Igår kom Emilia hem med finaste presenten till mig; en bricka som hon fixat ihop i skolan.  Med "EEE" målat på dessutom! Kan ju inte bli bättre.  Tacksam mamma här.
 
 
God förmiddag en torsdag som denna! Här började dagen när klockan stod på 04-någonting och så hade Elise bjudit på typ fjorton uppvak innan dess.  Som tur är så somnade hon om rätt enkelt de flesta gångerna, men allvarligt... 04..? Hmm.
Enligt Wonder Weeks -appen så skall hon vara i en solskensperiod för tillfället, men vi vet inte riktigt om vi kan hålla med om det, haha.  Vi har haft några intressanta dygn här med henne - minst sagt.  Men å andra sidan så är hon bra mycket enklare om man jämför med bara för någon månad sedan, så jag skall verkligen inte säga något.  Det går framåt.  Ibland går det lite upp och ned och man får lite känslan av att ta ett steg framåt och två tillbaka ibland, men i det stora hela så ljusnar det ju.  Och konstigt vore det väl annars? Hon kan ju inte vara en high needs baby tills hon flyttar hemifrån liksom (även om det kan kännas så ibland).
 
Hur som helst så har jag precis ätit gröten med tillbehören på bilderna här ovanför.  Ett snabbt mellanmål, eller egentligen frulle... då jag bara hade fått i mig en kanna kaffe innan dess.  Skönt med energi-påfyllning deluxe!
Ha en finfin dag!
norrbotten emma

så läckert gott de såg ut! =)


ha en bra torsdag
kram

Emmelie

Å herregud vad gott det ser ut! Äter alltid gröt till frukost men har aldrig tänkt på att lägga på kiwi och passionsfrukt. Det ska jag genast prova! :)

Moa

Vilken snygg bricka :D

Caroline

Så fin bricka och gott ser det ut. :)

rememberthiis.blogg.se

oh vad gott :D

Anna ML Holm

Åhh , vad fint!

EmmaZ

Vilken fin sida och vilka fina bilder! :)

Malin

Det där ser ut som en riktigt god frukost!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress