I flera veckors tid har jag fått ta ett uppehåll från träningen och det har minst sagt kliat i fingrarna - eller i hela kroppen egentligen.
Det märks hur fort man tappar muskler, jag känner mig helt tanig haha. Meeen nu har jag i alla fall fått börja trappa upp träningen lite igen och det känns fantastiskt.  Det är en så stor och viktig del av mitt liv.
Som återhämtning efter dagens pass åt jag frögröt med frukt, bär, honung och så testade jag att strö över lite av det här proteinpulvret på bilden.  Man fick en sådan påse i en Healthy Box förra månaden och jag har varit nyfiken på att prova.
 
Hur som helst så kommer jag fortsätta uppdatera med träningsprogram framöver i takt med att jag kommer tillbaka.  Jag har inte glömt bort det.  Idag blev det mest fokus på rörlighetsträning, lätta ryggövningar och lite ben/rumpa... allt för att få kontakt med musklerna igen då jag har stora problem med ryggsmärtor för tillfället.
 
Det kommer ta sin tid att komma tillbaka och man får alltid ha tålamod efter ett längre uppehåll, men nu har jag tagit ett steg i rätt riktning igen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress