Kolla gärna på videon, lyssna till rösterna.  Hör någon in instabil eller olämplig mamma? Hör någon ett olyckligt eller otryggt barn i sin mammas närvaro? Lyssna i slutet.... låter det som om hon vill ha det såhär?
 
Jag orkade aldrig blogga igår, sprang runt på dagen och uträttade en miljard olika ärenden, ringa runt till en massa olika nummer, pratade med polisen och åklagare.... men framåt kvällen så tog styrkan slut.  Som jag skrev på instagram (@denize), så kände jag bara sorg och saknad.
När barnen gick och lade sig så grät jag tills tårarna tog slut.  Saknaden av den här lilla tjejen gör så jäkla ont och det gnager inom mig att jag är den enda som tänker på barnet/barnens bästa.
 
Jag undrar hur man sover gott om natten när man vet att man utsätter barn för psykisk misshandel.  Jag undrar hur man har mage att skicka presenter och kort till en 8-åring när de anmält mamman till socialen som olämplig - trots att jag är motsatsen till det.  Att skicka sms och säga att man bryr sig, när de inte gör något annat än att visa att de INTE bryr sig.  Det är ingen som tar hänsyn till mina stora barn och jag blev på riktigt illamående efter att Elian visat mig telefonen och var arg/irriterad.  Det han önskade sig var hans lillasyster och så låtsas dom bry sig.  Sådan jäkla falskhet som jag bokstavligen spyr på.
 
Trots att vi har gemensam vårdnad så får jag böna och be på mina bara knän om att min dotter ska få träffa sin mamma oftare än en gång i veckan och att någon förändring måste ske så de stora barnen kan få träffa deras lillasyster, för de vågar inte sätta fot i den där lägenheten.
Och det var verkligen tur att de ej följde med i söndags, det hade ärrat dom för livet.  Två vuxna karlar som skriker och gormar om mig som person/mamma, att jag är dum och sjuk i huvudet.  Höjda röster i ett litet rum där mitt barn befann sig.  Det var vidrigt.  Jag höll mig sansad, ignorerade, fokuserade och lekte med Elise.
Ja... det hör ni ju i denna videon.
Jag hade bara ställt enkla frågor såsom "varför håller ni barnet ifrån sin friska mamma?" och det gormades om något som hände i julas och i höstas - när jag var sjuk.
Angående julen så hade jag förvarnat att jag inte var återställd efter min krasch och att jag inte orkade vara särskilt social, de hade fuuuuuull förståelse, oj oj oj så de oroades över mig och alla var så förstående.  Men jag kämpade, jag satt uppe hela kvällen tills barnen skulle sova - sedan kraschade jag totalt.  Jag hade ju utsatt mig för något som jag visste att jag inte skulle klara av.  Dessutom finns det förklarliga skäl till varför det blev som det blev på juldagen och det är så vidrigt att de använder det emot mig, när de för några veckor sedan, var så stöttande och ville mig väl, de dömde inte, ena hade själv käkat tabletter, depression var inget ovanligt yada yada yada.  
Men det spelar ingen roll.  Det var DÅ.  Jag försökte förklara det x antal gånger att tiden har gått.  Jag är frisk, jag äter inte den medicin som jag åt då, jag får en helt annan behandling nu och även om jag lider och lever med kronisk värk så är jag faktiskt inte den enda föräldern i Sverige som gör det.  Min medicinering har ändrats och det finns ju en anledning till att läkare (nu överläkaren) skriver ut mediciner.  Vissa föräldrar har sjukdomar och vissa - såsom jag - har skador med värk.  Det som skrivs ut gör ju så att jag orkar med vardagen, hade jag skitit i vad min läkare sa, så hade jag varken kunnat gå eller stå.  DET vore ju olämpligt som förälder.
Det finns inget i min medicinlista som gör mig påverkad.  Jag klarar helt enkelt bara av vardagen.
 
Hur som helst så ärrade den där dagen mig för livet.  Att bli så pass påhoppad och ändå hålla mig lugn, att inte ens få ta ut min dotter på gården trots att hon sa jacka och hämtade sina skor.
Jag behandlas som om jag vore en mördare eller grovt kriminell.  Jag övervakas av tre vuxna människor, när jag är en helt vanlig mamma som älskar sina barn.  Det är obehagligt och fullkomligt oacceptabelt.  Återigen så undrar jag hur man lever med sig själv, med det på samvetet.  Att barnet har en frisk, stark och glad mamma - men all normal kontakt förbjuds och istället för att kunna vara med mamma/syskon så ska hon fängslas av en släkting... precis som han gjorde med mitt liv när vi levde tillsammans.
 
Men nu biter jag ihop.  Tingsrätten inser att detta är brådskande, prioriterar fallet och om några veckor så hoppas jag på rättvisa.  För nu får det fasen vara nog.  Första tiden är bara den sk muntliga förberedelsen, sedan får man det interimistiska beslutet och själva huvudförhandlingen sker senare... troligtvis innan jul sa min advokat.  Men att fatta ett interimistiskt beslut snarast är jäkligt viktigt.
Så jag laddar, peppar mig själv, håller ut, är stark - även om jag gråter ut när jag väl behöver...
 
Jag tycker fortfarande att Sverige är ett sjukt laglöst land.  Man får göra lite som man vill.  Men jag tror på karma och snart är det dags för lite rättvisa!
Anonym

Sjuka jävlar 😠 // paula

Susanne

Hjärtskärande att höra slutet av filmen💔 fast jag ser ingen anledning till att du skall lämna dottern och gå hem utan henne, jag är ledsen Denize! Hon kan lika gärna vara hemma hos dig tills detta är uträtt som att vara hos farmor. Du är mamma du bestämmer och du är inte fälld för något eller fått en dom att du endast skall träffa lilla Elise under bevakning. Varför skall DU sammarbeta och tassa på tå runt dessa människor som medvetet skadar ditt barn. Du ser ju det med egna ögon eller hur? Du kan istället få emot dig att det var du som aldrig tog med henne hem och att de aldrig hindrat dig.. dessa människor verkar kunna förvrida allting till din nackdel. Så var försiktig och gör det rätta nu och hämta hem din lilla tjej där hon skall vara... Jag kan följa med dig❤️

Svar: De hindrar mig på alla sätt. Står med en hund vid porten, var två vuxna inomhus varav en av dom (som saknar rättigheter) slet elise ur armarna när vi bara skulle gå ut på gården.
Och första umgänget var ju utomhus men de vaktade och följde efter några meter var vi än gick. Vi kände oss som fångar, det är absurt!
Just nu har jag inget val. Jag har skrivit det flera gånger, jag gör allt för att göra rätt och både advokaten och polisen säger att jag gör rätt. Så jag följer såklart deras råd!Klart att Elise måste hem, som tur är så är hon så liten så hon kommer inte komma ihåg detta. Jag MÅSTE bita ihop och gå med på dessa villkor, så jag i alla fall får träffa min dotter. Annars håller de henne ifrån mig. Nu handlar det om veckor innan vi möts i Tingsrätten, så nu behöver jag bara stöd och pepp tills dess. Kram
Denize

Emma

Det var så hemskt och sorgligt att höra henne bli ledsen och skrika efter mamma i slutet. Var tvungen att stänga ner videon då jag fick kämpa med att hålla tillbaka tårarna. Det är helt ofattbart att det får gå till såhär! Att det ska ta så lång tid att få hem henne! Att du bara "får" träffa henne en gång i veckan, fyfan säger jag bara! Tycker så synd om dig, din familj och självklart Elise som tvingas vara ifrån sin mamma. Jag har själv en son i samma ålder som Elise och jag vet inte om jag klarat av att gå igenom det du gör nu. Tänker på er varje dag och önskar att detta helvete tar slut snart!
Stor kram,
Emma

Svar: Dessa umgängen har varit oerhört traumatiska och jag är glad att barnen inte vågade följa med sist, för det hade ärrat dom ännu mer. Det var hemskt att stänga ytterdörren efter mig och lika hemskt att klippa ihop den här videon. Men folk måste förstå vad vuxna människor gör pga ren egoism. Hade jag varit en så instabil och olämplig mamma så hade jag inte orkat med den här kampen, eller att ta hand om de stora barnen. Så det finns inget som bevisar mig som en dålig mamma. Att jag blev sjuk av ren utmattning var längesen, idag är jag starkare än någonsin. Kram! 💕
Denize

Anonym

Detta är så fruktansvärt sjukt att jag inte finner några ord.
Hur kan man göra så mot sitt eget barn och barnbarn??

Svar: Det undrar jag med... Varför är det så svårt för vissa föräldrar att tänka på barnets bästa? Usch!
Denize

Emilia

Det gör sååååååå ont i mig att läsa och se filmen. Fullt medveten om att det bara är en bråkdel av hur Du
(ni) känner. Så ont, så ont. 💔 Jag kan bara föreställa känslan, medan du lever med den, lever i den. Önskar så att du slapp genomlida detta.

Jag har själv levt under psykisk misshandel i flera år, var så trasig med självförtroendet i botten när jag av tillslut tog mig ur relationen (barnens pappa). Han har fortsatt att försöka trycka ner mig efteråt. Ja herregud, det finns mycket att berätta! Äter ångestdämpande sedan nåt åt tillbaka för att ens kunna stå på mina ben och leva ett normalt liv.

Du förtjänar inte detta. Det är helt jävla sinnessjukt! Hoja. Jag bara hoppas hoppas hoppas att du snart (riktigt jävla snart) har Elise i dina armar igen. 💖

Svar: Tack för dina ord och din omtanke. Det värmer 💕
Denize

Lisa

Det är snart över 💕 Hon kommer komma hem! Ni kommer få en härlig sommar tillsammans. Jag tänker också att det är tur ( om man nu kan använda det ordet i det här) att hon inte är äldre och förstår vad dom säger på ett annat sätt. Ryser när jag tänker på vilka sjuka lögner om dig dom kunnat lura i henne då. Kämpa, vi hejar på dig! 💕

Svar: Precis! Värre är det för mina äldre barn som blir lidande och utsatta för ren psykisk misshandel. Jag önskar att jag kunde skydda dom från det, men vi pratar mycket och efter avslutet som var ett extremt destruktivt förhållande, så vågar sig barnen ut ur sina rum nu. De saknar Elise så mycket, är arga och besvikna men de söker och får så mycket trygghet av mig. Sen kommer det komma en dag då Elise växer upp och är stor nog att förstå att somliga höll henne från en stark och stabil mamma, med syskonen som hon avgudar. Vem vet vad hon kommer tycka om det då. Allt hon kan veta är att jag kämpade för henne, tänkte hela tiden på hennes bästa och gjorde allt på rätt sätt. Jag ser ljust på framtiden med mina tre barn. Vi kommer hålla ihop 💕
Denize

Louize

Tårarna rinner när man hör slutet på filmen, det måste göra oerhört ont att tvingas lämna kvar henne där 💔 Samtidigt är det bra att du följer råden från polis och advokat, hur ont i hjärtat det än gör! 💔 Beundrar att du kunde hålla dig lugn trots att de skrek på dig, det är bara ännu ett bevis på vilken bra mamma du är! Kämpa på, hon är snart hemma igen! Vi är många som stöttar dig! Kram ❤️

Antar att K med familj läser här.......Ni borde skämmas!!!


Svar: Tack för de fina orden! Kram!Och jaa jag kan bara instämma. Jag hoppas att de skäms och ligger sömnlösa över vad de utsätter alla tre barn för. De påstår ju att de bryr sig om Emilia och Elian? Pfft! Blir illamående.
Denize

Elin

Ursäkta mig, men är så trött på alla dessa ”varför tar du inte med henne hem, varför gör du inte si eller så?” Denize har förklarat detta så många gånger men ändå haglar det såna uttryck? Och faktum är som Denize säger att i längden vinner hon på att vara den som samarbetar, ”finner” sig i att det bara är så här det är och väljer att INTE ta lilla Elise med sig, eftersom att det skulle för Denize innebära andra påföljder. Jag vet detta då jag själv suttit som åhörare på främsta raden i ett exakt liknande fall skillnaden är att barnet aldrig togs ifrån sin mamma och behölls hos pappan eller annan släkting, men ALLT precis allt annat är exakt likadant. Allt ska ske på den enas villkor annars blir det jobbigt för mamman. Pappan är minst lika egoistiskt som Elise pappa, men är det någon som ser hur det skadar barnet förutom mamman och övriga släktingar. Skillnaden är också stor kring hur familjerätt, socialen, polisen och tingsrätten jobbar, Denize har fått all den hjälp som man bör erhålla medan i mitt fall har mamman fått noll hjälp för man valt att tro på den manipulativa pappan.

Så sluta säga att hon inte gör vad som krävs, hon gör bakom arbetet, det arbetet som vi inte ser om vi inte fattar vad det är hon går igenom. Jag fattar och jag gråter på ett helt annat sätt för det här har varit vardag för mig/oss i 1 år, ständigt ständigt.

Jag tror på dig Denize heja heja 💪🏼
Du har gjort något på kort tid som en närstående till mig gjorde efter 2 år och har fortfarande inte repat sig efter den psykiska misshandeln!
Heja dig, du har snart lilla Elise hos dig! 💕

Svar: TACK snälla för förståelse! Kram!
Denize

Anonym

Jag håller med Elin här ovan. Du vinner allt genom att bevara lugnet och vara sansad trots att hjärtat gråter. Att balla ur och bete sig illa kan skada istället och tom visa på att man är labil och då får pappan rätt i sina uttalanden. Med is i magen och en väl insatt advokat kommer hjälpa dig stort!!!

Svar: Ja nej men precis, jag är inte labil för fem öre. Min faster berömde mig för att jag lyckades hålla lugnet trots att de betedde sig sådär. Men jag sjunker inte till deras nivå, aldrig någonsin. Trots att jag skulle vilja säga både det ena och det andra och även agera på olika sätt... så gör jag ju inte det. För det finns en gräns och jag tänker bara på min dotters bästa. Jag ville inte att hon skulle skrämmas, så jag fick helt enkelt be somliga att sansa sig då de skrämmer barnet. Men hon är väl van tyvärr, då hon blivit utskälld enda sedan hon var ett litet spädbarn, från första nätterna hemma efter BB... det finns många anledningar till att jag tog det största ansvaret över henne det första året och därmed gick in i väggen. Jag var livrädd helt enkelt. Och då kan man nog tänka sig min enorma oro i dagsläget. Vad sker bakom stängda dörrar?
Denize

lifeofmyh.blogg.se

Det gör SÅ ont i hjärtat i slutet på filmen. Jag beundrar dig för att du orkar Denize, även om jag vet att du inte har så mycket val. Det är starkt av dig att göra ”alla rätt” när ens hjärta bara skriker efter att hämta hem lilla Elise. Jag tänker på er varje dag! Du kommer vinna SÅ otroligt mycket på hur du hanterar det här. Det är så sorgligt att inte alla vill sina barns allra bästa tänkbara💔

Svar: Tack för dina fina or och ja, jag kan bara instämma när det gäller att vilja det bästa för barnen. Mycket sorgligt att alla inte tänker så. När jag som femtonåring redan då såg det som en självklarhet, så undrar man hur vuxna kan beté sig såhär... men ålder har väl ingen större betydelse har jag märkt.
Denize

Emma Elisabeth

Usch slutet alltså. Hjärtskärande. Vad fasiken tänker dessa människor på? Inte skulle Elise gråta efter dig sådär om du vore olämplig. Vore du olämplig som förälder hade hon inte velat ha dig där. Hon hade inte gråtit när du ska gå, utan snarare gråtit när du kommer (om det inte är lyckotårar). Förstår dom verkligen inte detta själva? Förlåt, men vad är det för allvarligt fel på dessa människor?!

KRAM!! <3

Svar: Kan bara instämma. Det är det jag menar, de är varken blinda eller döva. De hörde hur glad hon var att ha mig där och såg att hon hade superkul. Jag hade ALDRIG kunnat leva med mig själv om jag såg och hörde sådant och bara ignorerade och tänkte egoistiskt. Jag förstår liksom inte varför de inte kan glädjas åt att Elise har en pigg, frisk och stark mamma!? Att jag återhämtade mig jäkligt fort, nästintill direkt efter att den väldigt destruktiva relationen tog slut och jag hittade tillbaka till mitt rätta jag. Sedan vill jag inflika att jag hade jäkligt svårt för att skapa den här videon, tårarna rann konstant... men folk måste se, att min dotter förbjuds kontakt med en mamma som hon älskar. Herregud, det enda jag har gjort hela mitt liv är att vara mamma känns det som, med tanke på att jag fick Emilia så tidigt. Det jag lever för är dem och jag förstår inte vad han "skyddar henne" ifrån. Återigen, jag har varit mamma hela mitt vuxna (och tonårs) liv - dessa tre barn är min mening med livet. Jag är nog den mest ofarliga personen av alla. Kram snälla du!
Denize

Anonym

Usch så fruktansvärt hjärtskärande. Har själv en son i samma ålder som Elise och kan inte föreställa mej vilket helvete ni går igenom. Jag blir så arg, hur f.n kan vuxna människor bete sej så illa. Jag önskar så att lilla Elise snart är hemma och att de andra får sota för det de gjort. Stor styrkekram till dej och dina fina barn Denize ❤

Moa

Jag undrar hur många gånger jag tänkt "hur i helvete kan de göra såhär mot sitt eget barn/barnbarn?"... Du är stark som håller ut i allt det här, vad skönt att datum i rätten är satt och hoppas att hon snart får komma hem till sin mamma och sina syskon igen <3 I "vanliga fall" tänker man ju att delad vårdnad är det bästa men den andra familjen verkar ju helgalen :/ Kram <3

Catarina

Hej. Jag har följt din blogg flera år och alltid fascinerats över vilken otrolig mamma du verkar vara. Jag menar läser man din blogg ser alla dina bilder och det du skriver så utförligt så är du allt annat än en instabil mamma. Jösses så mycket som du gjort/gör med dina barn. Att flytta i väg till Spanien ni 3 så galet tufft att jag många gånger berättat för mina vänner om just den där tjejen jag följer på bloggen, så tuff och stark tjej och ensamstående mamma.
De som påstår nått annat kan inte vara ärligt friska utan lider av nån sjuklig missunnsamhet pga att det själva säkerligen inte mår så bra. Det är just då man måste förstöra för andra för att hålla sig själv uppe över utan, fy!!!!

Det är bra att du kontaktat polis osv för detta beteende är sjukligt och definitivt inte bra för ett litet barn. Det är att ta tryggheten från din lilla flicka helt med allt vad det innebär och som sagt egenmäktigt förfarande med barn. Jag hoppas verkligen det är snabba nu i dessa processer så din lilla flicka får komma hem till er snarast. Detta är inte bra för ett barn det den andra parten håller på med. Det kommer kosta i slut änden.

Näe tuffare tjej har jag faktiskt inte läst om och man kan i.o.m din blogg komma dig väldigt nära på livet då du skriver så bra och ingen tvivel om att du är en toppen mamma👍 Att man i livet kan ha nån svacka av trötthet osv det har alla nån gång och att den andra sidan svärtar ner dig är bara ett mycket sjukt och ont beteende. Är man frisk gör man inte på detta vis!!! Stå på dig 💖 Du kommer få hem din älskade Elise💖 och tvivla aldrig på dig själv 😊 kramisar till er💖

Svar: Tusen tack för dina otroligt fina ord, de värmer ❤️❤️❤️
Denize

Anonym

Jag har fibromyalgi och äter tabletter för att klara dagen. Har 3 barn och kan med all säkerhet säga att jag är en mycket bättre mamma med min medicin än utan, då skulle jag knappt orka kliva upp. Nu kan jag jobba heltid och orka göra grejer med barnen! Du är en grym mamma och jag håller tummarna att ni får hem lillasyster snart! Kram

Karin

Du gör så helt rätt som agerar på det sätt du gör. Självklaet ska du följa din advokats och polisens råd!!
Du är en fantastisk förebild för framför allt dina barn men även för andra om hur man hanterar en mycket svår konflikt och hur man faktiskt kan bete sig både klokt och vuxet trots att motoartern i te gör det och då man brinner inuti.
Du (och dina fina tre barn) kommer gå segrande ur denna hemska situation!
Vi är många här ute som följer din kamp och beundrar dig.
Håll ut! 💕

Angelica

Finns det ingen möjlighet att få med dig familjerätten/soc på ett besök så du får möjlighet att gå ut med Elise och kanske slipper de övervakade besöken?

Svar: Nej tyvärr, inte när vi har gemensam vårdnad. Familjerätten och soc kommer dock kopplas in via tingsrätten snart om jag förstått det rätt och göra en utredning innan vi möts för första förhandlingen i rätten.
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress