Hej världen och godmorgon från Elise & hakorna och storebrorsan!
 
Här skiner solen och jag är i full gång med att övertala Elise att tycka om vagnen.  Jag lyssnade på era råd och vände sittdelen framåt och det går väl bättre, men ändå inte så bra som jag skulle vilja.  Hon verkar nöjd om hon får sitta helt upprätt, med ryggen rak - som i matstolen typ.  Dessvärre funkar det inte riktigt med vår vagn så jag får ha filtar/kudde bakom henne.  Men jag sitter och kikar på sittvagnar, då vi ändå vill ha en annan resevagn.  Tips mottages gärna!
 
 
Tänk att den här skruttan blir 8 månader.  Vilken jäkla resa vi har gjort.  Sista barnet och det lär vara en bebistid som kommer sitta kvar i minnet forever and ever.  Lilla Elise, du är helt klart unik.  Snart 8 månader och har inte särskilt bråttom med något alls.  Något som verkar liknande mellan henne och andra bebbar i samma ålder är i alla fall den berömda separtionsfasen... jisses! Det lär bli några låååånga veckor framöver, haha!
 
Nu skall hon alldeles strax vila en stund.  Själv skall jag kanske njuta av lite sol på balkongen, beroende på hur länge hon känner för att sova idag.  Sedan skall vi till tandläkaren med storasyskon.  Ha en finfin dag!
Linnea

Tips på barnvagn är Easy walker Mosey. Har bra upprätt läge samt kompakt och bra för resor!

Svar: Tack för tipset :)
Denize

Anonym

Pröva Balios M en liten och smidig vagn , sen går den vända. Vagnen är även snygg . Och finns 5 olika sitt ligg lägen .

Svar: Tack för tipset :)
Denize

Elina

Vi har en crescent compact 360 xt air som vi är väldigt nöjda med! Har fått bäst i test bland sulkys och känns mer som en "rejäl" vagn än de flesta andra vi testade.
Om ni dock vill ha mer en resevagn så skulle jag kolla på babyzen yoyo+. Är så sugen på en sån själv, men tror min sambo flyttar ifrån mig om jag köper en till vagn :p
Det enda minuset med crescenten som jag ser det är alltså att den inte blir superliten ihopfälld, medans babyzen yoyo går att fälla ihop så att den går som handbagage på flyg :)
Lycka till i vagndjungeln! Blir spännande att se vad ni väljer!

Anna

Provat bärsele? ☺️ Många barn (verkar vara vanligast bland flickor) som aldrig älskar vagnen..

Milla

Kronan sulky s! Svängbara framhjul, suffletten går att fälla fram helt så den täcker barnet och många sittlägen !

Anonym

Jag gillar inte ergonomiska sitsar till barnvagnen eftersom barnet inte kan sträcka ut rygg och ben i sovande läge. Men en ergonomisk sits kanske skulle vara något för Elise? :) Jag känner flera personer vars barn inte tyckt om vagn men ergo har funkat då det blir en annan sittande ställning :)

Anonym

Det går att fixa helt upprätt ryggstöd på Britax go big med hjälp av en påsklämma. Jag skickar en länk där du kan se hur man gör 😀 https://m.youtube.com/watch?v=e61kEZ-Uw_U

Svar: Smart, tusen tack! :D
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress