(null)

Så mycket kärlek och energi i den där lilla kroppen numera.  Hon kan göra en gråhårig men samtidigt bjuder hon på så många spexiga anfall också, som gör så man nästan ligger dubbelvikt av skratt.  Så himla envis och egen!

(null)

(null)

Kärleksfull Brud som sagt, som gärna pussas och gosar in sig.  Framför allt om mamman pussar eller  kramas med syskon, då måste hon in emellan, haha svartsjuk much?

(null)

Här har hon lärt sig "vart är nääääsan?". Snyggt va? Fler kroppsdelar finns det också ❤

(null)

(null)

(null)

Snön lyckades pricka in min vistelse utomhus idag.Först låg det som ett vitt och tunt litet täcke.  Nästa gång var det bara slask kvar.

Jag har varit på sjukgymnastik (men var för "smärtpåverkad" för resultat).  Sedan hann jag kamma hem lite egentid i form av att fixa naglarna hos någon ordentlig! Hon suckade och skakade bara på huvudet över hur förstörda mina naglar blivit av det förra stället med förskräcklig personal.
Men jag fick sitta en extra halvtimme så gjorde hon de mycket tunnare och snyggare.  De blev lite mörkare än tänkt, men jag ville inte ha något åt det ljusrosa hållet denna gången.  Beige/brunt och roséguld i fyra veckor framöver!

Hur som helst så drog pappan iväg till jobbet när jag var klar med sjukgymnasten.  Nu väntar jag på samtal från läkaren, då alla bara skickar iväg och vidare på mig. Puh...

 
Lilla minstingen som övar sig på att promenera med tunga kängor och stor overall.  Så mycket kärlek!
Idag har hon dessutom sovit länge både på morgonen (även om jag inte fick ta nytta av det, då det finns fler ungar i hemmt), men sedan så har hon även sovit en längre stund nu på dagen.  Då blir det ännuuuu mer kärlek! Sömn = happy feelings.
Nu har jag hunnit med ett kortare träningspass i lugnt tempo, sorterat tvätt, börjat tvätta, redigera kamerabilder OCH ätit en ljummen sallad.  Det var längesen man fick SÅ mycket tid över med Elise i sin närhet.