Imorse träffade jag överläkaren om bad om bevis på att jag INTE är en missbrukare, att de smärtstillande tabletter som jag åt tidigare har trappats ut och så kunde kan även intyga att jag varken är psykiskt sjuk eller att mina nuvarandra (ändrade) mediciner inte är märkbara, jag genomgår behandling.  Han skrev att han inte kunde finna någon anledning för mig som mamma, att inte kunna ta hand om mina barn.
 
Allt svart på vitt - allt han yrkade på... var alltså lögner och jag hade bevis från min journal tidigare men nu ville jag ha ett ordentligt brev.  Min advokat sa att det är mycket användbart, att det var perfekt.
Jag gick ut därifrån och trodde att mardrömmen äntligen skulle nå sitt slut.  Men det blev bara värre.
Jag anklagades för att samla material till min blogg istället för att umgås med min dotter.  Ursäkta men WTF!? 
1.  Jag brinner för fotografering, och tappade tyvärr det när jag levde under hans kontroll
2.  Jag älskar att fota mina barn och givetvis ville jag fota Elise då jag hade förbjudits att träffa henne på så länge (på helt falska grunder, inga beslut).
3.  Vad fasen gör vi på bilderna/videon? UMGÅS, leker, har skitkul.
 
Så nu har han dikterat om villkoren till att jag bara får träffa min ettåring inomhus i deras mini lägenhet.  DET saboterar ju såklart MIN tid med henne om tre andra vuxna ska stå en meter ifrån.  För det är ungefär det utrymmet som finns.
Jag kokar över.  Att träffa det barnet som jag tog allt ansvar för ensam hela första året ensam... att träffa henne EN gång i veckan? När hon har en helt frisk mamma, när hon förtjänar att leka med sina kompisar, hålla sina rutiner och träffa sina syskon.  För där satte han dem i kläm.  De kommer ju ALDRIG våga gå in i den där lägenheten.  Båda är livrädda och den äldsta känner rent hat pga vad han gjort.  Ljugit om henne, om mig, tagit lillasyster ifrån oss, gjort en orosanmälan hos soc ang henne och Elian.  Även han (Elian) fick reda på detta, att vi troligtvis kommer behöva "prata med lite tanter" så de ser hur de har det här hemma. Att de har en mamma som tar hand om dom.  Och även han blev arg och man såg verkligen besvikelsen... så sade han "jag gillade honom förut... men nu gör jag inte det längre".  Jag har varit noga med att aldrig prata illa om någon framför Elian, han är ju så liten än.  Men barn förstår mer än vad man tror.  Och han har ju själv hört och sett saker som skett under detta tak, även om han var snabb på att stänga in sig och gömma sig och dra på sig hörlurar.
 
Mitt hjärta är i tusen bitar.
Jag är en fullt fungerande förälder.  Och jag får inte ha min yngsta dotter, mina äldre barn får inte träffa sin lillasyster.  Allt pga egoism och för att jävlas, jag kan inte tänka mig något annat.  Jag kommer verkligen inte på något alls.  Jag behandlas som om jag vore en mördare eller något.  Jag är en helt vanlig mamma som lever och dör för sina barn.  Tålamodet börjar ta slut.
 
TACK för allt stöd.  Jag läser alla era kommentarer, alla mail... allt! Jag försöker besvara allt och ber om ursäkt om jag missar lite.  Men jag sörjer.  Det är inte rättvist, ingenting är rättvist.
Min yngsta dotter förtjänar ett bättre liv än det här, hon utsätts för stor skada.  Och jag VET att jag vinner i slutändan... jag tvivlar inte en sekund på det.  Det är jag som är samarbetsvillig, jag som går med på allt, jag som gör rätt.  MEN jag har även rätt till min dotter och jag orkar inte leva länge till medveten om att hon utsätts för detta.
Hon förtjänar bättre... som sagt.
 
Fortsätt dela, gilla, sprida... ELISE MÅSTE FÅ KOMMA HEM!
Det finns inga grunder att yrka på.  Jag är fullkomligt ärlig mot er, jag har berättat hela historien.  Något mer har jag inte gjort.  Och så sitter jag här med intyget på att jag är frisk och kapabel att ta hand om barn.  Men så delar inte K överläkarens bedömning.  Har K gått läkarlinjen och jobbat i över 40-50 år?  Vilket jäkla skämt.  Jag spyr!
Karolina

Men jag förstår inte, kan du inte få med dig en polis eller någon och hämta hem henne? Begriper inte hur det kommer sig att hon är hos honom, han verkar ju helknäpp?! Vad sysslar han med, det är ju inte klokt! Helt otrolig verkar hela situationen. Du funderar inte på hel vårdnad för henne? Jag hade då inte velat ha halv tillsammans med någon som beter sig sådär, vem vet hur han beter sig med Elise.. Ush att behöva oroa sig såhär, hemskt! Jag känner så med dig, jag hoppas såå att det här jättesnart är över! Kramar

Anonym

Vilken sjuk människa han är, och farmorn alltså... men vad säger man, Äpplet faller inte långt från trädet...ingen av dom tänker på barnet, farmorn vill ha henne för sig själv, pappan vill använda henne som ett vapen mot dig..dom förtjänar inte att vara i hennes närhet och en dag kommer det slå tillbaka på dom..så hårt..och jag hoppas det blir snart... var glad över att dom iallafall verkar ha ett ombud som gör helt vad dom säger och inte gör ”rätt” det kommer att kosta honom hela vårdnaden, det vågar jag satsa allt jag äger på. Regel nr 1: Den som försvårar umgänge och samarbete blir av med vårdnaden i en vårdnadstvist... det är sen gammalt..

Anonym

Vad är det frågan om? Jag känner mammor som tar anti-depressiva, ångestdämpande, smärtstillande, tabletter som gör dem pigga (utskrivna av läkare), psv osv. De är fullt dugliga mammor.

Svar: Ja, läkare skriver ju ut mediciner av en anledning? För att man ska fungera i vardagen.
Denize

Lisa

Men vad exakt är det som gör att han tror du är en fara för Elise men än att han hittat på att du missbrukar? Har han sett dig behandla henne och dom stora illa liksom? Det är det ju snarare han som har. Jag har aldrig hört talas om nåt liknande och kan knappt tro att det här händer på riktigt. Har följt dig så länge och alltid tänkt att du verkar ha ett så fint och starkt band till dina barn. Har själv två barn och gråter när jag tänker på ifall nån plötsligt skulle neka mig att träffa dom eller kalla mig dålig förälder. Det enda alternativet bör ju vara för dig att söka ensam vårdnad snart för nu får det vara nog. Men hur lång tid kommer det att ta? Ska hans ansökan prövas först?

Svar: Det de yrkade på var att jag missbrukade, inte följde läkarens rekommendationer och att Emilia flyttat hemifrån.
Alla lögner som motbevisats.
Jag har aldrig behandlat barnen illa, de är mitt allt. Dock gick jag in i väggen i oktober och blev sjuk. Men det var ett halvår sedan, jag är friskförklarad. Att han försöker använda det emot mig är vidrigt när han själv tog på sig skulden + läkaren som skrev ut fel mediciner.
Jag kan bara förvänta mig fler lögner, som givetvis kommer lysa igenom i rätten.
Det finns ingen anledning för mig att inte ha Elise. Sedan han slutade kontrollera mitt liv så har jag fått min styrka tillbaka, min självkänsla. Slippa nedvärdering och psykisk misshandel. Allt är för att jävlas, jag är övertygad, nu kontrollerar han mitt liv genom att använda Elise som ett vapen och sätta de andra två barnen i kläm.
Min stämning har redan gått iväg till tingsrätten o de som inte samarbetar, ser till så barnet får rätt vård, ljuger osv.... det kan bara slå tillbaka på den.
Hittills är jag den ENDA som uttryckt och visat att jag tänker på barnen i förstahand.
Denize

Lisa

Och en sak till. Att dom vill ha umgänge under bevakning och inomhus är ju uppenbart för att du inte ska kunna ta hem henne inte för att dom är oroliga för vad du ev ska göra mot henne. Men det kommer ju också att vara negativt för henne. Ni vuxna kommer ju inte direkt ha en normal relation och dialog tillsammans och hon kommer ju inte förstå varför. Att han ens har mage att kalla sig pappa är ju skrattretande. Ingen pappa eller förälder eller annan släkting som säger sig älska sitt barn skulle behandla det så som han/dom gör.

Svar: Instämmer!
Denize

Lisa

Spammar dig nu men kan inte släppa detta. Vad är hans anledningar till att neka bvc och ta henne ur förskolan? Det bara måste ju vara för att inte du ska kunna komma åt henne? Att han inte inser att det är till hans nackdel. Hur länge tänkte dom hon skulle vara utan förskola? Tills hon är 6 år eller tills han tror att han får ensam vårdnad så du inte ska veta vart hon går? Han behandlar sig som en våldsbrottsling för tusan!!!

Svar: Jag har ingen aning varför de tagit henne ur förskola eller varför han avbokade bvc. Hon har varken fått 12- eller 18 månaders sprutan så hennes hälsa är dessutom i fara, utöver allt annat som skadar henne.
Självklart är det för att jag inte ska komma åt henne. Men det är till hans nackdel. Det slår tillbaka en dag.
Denize

Emilia

Är det först när tingsrätten beslutat något som du får tillbaka Elise? Står du verkligen maktlös fram tills dess? Brevet du fick om att Elise skulle komma hem - Vem var det ifrån? Blir det verkligen inge konsekvenser för K när han struntar i det beslutet/brevet? Alltså, konsekvenser HÄR OCH NUUUUU, och inte förrän tingsrätten tagit tag i ärendet?

Det är helt vansinnigt att det får gå till på det här sättet! Helt jävla sjukt vansinnigt!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! ❤

Svar: Brevet var från advokaten. Så fort polisen förhört mig så kommer stora konsekvenser ske för motparten.
Jag håller med om att det är helt sjukt vansinnigt. Men hittills är jag den som samarbetar och motparten har nu många nackdelar på sin sida
Kram snälla du ❤️❤️
Denize

Anonym

Men varför tar du inte bara med henne efter ett ”umgänge” dom kan väl inte stoppa dig med tanke på att du är vårdnadshavare? Så som du inte kan stoppa han för tillfället?

Svar: Det skulle bli ett jäkla liv och skrik och gap.
Men jag har ska rättigheter på min sida och är den enda som tänker på barnens bästa, samarbetar osv. Har inte en enda nackdel på min sida.
Denize

Erika

Jag förstår att du, för Elise skull, inte vill att hon ska bli hämtad med polis för att det är traumatiskt, men helt ärligt, är det snart inte en gräns för hur traumatiskt det är för henne att vara borta från dig? Det är absolut inte kritik, det är menat som stöttande ord för att du har rätt och att hon förtjänar att vara hos er, och att ditt ex + familj uppenbarligen enbart tänker på sig själva och inte på Elise.
Jag hoppas verkligen att allt blir bättre snart, och jag tycker så synd om er och blir så arg när jag läser vad som händer. Många styrkekramar!

Svar: Polisen kan i dagsläget inte göra något förrän de förhört mig. En kontakt jag har inom polisen ska påskynda det hela.
Denize

Topless

Vad tragiskt att läsa. Jag hoppas att det ska ordna sig.

Besök min blogg http://nysolabadatopless.blogg.se/?tmp=51367

Anonym

Alltså han borde inte få ha vårdnaden om henne, efter det här hoppas jag att du får ensam vårdnad och han får umgängesrätt under bevakning för han verkar ärligt talat vara riktigt sjuk. Likaså farmor! Jag tänker på er varje dag och hoppas ni är nära att få hem elise❤

Svar: ❤️❤️❤️
Denize

Anonym

Hej Denise! Jag skulle vilja komma i kontakt med dig. Har du någon Mail jag kan skriva till? Mvh Sofia

Svar: denize.eastman@hotmail.com eller denize@eemedia.se. Jag kollar min mail hela tiden
Denize

Louize

Hoppas av hela mitt hjärta att Elise snart är hemma i trygghet hos sin mamma och sina syskon. Har en i min närhet som också blev felaktigt anklagad av sitt barns pappa, bla för missbruk men även andra lögner. Det hela slutade med att mamman fick ensam vårdnad och pappan fick umgängesrätt under bevakning. K och hans familj kommer att få ångra att de började kriga! Kram ❤️

Svar: Japp. De får stå sitt kast. Jag fortsätter att göra rätt, att tänka på mina barns bästa. De ville ha krig trots att jag var samarbetsvillig sedan start, det var onödigt men kriget är igång och jag har alla fördelar på min sida. Kram ❤️
Denize

Moa

Det är ju helt sjukt att han i princip verkar kunna göra exakt som han vill. Man undrar ju nästan om han vill att det ska gå upp i rätten men med allt de sysslar med skulle det knappast vara till hans fördel. Hoppas verkligen att det här går snabbt och att hon snart är hemma igen <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress