Jag har arbetat i timmar för att få ihop den här videon.  Jag skrev några rader på Instragam om det här såkallade "umgänget".  Jag har tre vackra och underbara barn, två som jag haft ensam vårdnad om sedan start och ett med delad vårdnad, eller gemensam eller vad man nu säger, för att säga rätt.
 
Elise har rätt till både sin mamma och pappa och det hon utsätts för är ett trauma, som är skadligt för mitt barn.  Jag är i tårar, har varit fylld av ilska hela kvällen, men sitter här - som vanligt, orolig för min dotter och sömnlös.
 
Jag kommer återkomma i morgon, dagtid, med en bildbomd från dagen.  Så himla många fina och mysiga bilder, då kommer jag även berätta mer i detalj hur fel jag blir behandlad, men framförallt hur fel Elise blir behandlad.  Titta gärna på videon och se om ni ser ett olyckligt barn eller en instabil mamma.
 
De enda olyckliga var i slutet då Elise trodde att hon skulle gå med oss och vinkade till motparten, men det slutade med att jag överlämnade min ledsna ettåring och fick ta hand om min son som blev nekad att fira sin födelsedag med sin lillasyster på måndag.  Jag fick stöd och hjälp av min farbror igenom hela den här soppan - och jag har så många som står bakom mig nu.
 
Som sagt, jag kommer skriva i morgon om hur saker och ting ligger till.  Mitt tålamod börjar rinna ut...
Emma

Videon gav mig tårar. Herregud. Man ser verkligen kärleken ni har för varandra. Hela den här skiten är så sorglig.

Vad är K's plan egentligen för framtiden? Att ha Elise helt ensam för sig själv hela livet och leva ett fejk liv genom att undanhålla för henne att hon har en mamma och syskon och sen "leva lyckliga i alla sina dar"? Usch jag förstår verkligen inte. Så jävla mycket som är fel i det här.

Lindah

Mitt hjärta brister för er 😭❤️

Malin

Usch jag fick tårar i ögonen. Fy vad hemskt att det ska behöva vara såhär. 😢 men du kommer ha turen på din sida. Och snart är hon hemma igen ❤

Anonym

Jag blir så förvånad att det kan få gå till så här. Förstår att du inte kan säga något om vad din advokat planerar och när men jag hoppas verkligen att det blir snart inom närmsta tiden så elise får komma hem igen. All styrka till er❤

Anonym

En så fin video där man verkligen kan se vilket starkt band ni har😍 jag fick rysningar och blev känslosam när jag tittade på den just för hur fel ni blir behandlade!

Veronica

Tårarna bara rinner... Låt Elise få komma hem!

Susanne

Hej! Även om du har varit eller nu skulle vara instabil så är det ingen som helst anledning för dom att ta din dotter ifrån dig. Det är ju henne son som har orsakat det måendet i så fall. Men nu när du äntligen blivit av med honom kommer du bli samma starka och självständiga Denise du en gång var. Tänk om man skulle ta alla barn i Sverige där någon förälder i hushållet mår dåligt då skulle fan inge bo hemma. Det funkar ju inte så! Jag ser en glad liten tjej på filmen som är överlycklig över att träffa mamma och syskon, ingenting annat. Så mycket kärlek❤️❤️❤️❤️Hoppas dom är beredda att betala ett stort skadestånd till alla barn inblandade för denna trauma sveda och värk!

Emma

Jag blir helt tårögd av allt du skrivit den senaste tiden. Sätter du behandlas på är totalt oacceptabelt och jag önskar så att man kunde hjälpa dig på något sätt. Du har de finaste banen jag skådat och ni verkar ha ett speciellt band till varandra på många sätt. Jag hoppas så för din skull att denna hemska resa tar slut snart och att du får hem din älskade dotter igen. Du och dina barn ser ut att ha ett fanatiskt fint band mellan varandra. Ta hand om varandra och sluta aldrig kämpa!

Anonym

Kan du känna att du nu får tillbaks, det K utsätter dig för - utsatte du Andreas för, Elians pappa. Elian bör väl ha samma rätt som Elise, till sin mamma men även lika stor rätt till sin pappa. Eller vad är skillnaden? Det K gör emot dig är vidrigt, att ta ifrån sitt barn sin ena förälder är aldrig okej, men du har ju trots allt gjort samma sak..

Svar: Nej. Jag gav alla chanser till A. Det hör inte hit.
Denize

Linda

Mitt hjärta blöder! Jag har nog aldrig blivit berörd av något som drabbat någon jag inte känner, som jag nu har blivit av denna händelse.
Jag lider verkligen med dig och jag blir arg när jag läser och får höra att det får gå till på detta sätt!
Hur kan dom neka henne att delta på sin storebrors födelsedag? Den är ju till för familjen?! Dom har ju inte ens rätt i att neka dig att ta hem henne så hur kan detta få ske? Nu måste det hända något. Hon ska hem! Vad säger familjerätten om detta??

Nanne

Höll på att börja gråta. Hon ska verkligen hem!

Emma

Så himla fin <3 Det som rörde mig till tårar mest var faktiskt när Emilia fixade Elise mössa, bara den gesten visar hur fin Emilia är. Du har verkligen fantastiska barn!

Moa

Jag förstår inte hur de inte kan fatta att det inte bara är dig (och dina barn) de straffar när de gör såhär utan även sitt eget barn/barnbarn. Plus då att de

Moa

...begår ett brott och jag är ingen expert på egenmäktighet med barn men det känns ju som att risken är att han förlorar vårdnaden helt... (Inte meningen att skriva två kommentarer men jag tryckte fel när bussen körde över ett gupp...)

Thuresa Månsson

Jag har följt dig sååå många år.. tror jag började följa dig när Emilia var runt 5 år. Jag har sett dina barn växa upp & du växa som mamma & människa. Vad jag har läst & sett under alla dessa år så är du en helt fantastisk mamma åt dina barn ❤️❤️ Du klarar detta ❤️

Camilla

Blir alldeles rörd av videon😢....Nej Denize du är ingen dålig mamma och dina barn är så fina. Elise kommer komma hem snart❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress