Hela den här dagen har ägnats åt träning.  I vanliga fall så brukar jag passa på medan bönan sover, hon blir nämligen rädd när jag tränar (haha).  MEN idag ville hon inte sova, har bara gnällt-gnällt-gnällt så hon fick snällt hänga på.  Jag behövde släppa lite på frustrationen - och som tur var så funkade det rätt bra ändå.  Det fick ske lite i omgångar och man fick pausa för att byta en blöja, vilseleda med leksaker, försöka söva igen.... och så plötsligt hade det gått typ fyra-fem timmar.  Helt galet vad en dag bara kan gå.
 
 
Jag försöker emellanåt springa med vagnen, men jag kan verkligen inte lära mig att tycka om det.  Jag antar att jag får hålla mig till promenader bara och sedan fokusera på löpningen på kvällar/helger när bebis är hemma med pappan istället.
 
Hur som helst så lyckades jag äntligen få lilla Miss Envis att somna för en stund sedan och då passade jag på att äta en sen lunch.  Rester från gårkvällens kycklingfilé i enkel bechamelsås med riven mozzarella och så varma grönisar på det.  Smarr.  Det jämnar snart ut sig när helgens godisskål åker fram.  OM den åker fram utan storbarn hemma (?).
 
På tal om det så pratade jag och K om att komma iväg i helgen och göra något bara vi - helt barnfria.  Det känns som om man borde passa på och vi skulle verkligen behöva det.  Men ja, ni vet ju hur jag är.  Det är blandade känslor här med andra ord.  Inget är bokat eller bestämt, så vi får se hur det blir och vad vi gör!
 
Trevlig helg på er.
Lena

Du ser grymt vältränad ut! 💪 Vad kör du för övningar? Med kroppen som tyngd eller vikter? Bra jobbat 👏

Svar: Kul att höra (läsa) tack :) Jag kan återkomma med olika övningar i ett inlägg. Kram
Denize

Emma P

Hej på er, just nu så kör jag en frågestund i bloggen så ni är välkomna att ställa frågor till mig, gör det i det aktuella inlägget.. Mvh Emma P..Ha en fortsatt bra dag..och hoppas att ni även följer mig på diverse sociala medier, samt på Blogkeen/bloglovin...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress