15 november 2017

Naglar i Stockholm

Vardagslivet

(null)

(null)

Igår skulle jag unna mig att snygga till naglarna.  Det var min andra tid för det och skulle därmed bli billigare eftersom jag kom på återbesök.
Jag såg fram emot en tyst timme för mig själv.  Jag bad tjejen som jobbade där om beige/bruna naglar med guldglitter på ringfingret.

Efter allt slipande och donande så såg jag att hon började kleta med rosa färg. Jag ifrågasatte såklart men hon kunde knappt svenska och sa "ja ja ja".
Sedan doppades naglarna i helt fel glitter och jag började känna mig rätt uppgiven men tänkte att det trots allt såg snyggt ut även om det inte var mitt önskemål så att säga.

När allt var färdigt så gick vi till kassan. Hon gav mig en kostnad på över 200kr mer än avtalat (närmare tusen istället för 500).  Jag undrade givetvis varför! Hon ringde därefter sin chef och satte på högtalare.  Jag förklarade läget och hon bokstavligen skrek tillbaka att "betala annars skickar jag polisen på dig, jag ber X fota dig". Jag blev paff.  Jag sa att jag givetvis skulle betala men jag ville veta VARFÖR det blev så mycket dyrare.  Hon skrek något osammanhängande och hotade igen med polisen.
Jag sa lugnt att de hade förlorat mig som en kund och att jag skulle varna andra för hur de behandlar sina kunder.  Hon sa att hon struntade i det.

Nu vet jag i alla fall varför den där salongen JÄMT står tom och varför jag JÄMT får tid exakt när jag vill.
Jag vill inte skriva ut salongens namn här men jag kan berätta att den ligger på Klara norra kyrkogata.

Visst blev naglarna snygga, men de kan bli precis lika snygga någon annanstans, på en salong där man värnar om sina kunder och respekterar dom.

(Inlägget är skrivet på mobilen - hoppas det inte ser galet ut)

Tips på bra ställen att fixa naglarna på i Stockholms området?

E

Men gud va otrevligt av dem.

Anonym

Hatar sånt beteeende! Usch.
Tips är @sullesnaglar och @naglarbysandraa på instagram. De tar max 400 kr men superduktiga tjejer :) de finns i Vällingby.

Men inne i Storstockholm kan jag rekommendera Lilys Nails, ej dyra och alltid 100 pers som gör de så de finns tid. :)

Susan

Hej! Kan rekommendera Nails center på Renstiernas gata 26. Jag gör en mer "avancerad" design och betalar 500 kr var 4-5:e vecka. Har gått där ca 1 år nu - har aldrig varit missnöjd!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress