Lördag och Elian har dragit iväg på kalas.  Han har längtat och taggat inför just det här kalaset så länge, då de ska till ett jätteroligt ställe.  Det är kul för honom att få komma iväg, leka med sina vänner, vara ett barn och bara ha kul! Det är han värd, älskade lilla Elian.
 
Igårkväll och i morse satt jag och scrollade på mitt egna Instagramkonto.  Först för att radera bilder som jag aldrig i hela mitt liv vill se igen och så hittade man så mycket gammalt och roligt.  Tänk att jag haft det kontot på Instagram, typ sedan insta skapades och Elian var en liten bebis.  SÅ kul!
 
Pojken med klarblåa ögon, mammas älskade lilla pojke, tiden går undan... tänk så mycket jag och Elian har sett och upplevt tillsammans.  Så många olika platser, miljöer och träffat så många olika människor.
 
 
Samtliga av dessa bilder är från bland de bästa åren av mitt liv.  Så jäkla lugnt och harmoniskt liv vi hade där ett tag.  Sedan kom Elise och tog också en enorm plats i mitt hjärta, så det enda jag vill är ju att ge henne samma förutsättningar... att få leva i lugn och ro.  Inte utomlands som jag och de stora barnen förstås - men att bara få uppleva harmoni istället för hysteri.
 
 
Mina barn, mitt allt, jag lever för ER och endast er.

ElinSt

Kommer så väl ihåg den där bilden på dig och Elian när du har gul tröja. Så vacker bild och var så spännade att följa ditt liv i Spanien.
Nu hoppas jag att allt går rätt till med Elise så ni får vara med varandra igen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress