Tänk att för 8 år sedan så kom denna lilla pojken till jorden, efter en kämpig graviditet och lång övertid så tittade han äntligen ut, välkomnades till världen och jag förälskade mig i den lilla mini människan så fort han landade på mitt bröst och sedan har vi haft ett band som är något helt utöver det vanliga.
Mammas älskade pojke, jag älskade dig redan när du låg i magen trots att det var den mest traumatiska graviditeten av alla tre,  Men jag längtade, väntade och var så redo att bli mamma till en son, min son.
 
Jag har format honom till ett litet lyckopiller som sprider glädje var han än befinner sig, en kompis som många vill leka/umgås med pga hans otroligt varma hjärta och omtanke, en grabb med skinn på näsan som inte skall ta någon skit, att respektera tjejer/kvinnor i alla situationer, äldre och alla sina medmänniskor, att alltid tacka för det man får - trots att han snarare älskar att ge.
Han har varit den enklaste ungen av alla mina tre, för han har alltid funnit sig i alla situationer.  Visst var det lite jobbigt under bebisperioden men inte alls i jämförelse med annat,
Han växte upp i Spanien, hängde med mig om dagarna medan vi vandrade fram och tillbaka till den spanska skolan som Emilia gick på fram och tillbaka fyrtioelva vändor tack vare den där siestan.  Han hängde med mig på jobb, satt alltid snällt i vagn/bredvid mig och kunde sysselsätta sig med en pinne i timmar typ.  Ungen som växte upp med en beundransvärd fantasi (precis som jag hade när jag var liten har jag fått höra) - det var mycket därför han var så poppis på förskolan, Elian hade alltid något skoj på gång.
Mammas kille som grät varenda morgon vid lämning på förskolan trots att han var 4-5 år gammal.  Det där oerhört starka bandet skapade en jädrans separationsångest men nu... när åren har gått så har han tagit lite mer avstånd, blivit mer självständig, kan åka till skejtparken och hitta nya vänner, gå ut och spela Pokemon go och hitta nya vänner i farten.  Han är ungen som alla föräldrar älskar att ha hos sig och från varenda vuxna människa som träffat Elian berömmer mig alltid för vilken fantastisk liten kille han är.  Som sagt, en glädjespridare med känslorna utanpå.  För han fick sin mammas känslomässiga sida utan tvekan.
 
Åtta år har gått, han når alla mål i skolan (och lite mer än det) och jag kan inte vara stoltare än vad jag är över honom/oss.  Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar den här människan och han fick verkligen sin drömdag.  En fotbollskille men även ett intresse för tv-spel.  Han älskar även kepsar och fick typ 6 stycken totalt.  Han är barnet som kan öppna ett paket som innehåller strumpor och skrika woooow, haha.  Han är så tacksam för minsta lilla och idag fick han precis allt han hade önskat sig.  Förutom sin lillasyster.
 
Men han lekte med sin kompis, hade tårtkalas, spelade fotboll, önskade våfflor till middag och spelade sedan det nya spelet hela kvällen.  Det var lite klurigt för mig att få det att fungera, då man skulle hålla på och köpa och ladda ned från Playstation shop och då en viss man satt spärrar på aparaten så krävdes det både tårar (från hans håll) och ett tålamod från den icke-tvspels-intresserade mamman.  Men när vi väl fick ihop det så sa han "bra mamma, du är king!".  Det är tydligen nya ordet, det säger han om allt.  Så fort något är bra så är det king! Dagens ungdom.
Han fick även lite kvalitetstid med Emilia som har varit SÅ fin med honom hela dagen, när han inte lekte med sin kompis dårå.  Syskonkärleken mellan dessa (och Elise) är så magisk att se.  De kan skälla, bråka och tjaffsa över småsaker... men så ser man hur kärleken lyser igenom.  När det väl gäller så har Emilias hans rygg och tvärtom.  Det är verkligen otroligt fina ungar jag har.
 
Hur som helst så somnade han nöjd med dagen, med ett léende på läpparna efter många pussar och kramar.
Nu känns det bra i mammahjärtat att han fick den bästa dagen någonsin trots den mardröm vi befinner oss i just nu.  Men idag var hans dag och han fick så himla mycket fin uppmärksamhet.
 
Elian, min älskade Elian.  Grattis på din dag och TACK för att du är du och att du förgyller mitt liv med så mycket glädje och kärlek när jag behöver det som mest.  Idag tog han tag i mitt ansikte och sa "Mamma, nu är du den där pigga och glada mamman, jag tror att jag vet varför.  Du är king".  Sedan släppte han mitt ansikte och så fyllde jag hans panna med pussar,   Ja älskade lilla vän, mamma är pigg och stark - och tack vare dig och dina systrar så känner jag ett sådant enormt driv igen.  En styrka och ett mod som jag glömde att jag hade där en stund.
 
Elian Alvar Sebastian Östman 2010-04-16 ~ Mamma älskar dig så obeskrivligt mycket!
Anonym

Älskade unge❤Grattis på din dag. Hoppas lillasyster kommer hem snart🌹

Moa

Grattis Elian 🎈🎁🎉🎊🎈

Louize

Grattis Elian 🎈🎁 Du har så fina barn! ❤️
Hoppas syskontrion snart är samlad igen!

Annika K

Grattis Elina 🌸

Annika K

Grattis Elian 🌸. (dumma autocorrect)

Sanna

Grattis Elian, hoppas du haft en toppen dag! Håller tummarna för att din lillasyster får komma hem snart hon också.

Sara

Så fint skrivet! Skönt att han hade en härlig födelsedag mitt i allt!

Emma Elisabeth

Jag älskar verkligen relationen ni har med varandra, och bilderna på Elian och Emilia är riktigt fina. Alltid önskat en nära relation med min familj, alltid tyckt att familjen är det viktigaste, men tyvärr delar inte min familj den åsikten och det gör ont. En utav mina största drömmar är att min syster ska vara min bästa vän som systrar kan vara. Men det lär aldrig hända, speciellt inte med tanke på hur hon behandlat mig. Hon ber alltid mig att ställa upp på barnvakt och jag säger nästan alltid ja. En händelse för ett år sen: hon bad mig att vara barnvakt några veckor innan hennes födelsedag. Samma dag hon fyllde år skrev hon ut öppet på facebook att hon ska fira med släkten. Jag var inte bjuden.

Så fortsätt med det du gör att hålla dina barn en nära syskonrelation. Tänker kämpa stenhårt med det när jag får barn <3

Matilda

Grattis!! Hoppas att ni snart får hem lilla Elise. Förstår om du inte vill svara, men har du någon kontakt med dina föräldrar? Du skriver bara om din faster. Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress