För ca 8 år sedan så trodde jag att jag hade mött den värsta mytomanen i hela mitt liv.  Idag ändrades det, de lögnerna som hade inkommit till Soc, alltså jag kan bara skratta.  En applåd till livets lögnare! Braaaaavo! Då slösade vi på en eftermiddag/kväll helt i onödan, Elian missade sin tv-spelstid pga vad? HELT sjukt absurda lögner som de läste upp.  Jag visste inte vart jag skulle ta vägen när vi hörde, hur man såg barnens ögon tåras.  Och Emilia? Oj oj oj... med tanke på att den människan ljuger så jäkla mycket om just henne så har hon inte så fina känslor för den där människan om man säger så.  Först och främst allt som hänt här hemma, hur han kunde bete sig mot henne och sedan ljuga ihop saker om hennes liv.  Jag förstår henne, det var ju pga honom som saker förstördes för henne.
Orden "psykisk terror" hade sagts.  Emilia brann.  Hon skickade iväg något sms om att det var tvärtom etc.  Detta var det mest sinnessjuka pappret jag någonsin hört (och sedan läst).
MEN som tur är så jobbar sådana här människor med detta dagligen, genomskådar lögner och ser trygga barn OM de är trygga.  De berömde - som alla som möter dessa barn - för hur väluppfostrade och fina de var.  För ja, jag ägnar mycket tid åt att uppfostra barn och Elise skall lära sig rätt och fel på exakt samma sätt.
 
För att avsluta: givetvis fanns ingen som helst oro.  Inte för varken dom eller Elise.
Nice try though, men INGEN kommer emellan mig och mina barn.  Nu är Elise sista lilla pusselbiten och så är vi FRIA, fri från psykisk misshandel, förtal/ärekränkning DELUXE, gap och skrik - och så kan vi bara leva.
Aldrig mer ska jag någonsin ha ett förhållande igen.  Ever.  Jag är klar med män... jag verkar vara en magnet för fel män helt enkelt.  Det är bara jag och mina barn... det är ALLT som betyder något.  Ja, och mina närstående förstås, som har min rygg och kokar lika mycket över skiten som kastas över mig, när jag är den som minst förtjänar det.  Så - efter 22 maj så är jag färdig med trauman.  Jag har gått igenom alldeles för mycket nu.  Jag ska göra som sist jag blev så jäkla bränd av en annan otrogen lögnare: fokusera MÅNGA år på barnen och endast barnen - och på mig, mitt nya friska och starkare jag!
Nathalie

Åh vad jag önskar att K och hans lika korkade mamma läser kommentarerna, och framför allt det här: Det ni håller på med just nu kommer att ha ett högt pris. Ni är ute på jävligt hal is. De enda förlorarna i det hela är NI. Tragiskt att ni inte inser det.

Sanna

Åh herregud jag bara kokar trots att jag inte själv varit med om det. Hoppas att det där familjen med noll hjärnceller får vad de förtjänar nu. Hoppas fan att ingen tjej någonsin kommer i närheten av en så vidrig människa som honom. Och hans föräldrar som är ännu värre än honom. Finns inga ord för det. Förlåt men jag är så arg. Hur kan man göra såhär mot någon.

Linda

Håller med ovan. Dom kommer få ångra att dom drog igång detta, och det är inget jag bara tagit ur luften för att jag hejar på dig utan jag menar det verkligen och jag vet att dom har bränt sina broar.
Snart är hon hemma! ❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Denize

Anonym

Håller med ovan talare! Antagligen stora problem själva och trodde du var lätt att manipulera. Att dom inte skäms!! Deras straff blir kul att ta del av och hoppas att dom fattar att grannar o andra kommer att vända dom ryggen. Ursäkta att jag skriver rent ut men vilka sjuka dårar !!

Moa

Alltså man undrar ju om han/de har tappat greppet fullständigt, att anmäla till soc, ljuga om en trettonåring och tro att det inte skulle komma fram 🤔 Det kommer ju se jättebra ut för honom när tingsrätten sedan ska gå igenom allt när det gäller vårdnaden om Elise 🙄 Kram ❤️

Annika K

❤️

Anonym

du skriver aldrig om dina föräldrar? finns de inte med i bilden och stöttar dig i detta bara nyfiken?

Svar: Jag svarar ofta på denna frågan i kommentarsfälten. Jo, de finns och stöttar mig. De vill inte nämnas så mycket i bloggen bara. Men när jag publicerar inlägget om psykisk ohälsa så kommer de stå med rätt mkt, med deras godkännande :)
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress