Efter jobbet idag så mötte jag upp Elian som skulle till tandläkare, och sedan vidare till frisören.  Men tandläkaren avbokade i sista sekunden då de hade strömavbrott... så han får vänta ett par veckor till.  Gissa om han blev ledsen? Njä.  Istället spelade han fotboll en stund och jag strosade runt.  Sedan begav vi oss till salongen, han hade hittat en bild som inspiration och frisören klippte noggrant i över en timme.
Bilden här ovanför är innan, en taggad Elian som har supertjockt hår men stör sig på att det blir så svettigt och varmt.  Jag tycker ju att han är superfin i sitt långa hår, men jag får inte bestämma längre.
 
 
Gullig liten toffs på huvudet, vi kunde inte låta bli att skratta ihop - men jag tyckte han såg supergullig ut ju! Lite babyfjun högst upp på pannan och en klassisk "Denize-5år-frisyr".  För det var ungefär jag såg ut då, jättekort hår, dock mycket ljusare.  Jag var sådär superljus som Elise är.  Nästan genomskinligt blond.
 
 
Tuff grabb.  Han satt dock och aaaasgarvade när hon använde rakapparaten, han tyckte att det kittlade SÅ mycket, så han fick till slut spänna sig så att det inte skulle sluta med en katastrof, haha!
 
 
Och så blev slutresultatet detta.  Det började med en "rand" men sedan ville han ha ytterligaren en och så lite blå färg på det.  Han har tagit x antal selfies, så jag tror att han är nöjd.  Han sa att vi MÅSTE gå till samma frisör nästa gång också och det lär vi göra - då det är samma underbara människa som gör mina naglar.  Man blir bjuden på kaffe och kakor eller vad man än vill ha, så Elian satt och mumsade på chokladbollar och vaniljrån medan jag drack lite kaffe och väntade på att den otroligt noggranna klipptiden skulle ta slut - då det är onsdag och det innebär FaceTime med Elise kl 17.
 
 
Så vi satte oss här i gräset, där Elian matchade så fint med blommorna och ringde Elise.  Hon tittade mycket frågande på Elian och upprepade sedan "Huvve huvve" och pekat på sitt eget huvud och hår, haha älskade lilla skrutt.  Sedan så gjorde hon precis som förra onsdagen och log öra till öra medan vi pratade.  Sedan så fick man köra lite tittut med solglasögonen och då skrattade hon länge förstås.  Sedan upprepade hon våra namn om och om igen, pussade och kramade telefonen och sedan klicktes hon bort.
Aja, dagarna går.  Den här dagen har verkligen rusat förbi så jag undviker verkligen hjärtesorgen och tänker positivt om och om igen "detta är en kort period i livet, hela hennes liv är framför mig, detta är några veckor bara - vad är det i jämförelse med flera år?" så tänker jag om och om och om igen när tårarna bränner bakom ögonlocken.  FYFAN vad hon saknas här.  Men vi kommer närmare målet för varenda dag.  Vi kämpar på här hos oss och så hoppas jag att hon får trygghet ASAP.
 
Emilia

Supersnygg frilla han fick! :) ...och sååå lik dig är han.

Svar: Ja tittar man på bilder från när jag var liten så är det som kopior, rätt lustigt :)
Denize

Veronica

Så fin han är, lilla Elian! :)

Pia, Finland.

Vad stor han blev 😀. Jättefint.

Moa

Så himla stilig kille! :D

Marie

Så fin och stilig Elian blev i nya frisyren. Kram till er alla.

Linda

Wow! 😍 Superfint! Och håller med, både han och Elise är kopior av sin mamma. ❤️

Svar: Jaa hela mitt nätverk säger att elise är så lik mig som liten med de stora blå ögonen, ansiktsdrag, minspel, färger o även sätt att prata ❤️ Elian har ju varit en mini me sedan typ ettårs åldern, bara det att utomstående trodde då att han var min lillebror 🙊❤️
Denize

Sara

Snygg ny frisyr! Kul när man får välja själv och känna sig stor <3

Svar: Jaaa han var så stolt! Men orolig över att färgen skulle försvinna till imorgon 😊❤️
Denize

Emma Elisabeth

Bäst att du ser upp nu. Tjejerna lär jaga honom nu. Sån fin liten grabb!

Svar: Hehe ja! Tack 💕
Denize

Emma

Haha oj, han blev ca 2 år äldre med den frisyren. Jättesnyggt, tycker det passar jättebra!

Anonym

Kanske en konstig fråga men jag är själv adopterad, har blåa ögon, ljust hår men min familj är brunögda och mörka. Så jag kan känna mig utanför att jag inte är lik dom. Nu är inte Emilia adoptera men hon har nog fått sitt utseende av sin pappa kan jag tro för hon är inte så lik dig eller syskonen. Men hur tänker hon kring det att hon har detta utseende när hennes egen pappa skiter totalt i henne. Jag själv kan må skit för jag har ju mina föräldrars gener men jag har aldrig träffat dom. Jobbigt läge
Emilia kanske känner likadant?? Isåfall är hon inte ensam om det.

Hon har fått såååå VACKERT ansikte och personlighet.. wow😍

Svar: Jag kan förstå dig. Emilia känner dock inte likadant, hon har varit med sin mamma sen dag ett och vet att hon passar in i vår familj då banden inte har något med utseende att göra. Jag säger bara till henne att hon ska vara glad över hur fantastiskt vacker hon är på in- och utsida. Dessutom finns många likheter mellan henne och andra i släkten - rent utseendemässigt och så har hon ärvt en stor del av min storebrors personlighet och tänkande. Hon vet och har aldrig känt sig utanför på något sätt och har faktiskt yttrat att hon aldrig vill ha något med sin biopappa att göra, jag har varit både mamma och pappa till henne, utöver det så hade hon sin morfar som manlig förebild/fadersfigur under sin småbarnstid. Jag har visat henne bilder på biopappan men hon tycker sig inte se några likheter mellan dem bortsett från de mörka ögonbrynen och fransarna. Hon fick helg enkelt sitt eget utseende och ja, som du skriver så är det bara wow! 😍❤️
Denize

Anonym

Svar tillbaka: Åh skönt att höra. Blir så glad att se att det finns fantastiska mammor som du som gör så här.. Önskade att jag hade en mamma som du, som såg mig för den jag är och inte för att jag är annorlunda, alltså utseendemässigt.

Fortsätt att vara en sådan.. Emilia lär nog bli modell hihi, helt sinnesjukt vacker.

Du, angående de där med Elise. Jag hoppas att du får tillbaka henne snart. Jag håller tummarna <3 Kram till er alla i familjen.

Svar: ❤️❤️❤️
Denize

Annica

Jäklar va snygg han blev. Han va det innan med men riktigt snyggt. Modig kille det där

Nathalie

Så lik sin mamma ❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress