och sa att det skulle vara 390kr, hihi.
 
 
Och nu hänger jag med den här tjejen som ser ut som tandlösa Agda 90, när hon suger på läpparna såhär.  Och alltid med en strumpa.  Alltid.
Nu är storbarnen med kompisar som vanligt, pappan lär komma hem när som helst och då skall vi väl äta något roligt och turas om med att underhålla Agda och undvika kvällsgnället.
Moa

Haha, skönt att ni kunde betala med mynten i alla fall XD många affärer tar emot typ högst trettio mynt nu inför myntbytet...

Carolina

Åh! Den där bodyn är så fin! 😍 Köpte samma till min dotter. Den är välanvänd kan jag säga 🙈😂😍

Erika Palmqvist

Min minsting har likadan body som din 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress