/ Lillasyster Elise / Tankar & Åsikter / Vardagslivet /

Den här månaden ♡

 
Livet fortsätter på sitt vanliga kaotiska spår.  Jag är numera sjukskriven ett bra tag framöver, dels pga kronisk värk och dels pga utmattning... det är väldigt mycket nu och troligtvis så kommer jag skriva om det längre fram.  Just nu jobbar jag bara på att hitta ljuset, se det fina i det svåra och hålla mig över ytan.
 
Något stort är givetvis att den här vackra bönan fyllde ett år denna månaden.  Samtidigt som det har gått fort så känns det som om hon har varit här föralltid - så mycket som hon/vi har gått igenom detta året.
Nu är hon i alla fall en krävande (som vanligt) ettåring - som både går och springer runt, som leker jättebra OM hon har sällskap, som har en charm som heter duga och som får oss alla att skratta hela dagarna (och bli smått galna, för som sagt så är hon fortfarande en high needs unge!).
Hon är oerhört social och rastlös hemma.  Hon vill komma ut hela tiden och då går hon runt till alla hon ser och säger "hej... heeej... heeeeej".  Jag vet inte hur många gånger man har fått höra "hon har gjort min dag" av äldre damer.  Hon är verkligen tokcharmig (mot andra och ute, haha).
 
Ja, Elise min lilla Elise.  Jag älskar dig villkorslöst och oerhört mycket. ♡♡♡♡♡ Jag har ALDRIG mött en människa som dig.
 
 
Hur som helst så åker alla tre kidsen till Gotland över helgen.  Det skall bli så himla skönt, för både dom och för mig som verkligen behöver vila och återhämtning.  Dessutom vet man att dom har det bra hos min faster som är fantastisk på att ta hand om barnen.  Det är tur att vi har möjlighet till avlastning lite här och där, det behövs och jag har verkligen lärt mig att be om hjälp numera - för nu är det uppenbarligen livsviktigt.  Bokstavligen.
#1 / / Veronica :

Slut med killen eller?

#2 / / Sara:

Roligt att du uppdaterar, tråkigt att höra om sjukskrivningen :( men Elise verkar vara en toppentjej, precis som dina andra fina barn. Skönt att du ska få lite egentid iaf. Hoppas du kommer må bättre framöver!

#3 / / Jolie:

Oj! Visste inte ens att du hade börjat jobba än. Krya på dig

#4 / / Viskningen:

❤️❤️❤️

#5 / / Rebeckaa:

Har Emilia börjar träffa sin pappa & hans sida?😍😍😍 såg att han o du var vänner på fejjan! :)

Svar: Oj nej, då måste du sett fel? Den enda mannen som beter sig som en pappa till både Emilia och Elian är K. Någon biologisk kontakt finns det tyvärr inte.
Denize

#6 / / Tess:

Så härliga bilder! :D

#7 / / Sama:

Usch, det låter tufft! Var rädd om dig<3

#8 / / ellen:

Hej, aj då vad trist med sjukskrivningen. Känner tyvärr igen mig. Jag är sjukskriven för samma. Fått diagnosen fibromyalgi nu efter 11 års sjukskrivning.
Hoppas du får bli bättre. Kram

#9 / / Felicia:

åh vad söta bilder

#10 / / Anonym:

Hoppas du snart mår bättre!