1 juni 2017

Sisters

Vardagslivet

 
Jag hittade den där understa färgbilden av en slump.  Jag letade efter något annat i arkivet från maj 2013 och fann foton på mina morsdagkort som Emilia hade gjort till mig då, med bebisbilder på sig själv.  Och då såg jag något, då såg jag Elise i en av bilderna.
Det är så lustigt det där med likheter.  Som jag skrev häromveckan så är ju barnen inte syskonlika, jag antar att jag har svaga gener, haha! Elise är pappas flicka och Emilia... ja, vad skall man säga? Hon blev slående vacker helt enkelt.
Men hur som helst så har jag ändå blivit nostalgisk ibland när jag har varit med Elise.  Det lär handla om minspel och hur hon är till sättet men jag blir OFTA påmind om Emilia.  Det tycker jag förstås är jättekul, man jämför ju likheter automatiskt.... och troligtvis är jag den enda som ser likheterna till det yttre.  Främst pga just minerna och sådant som bara mamma själv lägger märke till.  Men jag var ändå tvungen att leta upp några bilder på Elise tagna ur liknande vinklar och med ungefär samma blick.  Det är något över ögon, lite på och under näsan och hakan.
Men annars så är ju som sagt Emilia inte alls lik mig och Elise fick sin pappas utseende mest, men det är bara mysigt när man ser lite likheter själv.  Och att likna storasyrran till sättet är inte dumt alls, det skall man veta.  Igår var jag på hennes allra sista utvecklingssamtal på (i? hjärnsläpp) mellanstadiet - och det var endast beröm som vanligt.  MEN där kom jag av mig lite, det är en helt annan historia.  Jag känner bara en galen stolthet över Emilia, så Elise gör rätt i att ta efter henne, hehe!
Mina finfina tjejer.
Emma

Själv tycker jag att Elise är den av de tre som är mest lik dig :)

Anonym

Har följt er sen Emilia var liten och har faktiskt tänkt att Elise är lite lik Emilia på vissa bilder.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress