/ Morsan - Denize / Vardagslivet /

En dag med mig

(null)

(null)

(null)

Snön lyckades pricka in min vistelse utomhus idag.Först låg det som ett vitt och tunt litet täcke.  Nästa gång var det bara slask kvar.

Jag har varit på sjukgymnastik (men var för "smärtpåverkad" för resultat).  Sedan hann jag kamma hem lite egentid i form av att fixa naglarna hos någon ordentlig! Hon suckade och skakade bara på huvudet över hur förstörda mina naglar blivit av det förra stället med förskräcklig personal.
Men jag fick sitta en extra halvtimme så gjorde hon de mycket tunnare och snyggare.  De blev lite mörkare än tänkt, men jag ville inte ha något åt det ljusrosa hållet denna gången.  Beige/brunt och roséguld i fyra veckor framöver!

Hur som helst så drog pappan iväg till jobbet när jag var klar med sjukgymnasten.  Nu väntar jag på samtal från läkaren, då alla bara skickar iväg och vidare på mig. Puh...
/ Lillasyster Elise / Vardagslivet /

Bönan ♡

 
Lilla minstingen som övar sig på att promenera med tunga kängor och stor overall.  Så mycket kärlek!
Idag har hon dessutom sovit länge både på morgonen (även om jag inte fick ta nytta av det, då det finns fler ungar i hemmt), men sedan så har hon även sovit en längre stund nu på dagen.  Då blir det ännuuuu mer kärlek! Sömn = happy feelings.
Nu har jag hunnit med ett kortare träningspass i lugnt tempo, sorterat tvätt, börjat tvätta, redigera kamerabilder OCH ätit en ljummen sallad.  Det var längesen man fick SÅ mycket tid över med Elise i sin närhet.
/ Vardagslivet /

Bara jag och lugnet

(null)

(null)

(null)

Det här med att mobilblogga är ju superfiffigt ibland.  Jag gjorde ju aldrig det förr, då jag ville ha perfekt redigerade systemkamera-bilder.  Nu är jag glad bara jag hinner uppdatera.
O hinner, det är något jag gör nu! Bönan sover fortfarande och klockan är nio. Freakin bananas! Men hon hade mycket att ta igen efter helgen. Släktträff här och där och så en övernattning hos farmor och farfar. Plus att hon varit förkyld.
Hoppas en pigg och glad tösabit vaknar upp strax.  
Jag har suttit här med VARMT kaffe med grädde, kikat på sovande bebisbilder på henne och kan bara inte fatta hur fort det här året har gått men samtidigt inte! Lilla hjärtat vad vi har varit med om!
OBS, kolla fingret på en av bilderna.  Det är nog så hon sover nu, när man själv behövde gå upp tidigt och få iväg barn till skolan.  Vilket hån! Haha.