3 april 2018

Påskhelgen

Vardagslivet

 
Igårkväll kom jag hem från minpåskhelg på ön.  En galet mysig och rolig helg!  Då jag har massor att göra denna veckan så ville min faster såklart ha barnen hos sig då.  Så de kommer hem igen på torsdag.  Efter det har jag INGEN aning om hur det skall bli med umgänge.  Helt jäkla sinnessjukt! Det finns ingen framtidsplan för barnet/barnen när det kommer till deras relation.  Men AJA nu är jag ensam ett par dagar, har langat fram olika sätt att lösa umgänge framöver men inte fått någon respons - så jag har gjort min del.  Mer kan jag inte göra.
Igår hade dock storbarnen fått åka ned till "farmor och farfar" och deras släkt, där de fick påskägg och pratade om det alldagliga... så jag är glad att om i alla all inte fryser ut barnen ❥ Det är fint.
 
Nu skall jag rusa iväg på några ärenden, sedan skall jag ut och äta middag med världens bästa människa ikväll.  Längtar, längtar, längtar!
Som sagt så är schemat fullspäckat enda fram tills på torsdag.  Då tar vi en liten helg och sedan börjar vanliga vardagen igen - men nu som ensamstående mamma till tre kiddos.  Ensam.
 
 
 
I feel so happy
Happy that I'm free
And I can see things
Things I couldn't see
I can be out every night 
No one else holdin' me down 
I can do just what I like!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress