Som lovat så skulle jag uppdatera idag med en ordentlig bildbomb.  På de bilder jag finns med så är det Emilia som fotat.
 
Situationen igår.  FYFAN säger jag bara.  Jag skrev några rader igårkväll på Instagram men jag skriver lite här också.  Efter dikterade villkor, alltså inget beslut från någon myndighet eller domstol, så hade jag umgängestid med min minsta dotter som har tagits ifrån mig.  Jag gick med på de larviga villkoren, jag ville bara få träffa min dotter som varit ifrån sin mamma alldeles för mycket och för länge.
 
Hon skolades in på förskolan i november förra året, hade precis börjat acceptera läget och lämningarna var inte lika dramatiska i slutet.  Visst grät hon en skvätt, klamrade sig fast om halsen på mig, men när hon väl insåg att det var dags att säga hej då så sträckte hon sig efter de i personalen och sa "ejjjåå mamma ejjååå mamma" om och om igen tills jag stängde dörren efter mig och gick.  Äntligen så började hon landa i en vardag.  Att sjukdomar rullade in vecka efter vecka var otroligt frustrerande.  Det var den värsta hösten och vintern jag varit med om.  Varenda jäkla vecka så var någon av oss sjuka.  Man fick nästan fira när Elise gick en hel vecka på förskolan, utan att ha blivit smittad av något... och det var fåtal veckor.
Men nu har hon, utan mitt godkännande, blivit upp och utdragen från sin förskola.  Det där med kontinuitet som somliga sa var sååååå viktigt.  Ja, men vad hände med det? Det är sorgligt att hon skall behöva börja om, att JAG ska behöva börja om med henne igen.  Istället hålls hon fängslad av en släkting som saknar rättigheter.
 
Hur som helst så gick jag med på denna förbaskade "umgängestid".  För det första så skulle det vara av uppsyn av farföräldrarna enligt hans egna villkor.  Men så blev inte fallet.
Mitt umgänge saboterades ordentligt då jag/vi blev förföljda var vi än gick.  Tre vuxna människor cirkulerade och en utav dem befann sig ungefär sju meter bort hela tiden tills jag fick nog och sa ifrån.  Detta var MIN tid med min dotter, jag skulle inte gå iväg, jag skulle befinna mig på den där gården.  Jag ville ha min tid ifred.
Det var helt sinnessjukt att övervakas som om vi vore kriminella på anstalt.  Helt utan grund, anledning eller rättighet.  Vi kände extremt stort obehag, både jag och mina stora barn.
Jag hade med mig min farbror som stöd och han tyckte att hela situationen var absurd.  Sjuk och orättvis.
 
Vi har gemensam vårdnad, hon är lika mycket min som hans.  I dagsläget.
Jag har idag fått papper på att flickan OMEDELBART skall åter till sitt hem, till sin mamma, syskon och förskola.
Socialtjänsten och polisen är inkopplade och nu även tingsrätten.  Ett beslut från tingsrätten kan dröja - de har fullbokade tider.  Men jag ber till högre makter att de prioriterar detta ärendet så snabbt som möjligt, vilket min advokat propsade på.
 
Åter till umgänget.  Elise var så himla glad, en sprudlande solstråle... vi alla var så himla glada att få återförenas en kort stund och umgås.  Men när Elians födelsedag nekades och alla barn brast i tårar så höll jag på att koka över.  
Att hålla huvudet kallt, när jag vet att jag har alla mina rättigheter på min sida.  Det börjar bli jäkligt tufft nu.
Jag vill hemskt gärna klistra in min advokats ord från alla brev och papper här, men jag väntar med det.
 
Flertalet brott har begåtts och jag kan bara vänta på rättvisa.
Förhoppningsvis tar somliga sitt förnuft till fånga och lämnar hem Elise, precis så som det står.  Men jag kan bara anta att det aldrig lär ske och det är förfärligt tragiskt att det behövde gå såhär långt.  Jag var samarbetsvillig sedan start.
 
Idag fick jag även reda på att en viss person gjort en orosanmälan angående Emilia och Elian.  Min ömmaste punkt.  Att vuxna människor använder barn som vapen emot mig är hemskt.  Det är egoistiskt och rent ut sagt vidrigt.  Nu är jag inte ett dugg orolig över den anmälningen som kom in då båda mina barn är stora nog att tala för sig själva.  Deras trygghet och kärlek syns i deras ögon, vi har speciella band till varandra som ingen kan bryta.  Herregud, jag har format dom till de människorna de är idag själv.  Helt freakin' själv.  Dom är omtyckta, väluppfostrade, glada, varma och otroligt fina barn.  Emilia har skitbra betyg i skolan och Elian når alla sina mål.  Jag får beröm av varenda människa som träffar dom, om hur bra jag har lyckats fostra dom.
Jag kokade över när jag fick höra det, för som sagt... barnen är min ömmaste punkt.  Men jag förstår inte, tycker somliga att det är bättre att de hamnar hos något slags fosterhem istället för hos en mamma som är fullt kapabel till att ta hand om dom?
Redan första dagarna efter att jag hade "gått in i väggen", legat inlagd och blev utskriven - så var det jag som fortsatte att sköta all matlagning, jag tvättade allas kläder, jag vikte allas kläder, såg till så att alla sängar ständigt var renbäddade, jag städade, plockade, såg till så att barnen var välvårdade och fick iväg dom till skola.  Det är alltid så det har varit, oavsett hur dåligt jag än mådde en gång i tiden så var det ändå jag som såg till så att familjen fungerade.
 
Allt för att jävlas.  Jag är så jäkla övertygad om att det är så.
Jag har levt under en enorm kontroll i flera år, levt i rädsla pga många orsaker hur länge som helst och trots att jag ville lämna flertal gånger så vägrades det.  Jag blev aldrig fri.  Och jag var för rädd för att säga ifrån då jag visste hur konsekvenserna såg ut.
Så när han bestämde sig för att avsluta relationen den 22 mars, mitt under tid för nattning av barn så hamnade jag mest i chock.  Sedan grät jag för att jag skulle missa halva Elise liv.  Och han bad mig snällt att sluta gråta, att vi måste vara vänner, att bostad skulle sökas i närheten för Elise skull.  Sedan lämnade han min lägenhet ensam med alla barn.  Elise låg och sov och de äldre barnen var i förtvivlat chocktillstånd.
Och jag vet inte om det förväntades att jag skulle ligga svag och hjärtekrossad i ett hörn och inte klara av något.  För det var lite så mitt liv var i slutet.  Hela tiden nedvärderades jag.  Jag fick höra att jag inte klarade av det och det... att jag var för svag för att fixa det och det... att jag inte kunde göra saker utan honom... och till slut så trodde jag ju på orden.  Jag blev insvept i en bubbla av total rädsla och självhat - allt pga en annan människa.  En människa som jag TRODDE att jag älskade och skulle gifta mig (hallelujah att det aldrig hann gå så långt).
Anways, så gick det två dagar och jag reste mig jäkligt fort.  Jag insåg att jag var FRI.  Ingen mer klump i magen av vad som skulle kunna komma att ske under detta tak (saker som Emilia tyvärr bevittnat för mycket av).  Jag hittade tillbaka till den människa jag egentligen var.  Och idag är jag friskare, både fysiskt och psykiskt - än vad jag någonsin varit.
Visst, jag lever med ett medfött ryggmärgsbråck som dels förvärrades av idrottsskador och dels att av att kånka på en bebis dygnet runt i närmare ett år för att jag helt enkelt var tvungen.  Så ja, jag har ätit smärtstillande mediciner för att klara av vardagen.  Annars hade jag varken kunnat gå, stå, sitta eller något överhuvudtaget.  Jag lever med kronisk värk och är mitt under en utredning av en annan skada.
Jag har trappat ut de värktabletter som inte fungerade för mig, helt själv, utan någon beblandning av beroendecentrum som man oftast behöver gå till när det gäller så starka läkemedel.
Idag har mina mediciner ändrats totalt, jag behöver inget för psyket längre.  Jag är frisk.  Men att jag har ryggskador gör mig inte till en dålig mamma.  Jag äter en medicin som inte påverkar mig utåt, det syns inte för NÅGON att jag tagit dom... men jag blir nästintill smärtfri och det får mig att klara av dag, jobb, hem, sysslor och framförallt BARNEN.  Jag är stolt över mig själv som kommit såhär långt på egenhand.  Så det finns inte en enda anledning för mig att inte kunna ta hand om Elise.  Jag kommer kunna uppfostra henne till en precis lika fin, omtyckt och väluppfostrad unge - precis som hennes storasyskon!
 
Jag måste bara få hjälp med att få hem henne.
Så snälla ni, hjälp mig.  Dela mitt/mina inlägg... dela, dela dela, klicka på hjärtat, sprid vidare.  Min röst måste bli hörd:
HJÄLP MIG ATT FÅ HEM ELISE!
Jag vill inte utsätta henne för en traumatisk hämtning, jag vill inte skada henne mer än vad andra redan gjort.  Men jag orkar snart inte mer, jag orkar inte gå med på andras ord och villkor - när jag har alla rättigheter på MIN sida.  När jag har ett papper mitt framför näsan på mig där det står att flickan omedelbart skall tillbaka till sin mamma.
(PS, om ni vill hjälpa mig på annat sätt, vänligen maila denize.eastman@hotmail.com)
Karin

Du behöver i te rättfärdiga dig själv. Alla som läser fin blogg vet att di är en utomordentlig mamma!! Och snart har du ditt yngsta ❤ hemma!
Men snälla Du, när denna mardröm är över, SKRIV EN BOK om det du upplevt. En bok som alla nyblivna föräldrar borde läsa (man vet aldrig vad framtiden kommer att bjuda på) så att de förstår att det ALDRIG handlar om mammans eller pappans rättigheter. Dom förälder har du i gå rättigheter bara skyldigheter. Medan ett barnet har alla RÄTTIGHETER!!
Styrketränar till dig, dina "stora" barn och alla dina nära och kära som kämpar med dig 😍

Svar: Tack snällaste du för de jättefina orden ❤️❤️❤️
Denize

Anonym

Har delat på fb ❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Denize

Nanne

Hejja! Är övertygad om att hon snart är
Hemma ❤️ Eftersom polisen är inkopplad så hjälper väl dom till om inte K lämnar tillbaka henne...? Kämpa!!!!

Anonym

Jag hjälper gärna till med vad som kan göras för att Elise ska få komma hem. Vad kan vi som utomstående göra för bästa hjälp?

Svar: Att sprida mina senaste inlägg, så min röst blir hörd och om man bor i Stockholmsområdet så är det bara att maila (och uppge tex instagram namn eller liknande, så jag vet att rätt personer läser).
Denize

Erika

Det här så sjukt. Jag har skrivit det förr, men blir så upprörd att jag måste skriva det igen. Jag har följt dig sedan Emilia var liten. Jag känner dig inte. Jag har aldrig träffat dig, men sån pass människokännare är jag att genom att läsa din blogg, genom att följa dig på IG så kan man se att du inte är en idiot. Man kan se att du gör allt och lite till för dina barn. Jag har alltid beundrat dig för allt du klarar. Ursäkta att jag nämner din ålder, men så ung och ändå så skarp ✨
Du har hela världen som står upp bakom din rygg. Det här kommer att gå bra ❤️ Bara så sjukt att du ska behöva gå igenom det. Och helt sjukt att Elise hålls ifrån där hon hör hemma. Det måste få ett snabbt slut 👊🏻❤️❤️❤️❤️

Carolin

En i mina ögon helt galen situation. Det är svårt att förstå att det kan/får gå till på detta vis och jag beundrar ditt tålamod i detta. Jag förstår att du tänker på Elises bästa men wow att du klarar av det. Lycka till med allt! Att du får hem henne snarast och att ni får lugn och ro.

Annika K

Ingen av oss tvivlar på hur du är som mamma. Kämpa!
Ang förskolan, kan han verkligen säga upp plats utan dig? Iom delad vårdnad.
Massor med kramar till dig o barnen.

Svar: Det är det jag inte vet, har inte fått svar ang det från förskolan. Men det jag menar är att hon inte får gå där på dagtid när hon BÖR det. Varför sitta fängslad med en släkting? Kramar!
Denize

Anonym

Du tillsammans med soc och polis kan väl hämta henne?
Lycka till ❤

Svar: Tyvärr kallar min advokat Sverige ett ”laglöst land”, det funkar inte så. Men vi har en plan och strategi. Enligt uppgift skulle Elise ha kommit hem idag. Det är synd om de människor som inte samarbetar...
Tack ❤️
Denize

Mia

Jag hoppas att din advokat har koll på läget och kan sätta åt din x plus familj. De borde inte få ungängesrätt alls. Sen vill jag bara säga att du är så fin på de senaste bilderna när du inte har smink i hela ansiktet ser 10 år
yngre ut. Håll ut advokaten fixar väl hem ditt barn. Och gå inte in i ett nytt förhållande innan du är helt säker

Svar: Jag har den bästa advokaten inom detta, hon är grym. Och tack för den gulliga komplimangen 💕
Det blir inga fler förhållanden för mig. Han sprack den sista biten av tillit till män. Jag är färdig!
Denize

Anonym

Har din advokat, polis osv varit i kontakt med K och hans familj? Vad säger dom? Alltså spontant känner jag bara samla ihop en armé av människor och åk och hämta henne! Kan inte polisen följa med? Förstår att det kanske inte funkar så, Elise ska såklart inte behöva bli rädd. Men hur funkar det? Vad rekommenderas att du gör? Väntar tills dom frivilligt lämnar henne? Väntar tills alla beslut är klara? Men om dom ändå inte lämnar över henne då? Blir så arg!!!!

Svar: Japp. All kontakt sker via advokater. Enligt uppgift skulle han ha lämnat hem henne idag. Tyvärr slår det tillbaka när man inte är sammarbetsvillig. Vilket jag har varit. Men nu börjar tålamodet ta slut och jag kommer se till så att min dotter inte utsätts för någon mer skada länge till. Jag kan inte berätta om min advokats strategi än. Men ja, tro mig... jag har varit och är så fylld av ilska själv. Och oro, besvikelse och rent ut sagt hat. Och då är jag en sådan människa som kan ogilla människor men sällan hata. Det är ett så starkt ord för mig.
Denize

Michaela

Jag är så ledsen Denize. Mitt hjärta går sönder över denna sjuka och fruktansvärda situation. Kan du kontakta tidningar? Rubriker som ”min dotter är kidnappad av sin farmor” hade säkert fått skatan svettig. Fast jag fattar att du inte vill att deras lögner om dig ska komma upp till ytan. Måste vara otroligt hemskt och frustrerande att höra vad de säger om dig :(
Kram! Hejar så mycket på dig och din familj <3

Svar: Tanken har slagit mig. Inte just den rubriken dock. Jag skäms inte ett dugg över de lögner de hittar på. Jag har ju saker som kan motbevisa allt de säger. En dag kommer jag kunna berätta allt och då har jag vunnit. Tack för dina ord! Kram
Denize

Anonym

Har delat på min fb . Vet exakt vilket helvete ni går igenom /paula

Svar: Tusen tack ❤️❤️
Denize

Madde

Allt detta är ju bara såå sjukt!! Självklart delar jag och hoppas så Elise snart är hemma ❤️❤️

Svar: Tack snälla du ❤️❤️
Denize

Anonym

Blev tårögd och mycket berörd av detta och allt du skriver.Har själv varit med om liknande sjuka situation med min son så jag vet hur det känns.Styrkekramar till dig!Har följt dig sen Emilia var typ 3. Beundrar din styrka!❤❤

Svar: Tack för dina ord ❤️❤️
Denize

Sara 💝

Finner inga ord. Tänk alla de föräldrarna som verkligen BORDE ha orosanmnälningar på sig som INTE kan ta hand om sina barn. En sån här utredning tar tid, men vet du vad lämnar dem inte tillbaka henne nu samt ber om förlåtelse o tar tillbaka sina anmälningar så kommer de slå hårt tillbaka, de kan jag lova. Jag hsr själv arbetat inom socialtjänsten nyligen. Fy fan alltså!

Svar: Jag kan bara instämma.
Denize

Marie

Hoppas Elise snart är hemma. Skriv en bok om ditt och barnens liv du har mycket material här i bloggen. Jag har läst din blogg sedan början och beundrar ditt mod. Du är en underbar MAMMA.

Svar: Det blir garanterat en bok, den drömmen har jag haft sen jag var 16. Jag har skrivit så många böcker på min dator. Och jag vet vilken jag vill ge ut först. Tack för dina fina ord ❤️
Denize

Tova

Delat ❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Denize

Anonym

Du har ju författartalang, duktig på att uttrycka dig i skrift så det är självklart att du ska skriva en bok. <3 heja du!

Snart kommer Elise hem, är så säker på det. Tror det är bara farmor där som säkert är jävligt avis på dig. Tyvärr så avskyr de flesta svärmödrar sina svärdöttrar, har erfarenhet av det själv. K kanske är så svag nog att inte våga säga emot henne och så.. Den familjen låter inte som någon normal familj. Du, du kommer att gå så mycket längre än dem det är jag 100% säker på. Jag vet inte allt om din relation till Ks familj men jag kan ju gissa att de är så eftersom farmor försöker ta din mamma roll till Elise

Ha en fin kväll, Kram

Svar: Åh tack. Som jag nämnt så har det varit min dröm sedan jag var 16 att skriva bok. Jag har många färdiga på en dator och när detta helvetet är över så vet jag vilken jag kommer vilja ge ut först.

Jag vill inte säga för mycket. Men ja, det är mycket märkligt att han lämnat mig ensam med Elise så många ggr och inte yttrat någon oro förrän 1. Jag inte var hjärtekrossad, slapp hans kontroll och fick mitt liv tillbaka och blev därmed en STARK mamma eller 2. När han flyttade in hos hans föräldrar. Spekulera kan man alltid. Kram!
Denize

natalie

kan det vara dags att kontakta tidningen? huvva.. stackars dig och barnen som tvingas gå igenom detta!

Svar: Tanken har slagit mig många ggr, men jag börjar via sociala kanaler, att ni hjälper mig att dela och sprida så min röst blir hörd ❤️
Denize

Anonym

Fattar inte hur du orkar. Kan du inte försöka prata med K.s mamma. Hon måste ju förstå att du vill ha ditt barn.

Svar: Det är fullkomligt omöjligt.
Denize

Anonym

Hej Denize jag har följt din blogg sedan du var gravid med Emilia jag tycker detta är fruktansvärt de ni går igenom som familj. Hoppas du får eran Elise snarast o jag har igen tvekan om det. önskar dig all lycka med den här jobbiga prosessen men ja har en fråga vart e dina päron familj hör mkt om faster o farbror på bloggen tänkte om du hade din familj i detta med som stöd. Masser av styrke kramar till er ❤

Svar: Mina föräldrar vill inte nämnas här och det får jag respektera ❤️ kul att du följt mig så länge och tack för dina ord!
Denize

Sara

Men vad skönt att ha fått hem de papprena!! Synd att den andra parten inte verkar ta det på allvar. Hoppas verkligen för Elises och din och syskonens skull att det löser sig så hon får komma hem snart! Ärligt talat tycker jag hennes far har förbrukat sina chanser, han verkar ju verkligen inte se till sitt barns bästa som utsätter henne för detta. Tur att socialtjänst etc också ser det!! Heja dig!

Svar: Nej bara att han inte tar hennes hälsa på allvar är sorgligt. En bvc och läkartid sedan länge tillbaka. Och allt nekande. Alla brister till samarbete. Föräldrar som agerar egoistiskt och inte prioriterar sina barn i första hand är sorgligt. Tack för dina ord ❤️
Denize

Emma

Ett tips är att du delar detta i stora facebook grupper. Typ Pink room, Alexandras angels, honey & the bees. Över 100 000 personer i dessa grupper.

Hejar på dig/er <3

Svar: Tack för tips. Alla som deltar i dessa grupper får gärna dela 💕
Denize

Anonym

Angående bvc tider och att hon inte kommer till förskolan, är det du som fått ringa och förklara läget eller har K tagit nåt ansvar i det?

Svar: Jag har fått sköta kontakt med bvc och förklarat varför han ej tillåter henne att få varken 1års eller 18månaders sprutorna.
Jag har även förklarat situationen för förskolan. Han har säkerligen varit i kontakt med dem om att hon ej skall gå kvar vad det verkar.
Denize

Pia, Finland

Här är ännu en som följt dig länge, sen du var gravid med Elian. Har beundrat dig/er alla dessa år. Så jobbigt som du hade det då Elian var liten och sov dåligt. Njöt med er då ni drog till Spanien. Trodde som så många andra att nu har du då allt med K. Trodde jag skulle svimma då jag läste inlägget om hur han stack. Alla VET vilken supermamma du är på riktigt. Inte många som skulle klarat allt detta själv så länge. Jag hoppas så att ni snart är tillsammans igen alla 4. Stor styrkekram till dig och dina fina barn <3.

Svar: Tack för dina dina ord ❤️❤️❤️❤️
Denize

Anonym

Hur kan pappan själv bestämma att du ska vara övervakad?? Och varför hämtar du inte din dotter som han gjorde? Detta kan ju ta hur lång tid som helst

Svar: Man har rätt som vårdnadshavare att skydda sitt barn från fara. Vilket jag vill göra snarast!
Idag fick jag brevet från överläkaren som motbevisar allt de sagt om mig. De enda som utsätter Elise för fara nu är dem och hans brist på samarbete.
Denize

Angelica

Följt din blogg i några år. Saknade att läsa den när du träffade K och du inte längre skrev.

Du är grymt stark som klarar av det här! Hade jag varit dig hade jag ringt polisen redan vid umgänget. Sagt att det är 3 figurer som inte låter dig gå med ditt barn. Sedan skickat sms till K och sagt "Vi har GEMENSAM vårdnad. DU är välkommen att hämta henne om tre dagar och ha henne i tre dagar innan hon ska komma hem igen".

Erica

Följer din historia hädanefter och håller alla tummar för att eran älskade tjej får komma hem igen. Herregud vilket öde :(

Louize

Har följt dig sen Emilia var liten. Hoppas att Elise snart är hemma igen, det K och hans familj gör mot Dig och dina barn är fruktansvärt! Att de nekade Elise att få vara med när Elian fyller år säger allt om dem, usch och fy! Kram ❤️

Anonym

Finns även en stor grupp som heter mammor United. Där verkar även journalister hänga då vissa inlägg sedan hamnat i Aftonbladet/expressen som intervju.
Finns även möjlighet att ställa frågor anonymt i gruppen om man vill och väldigt många som varit med om liknande historia. Rekommenderar dig att gå med i den Fb gruppen om du inte redan är det. <3

Susanne

Nej Denize det är något som inte kan stämma i den här historian. Varför går du inte och hämta hem ditt barn? Du har ingen skylldighet att samarbeta med barnens farföräldrar så vidare de inte tilldelats vårdanden om barnen. Varför säger du hela tiden att du måste samarbeta med dom? Och gå den rätta vägen? Den rätta vägen är att du från dag ett åkt dit med polis och kämpat hem henne, hon är ju kidnappad från dig. Om det sedan blivit lite drama en stund är ju något hon glömmer, hon är ju så liten. Antingen berättar du inte hela sanningen och det behöver du ju så klart inte. Men det låter jättekonstigt att du finner dig i detta och skall ” sammarbeta” med någon som kidnappat ditt barn?? Om det är som din advokat säger att det är laglöst i Sverige desto större anledning att hämta hem ditt barn. Tänk bara tanken.. om farmor vill jävlas riktigt mycket på dig genom att på något sätt skada din dotter. Kan du förlåta dig själv då att du aldrig hämtade hem henne? Din dotter MÅSTE HEM NU!!!!!!

Svar: Jag har varit i kontakt med polisen och de hämtar endast barn som är efterlysta. På instagram har jag skrivit om dagens ord. Jag är arg som ett bi. Det här kommer slå så jäkla hårt tillbaka på de som dikterar på falska grunder (som en överläkare) motbevisade idag! Och att de ej samarbetar för fem öre är ju bara till deras nackdel. Jag kokar över och Elise ska hem SNARAST!
Denize

Anonym

Han kommer ju inte kunna sätta henne i anna nfröskola, eller skriva henne på annan adress utan ditt godkännande. Att vägra låta henne gå till bvc är rent vansinne, men kommer straffa honom, lika mkt som det kommer straffa honom att hon inte går kvar på sin förskola (och att hon tagits ifrån sin trygghet-sitt hem med sin mamma och syskon) Ser kommentar ovan att du tagit ut bevis från överläkare, trots att du absolut inte behöver det.
Både socialtjänsten och tingsrätten är vana vid lögnare och brukar vara snabba på att genomskåda lörner och diverse egoistiskt beteende då det inte är första gången de ser något liknande. så det kommer gå bra för er, men synd att det tar sådan tid.

Anonym

Mem nu måste väl ändå polisen åka och hämta hem henne?!!

Stor kram! Allt kommer att bli bra. Det slutar nog värre för han. Varannan vecka kanske inte är lämpligt så som han håller på. I slutändan är det förmodligen han som döms och står med skägget i brevlådan .

Kram

Elin

Vill bara ge dig en stor jäkla kram! Håller tummarna stenhårt för att hon får komma hem så fort som möjligt ❤️ fattar han inte att allt det här kommer slå tillbaka på honom själv, varför ska det vara så svårt att samarbeta, komma överens och sen följa det... Usch! Hejar på er! ❤️

Helén Kristiansson

Delat ditt inlägg på min fb. Vet vad du går igenom. Gjorde en resa lik din 2013. I mitt fall dömdes till min fördel i tingsrätten. All lycka och varma kramar.

Svar: Tack ❤️❤️❤️
Denize

emizas.blogg.se

Håller tummarna för att hon får komma hem så fort som möjligt.

Eva

När tror du att detta är klart? Hur länge ska man behöva vänta? Det är ju inte klokt. När sätts rättsväsendet in? Gulliga du och håller med om att du är så söt utan så mycket smink du ser så ung och fräsch ut
. All lycka till och var stark och knäck exet + hans föräldrar

Lia

Skulle du inte kunna dra utomlands igen med alla 3 barn? Börja om på nytt. Men det kanske är svårt att dra upp de äldsta barnen? Lycka till!

Anonym

Vid nästa "umgänge" tkr jag att du ska skrapa ihop lite folk och ta med dej Elise hem. Punkt. Du har väntat tillräckligt

Maria

Detta blir ju bara värre att läsa om för varje dag! Det är verkligen det sjukaste jag läst om på riktigt länge... K och hans familj framstår som några riktigt sjuka människor, att hans mamma har jobbat inom barnomsorgen verkar helt vrickat. Sinnessjukt ta mig fan! Är dom verkligen frisk eller vad är det frågan om? Farföräldrarna har alltså kidnappat din dotter och tror att dom på fullaste allvar ska komma undan med det? Håller henne borta från bvc och förskolan? Farmor verkar vara en psykotisk galning, och farfar med för den delen. Är väl därför K har blivit som han har blivit i huvudet. Se till att ordna besöksförbud för dessa människor när du fått hem Elise i säkerhet. Varm kram till dig och dina fina barn.

Lowe G

Fortsätt kämpa

Anonym i Spanien

Hoppas du fått en RIKTIGT duktig advokat! Ta väl hand om er!!!

Anonym

Håller med anonym ovan. Ta med dig folk vid nästa "umgänge" och ta med henne hem. Du skyddar ditt barn från fara. Från personer som struntar i hennes bästa. Nu ska hon hem!!!

Amanda Niclasson

Verkligen fina bilder!!

Veronika Bengtsson

Tråkig läsning men övertygad att det är bara tiden som får gå fortare nu för har du alla papper på din sida så är hon snart hemma där hon ska vara, hos dej. Håll ut och försök andas lugnt. En stor kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress