n
 
Några av bilderna från dagens "umgänge".
 
En sådan glad, sprallig, charmig, gosig och kärleksfull tjej - som även överraskades av att storasyster var med.
Emilia har lidit så extremt mycket över saknaden av sin lillasyster och idag satte hon ned foten. Hon frågade om hon fick tala för sig själv och självklart fick hon det.  Hon sms:ade samtliga vuxna i den lägenheten att de skulle hålla sig undan, inte ens titta på henne, att hon var arg, ledsen och rädd för dom.  Jag vet inte exakt hur hon formulerade sig eller hur smsen löd exakt.  Men hon ville träffa sin lillasyster och ville inte ha dom i närheten.  Punkt.
Starkt och modigt gjort av Emilia, tycker jag.  Att säga ifrån och inte ta någon mer skit - för det är hon fasen inte värd.  Det räcker med allt som hänt och vad hon bevittnat innan dess.
 
Vi fick två timmars egentid med Elise.  Hon var SÅÅÅÅÅ glad, älskade lilla hjärta.  Jag tror att hon asgarvade 98% av tiden vi var där.  Sedan var det samma gamla vanliga, att hon grät när jag och Emilia satte på oss jackorna.  Det var oerhört hjärtskärande att se sina döttrar gråta ihop.  Fyfasen så empatilösa människor det finns på denna jord, som kan se två BARN förtvivlade och bara tänka på sig själva.  Jag vet att alla människor är olika och många är väldigt känslokalla.  Men detta är fasen barnplågeri.  Emilia var dock stark - precis som sin mamma.  Hon torkade Elise tårar och Elise torkade bekymmersamt Emilias.
 
Sedan tog pappan över, Elise gav slängpussar och sedan kände jag bara: pjuh! Ytterligare en söndag avklarad och en dag närmare d-dagen.
 
Min släkt, min familj, mina vänner och bekanta yttrar sig dagligen om hur mycket jag har förändrats. Att styrkan nästan syns igenom på mig, att jag är hårdare och lyckligare.  För ja, det är jag.  Jag är inte deprimerade för fem öre - men jag är flyförbannad över att bli kallad en olämplig mamma när det är allt annat än vad jag är.
En bild säger mer än tusen ord, så sägs det väl?
Jag kan se på bilderna och känna igen mig själv igen.  Mamman med skinn på näsan, som oproblematiskt tar hand om sina barn.  (och som fått några "fina linjer" i ansiktet med åldern, trots att tjejen som gjorde mina naglar i fredags trodde att jag var 20 år - jaja, det hörde inte riktigt hit, men skulle skryta lite *blink*)
Just nu "får" jag bara sköta om två av barnen, men nu är det nedräkning som gäller....
 
Imorgon kommer blder då Emilia är med och videos.  Att höra Elise högljudda och ilande skratt är som ljuvlig musik i mina öron, älskade lilla tjej.  Det kommer bli bra, det här.  Och det är tur att du är så pass liten att du inte kommer minnas vad som hände dig.  Du är värd trygghet, och den är på väg!
 
Klicka på hjärtat om ni ser en trygg mamma med en glad dotter.  Hade jag varit olämplig eller otrygg - då hade nog bilderna inte sett ut sådär va?
Linda

lider verkligen med dig😭 Vilken jävla situation. Förstår inte hur du kan ändå hålla dig så lugn❤ Jag hade utan att blinkat stormat in och hämtat hem min dotter....

Svar: Jag brinner inombords. Men tänker på Elise bästa långsiktigt. Jag samarbetar, agerar rätt och ja... är den som tänker på barnens bästa. Nu är hon bara 1,5 år. Jag har hela hennes framtid framför mig ❤️
Denize

Lisa

Hon är så lycklig och trygg med dig! Att dom säger att du är svag och olämplig eller vad dom nu påstår är ju nästintill skrattretande med tanke på hur jäkla stark man lär vara för att gå igenom det du gör utan att handla efter känsla (tex att åka och hämta tillbaka henne trots att du blivit avrådd). Och dessutom orka ta hand om två barn samtidigt som helvete pågår. Du är frisk och stark! Dom måste ju inse det innerst inne. Din styrka har du överfört till Emilia också. Så modigt av henne att kontakta dom och sen följa med. Vilken lycka för Elise. Snart får hon träffa er alla varje dag ❤

Elsa

är du inte rädd att han kommer att ta med Elise ut ur landet?

Emma

Sååå fina bilder! Så kul att se! Den fina tjejen förtjänar bättre än detta ;( Jag ser fram emot inlägget där du har en sussandes Elise bredvid dig <3

KRAM

Catarina

Usch jag blir både ledsen och arg när jag läser om beteendet det har gentemot dig som mamma och syskonen som får genomlida detta. För att inte tala om din lilla prinsessa💖 Hur fan på ren svenska kan vuxna människor göra på detta vis? Att de inte förstår hur detta skadar så fruktansvärt är ofattbart. Jag vill tro att rättvisan segrar och då kommer dessa människor få sota för detta resten av sina liv . Så grymt starkt gjort av Emilia hälsa henne det.

Hela detta upplägg från den andra sidan är så sjukt att man finner inte ord. Att få tidsbestämt att träffa sitt barn, på ett ställe alltså hela grejen är så galet sjukt att jag hoppas verkligen de får hjälp med sina beteenden när allt detta är över för det är rejält skadligt beteende Fy!!! Sänder massa styrka till dig och dina barn att orka igenom detta helvete och med en förhoppning att det snart är över. En extra kram till din starka dotter 💖 Så starkt att sätta ner foten att nu får det farao vara nog👍 Kramisar till er alla 💖💖💖

Svar: Tack för dina ord, kramar från oss tillbaka!!
Denize

Sara

Förstår att du räknar ner dagarna till rättegång nu!! Hur långt är det kvar?

Svar: ca 4 veckor. Fyra långa veckor :(
Denize

Ylva Karlsson

Styrke kramar !! Ser bara en stark mamma kan jag säga ♥️

Louize

Kärleken och glädjen mellan mor och dotter lyser starkt ❤️ Och Emilia måste ha ärv din styrka, vad modigt och starkt av din dotter att sätta ner foten och tala om att hon hade fått nog! Heja Emilia ❤️ Du och dina barn har band som ingen eller ingenting kan bryta, och snart är ni tillsammans igen! Kram ❤️

Moa

Vad starkt av Emilia att följa med trots allt! Hoppas nu att dessa veckor går snabbt ❤️

Erika

Grrrr... jag blir så arg att jag nästan vill slå någon!!! HUR kan man göra såhär mot ett litet och så oskyldigt barn? Är det dig dom vill komma åt så borde det väl finnas nåt annat sätt? Usch, det låter hemskt det med men jag hoppas att du förstår vad jag menar. Karman kommer aldrig visa sig mer tydligt än om några veckor. Och under Elise uppväxt.. Dom kan ju verkligen inte förstå vad dom håller på med. Vad tror dom? Att om dom ger er två timmar/vecka så kommer Elise tillslut ha glömt er... Knappast! Åhhh vad jag kokar inombords!!!
Du är grym! glöm aldrig någonsin det.. Och Emilia och Elian!! Vilka kämpar!! Heja er!! Kramar!!!

Erika

Grrrr... jag blir så arg att jag nästan vill slå någon!!! HUR kan man göra såhär mot ett litet och så oskyldigt barn? Är det dig dom vill komma åt så borde det väl finnas nåt annat sätt? Usch, det låter hemskt det med men jag hoppas att du förstår vad jag menar. Karman kommer aldrig visa sig mer tydligt än om några veckor. Och under Elise uppväxt.. Dom kan ju verkligen inte förstå vad dom håller på med. Vad tror dom? Att om dom ger er två timmar/vecka så kommer Elise tillslut ha glömt er... Knappast! Åhhh vad jag kokar inombords!!!
Du är grym! glöm aldrig någonsin det.. Och Emilia och Elian!! Vilka kämpar!! Heja er!! Kramar!!!

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress