(null)

(null)

(null)

(null)

Detta är ett inlägg via mobilen och då jag vanligtvis bloggar via datorn så vet jag inte riktigt hur detta kommer se ut.  Men ni får ta det som det är.
På datorn håller jag på för fullt med att få fram det som krävs till morgondagen.

De flesta av er följer ju redan mig på instagram så ni vet om hur gårdagen såg ut.  Vill inte upprepa mig alltför mycket.
Det var storbarnens dag.  De hade båda två bestämt exakt vad vi skulle göra och så gjorde vi.

Mitt hjärta sved av att se 1,5-åringar överallt.  Mitt hjärta blödde över det smset jag fick.  Men jag höll god min, fokuserade på de barnen jag hade bredvid mig, som jag ensam uppfostrat sedan dag ett.  Jag MÅSTE vara en stark mamma oavsett hur mycket jag saknar Elise och avskyr den situationen hon tvingats in i.  

På kvällen när det var läggdags så blev det jobbigt för Elian.  Såklart.  Det har skett stora omställningar och han är för liten för att förstå hur man ska handskas med sådana känslor och tankar.
Inombords ville jag säga och göra så mycket, men det enda jag kunde säga var att detta inte var mitt val, inte mitt fel - och att jag därmed inte kan ge honom det han vill ha.  Han ville att allt skulle vara som vanligt... såklart.  
Men att vi bara måste fortsätta hålla ihop, starka, vi är en familj och även om mycket togs ifrån honom så fort, så vet han att mamma alltid finns här.  Dygnet runt.  Vi kramades länge, jag torkade hans tårar medan mitt hjärta brast ännu mer.
JAG måste lappa ihop en förvirrad och ledsen 7 (snart 8) åring.  Trots att inget är mitt fel.
Återigen så bestraffas jag/vi hela tiden.  Inget av detta är för barnens bästa.
Emilia skrev ett oerhört berörande brev som hon ville att advokaten skulle ha och mina tårar föll medan jag hade henne i min famn.  Älskade, älskade unge. Så jäkla omtänksam, klok och underbar.  Någon dag senare i livet så kanske jag får visa er den.  
Min unge alltså... hon skriver magiskt vackert. Precis som hela hon är! Så mycket kärlek 💕

Den tid och det datum jag fått för umgänge med Elise är inte heller bäst för barnen, tyvärr.  De har skolplikt, men vill så gärna träffa sin lillasyster.  Hela den här situationen sätter bara alla tre barn i kläm.

Men idag har jag mycket papper att gå igenom och i morgon får jag mitt möte med min advokat. Trots att vi samtalat x antal ggr även fast hon egentligen är på påsklov själv. ❤️ Jag kommer få denna dag att gå och sedan får jag se hennes planerade strategi.

Jag har fått många meddelanden och till och samtal från följare som jobbar inom detta eller har kunskap inom allt vad det innebär.  Så många råd, så mycket info om mina egentliga rättigheter.
Jag har fått förslag om att öppna ett konto där man frivilligt kan föra över valfria summor för kostnaderna av detta. Så himla fin tanke, så många bra förslag.  Som jag skrev på insta: det är krig och det känns som om jag har en hel armé bakom mig. Mäktigt! Ni är fantastiska allihop.
Elise ska hem.

Idag är stora barnen med kompisar så jag kommer sitta med datorn och få fram allt hela dagen, sen blir det kvällsmys innan skolan börjar igen i morgon och att jag ÄNTLIGEN får möta min advokat.
Emilia

Förklarar du situationen för skolan (rektorn/rektorerna) så förstår det ju säkert och barnen får vara lediga för att äntligen träffa sin lillasyster igen. Såvida de ej har prov eller så. Kramar till er! <3

Svar: Givetvis. Men de är villiga att skjutsa oss fram och tillbaka, jag föreslog för alla barns bästa är att vi lika gärna ses i hemmet, där Elise har sina saker och syskon. Men inget svar - såklart! Kram!
Denize

Moa

Lycka till i veckan nu! Blir så förbannad bara jag läser om hur hela familjen beter sig... Det här kommer lösa sig ❤️

Anonym

Vaddå tid för umgänge? Det är väl inte socialtjänsten som tagit Elise utan hennes pappa och farmor som kidnappat henne. Jag äcklas av hur sjuka och egoistiska människor kan vara. Och det sjukaste var att farmor ens har mage att skicka uppdatering. Tycker farmorn ska ta och backa ett steg. Hoppas du kan hämta hem henne snarast och jag kan väl tycka att folk som har en tendens att kidnappa barn bör ha umgänge med ungängesstöd (person som övervakar umgänge) för jag hade inte litat en sekund på den familjen. Tror det blir bra med ett domslut på detta för det går inte att rucka på.

Svar: Deras ombud yrkar på oro och att jag är en olämplig mamma. Konstigt att jag har två andra barn som de jämt sagt är sååååå fina? Äsch! Jag kommer lösa detta med min advokat imorgon, jag är laddad och starkare än någonsin. De bad om krig o då ska det krigas!
Denize

Klara

Heja dig, du är grym! Fruktansvärt vad du går igenom. Skickar en styrkande cyberkram!

Emma

Förstår om du inte vill svara men var sms:et angående umgänge med Elise?

Detta kommer att lösa sig för Elise bästa tack vare din oändliga kärlek för henne. Även om jag inte känner dig så har jag under dessa 11 (!!) år som jag följt dig förstått vilken fantastisk människa du är. Jättetråkigt att Elian far så illa av detta. Har K gjort anspråk på honom också? Vore ju grymt att han ska bli bortglömd pga du (i Ks ögon) måste straffas :( Kramar

Svar: Smset finns att läsa om på min insta. Från gårdagen.
Tack för dina fina ord! K har sagt att han aldrig hävdat att ha något med Elian att göra. Men bevis finns. Tragiskt för Elian bara som älskar honom så! Alla barn hamnar i kläm, Elise och Elian mest. Usch det gör ont. Kramar
Denize

Sanna

Usch får ont i magen när jag läser. Hur kan man bete sig så fruktansvärt illa? Har hela hans familj åkt på psykos elr? Att en person som stått en så nära kan göra så mot en, det är fan sjukt! Hoppas att han får tillbaka. Bara sättet de gör detta på stort bevis på att de är sjukt oansvariga. Jag hoppas verkligen att du får må bäättre snart. Kan du blocka dom från din blogg elr e det bara på instagram?

Svar: Bara instagram. Jag kommer evt sätta lösenord på bloggen inom kort, men då kommer alla läsare/följare få en förvarning ❤️
Egentligen har jag inget att dölja då jag bara talar sanning, om hur den här situationen påverkar MIG och barnen. Allt annat är liksom bara fakta som kan läggas fram svart på vitt.
Denize

Anonym

De kan få gå. Viktigt för de kså. Så jag tror inte skolan skulle säga emot . Ny vecka nya krafter och fightas men det vet vi att du gör. Kram på er //paula

Vet vilket helvete det är att behöva lappa ihop ett barns hjärta pga en annan som sårat de

Eva

Kan du inte gå till kvällstidningarna och berätta din historia? Farmor skulle nog inte vara så glad då. Och inte din ex heller. Men häng ut dem så mycket du kan. Hoppas att du har mycket stöd av dina föräldrar hur reagerar de i allt det här?

Svar: Jag vill bara göra rätt och få ha min Elise, det är allt jag vill. Jag har mycket stöd av ett extremt stort nätverk. Många står bakom mig och håller mig hårt om ryggen!
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress