Full rulle här idag, timmarna på mitt nya jobb bara rusade förbi.  Så vill jag ha det! Då kommer datumet i maj mycket snabbare och då kan eländet vara över.  Jag är frisk, kan träna, har jobbat, haft tvättstuga, druckit kaffe hemma hos min nya chef och sedan så poff var dagen nästan slut.
 
 
Nu kommer jag jobba lite olika tider i butik, eller i den lokala secondhand butiken här i byn.  Så himla roligt.  Jag ville jobba i någon butik med barnkläder, men så fick jag denna möjligheten och den passar in bra i mitt liv.  Bra timmar, lite olika dagar plus att jag hade jättekul.  Idag fick jag stå för att packa upp inredningsprylar och då fick jag fixa och dona som jag ville på hyllorna.
I morgon ska jag ta kassan och märka kläder.  Det kommer också bli skoj, speciellt då tjejen som ska lära mig kassan är en bekant till mig.  Stämningen på jobbet var helt fantastisk idag, så jag förväntar mig samma sak i morgon.  Jag behöver verkligen detta! Det var längesen jag jobbade som anställd, jag har ju varit min egen chef i närmare 10 år men jag kände att jag bara ville prova något nytt, komma iväg dagligen och ha någon som förväntar sig att jag ska utföra saker hela tiden.  Jag har isolerats tillräckligt i mitt liv! Men jag kommer givetvis fortsätta med fotograferingen på sidan av, jag kommer aldrig kunna släppa kärleken till kameran och att få skapa de där speciella ögonblicken som ger människor minnen för livet.  Det jobbet ger jag inte upp helt, jag brinner alldeles för starkt för det!
Sen så kan jag nästan få dåligt samvete över att jag hade en rolig dag, då det fortfarande svider i hela min själ angående Elise.  MEN det är bara bra, jag kan fokusera på att få vardagen att rulla på snabbare och då kommer allt lösa sig fortare också.
En olämplig mamma/missbrukare hade aldrig orkat ta den här kampen, ta hand om två andra barn, ha tvättstuga, städa, laga mat och dessutom hoppa på ett helt nytt jobb.  Jag besitter en styrka som jag inte kan förklara.  Söndagarna kommer vara plågsamma, men det är bara några stycken kvar sedan så får Elise sin rättvisa, en normal vardag och lite jädrans trygghet och lugn och ro!
 
 
När jag kom hem strax efter 16 så klurade jag lite på middagen.  Kände faktiskt aptit igen så det fick bli en mozzarella- och pestopizza.  Som jag skrev på instagram så tycker jag att det är viktigt att äta middag ihop, som familj, så man kan prata om dagen och saker komma skall.  Men ikväll var Emilia i stallet till sent och Elian fastnade i en film på Netflix så han åt vid sin skärm och så åt jag vid min skärm.
 
Nu sitter Emilia här i soffan med mig, jag ska väl plocka undan lite i köket och sedan sätta mig ned, varva ned och se på någon serie.
 
Trevligt kväll på er!
Anonym

ni har gemensam vårdnad åk och hämta din dotter punkt slut!!!!

Svar: Snälla läs alla tidigare inlägg där jag gång på gång skriver om detta och besvarar sådant här i kommentarsfältet. Det GÅR inte att hämta henne. Nu handlar det om veckor innan vi möts i tingsrätten och då har jag gjort allt rätt. Jag sjunker inte till samma nivå, Elise har rättvisan på sin sida och hon kommer få det som är bäst för henne alldeles strax. Jag är bara glad över att hon är så pass liten att hon inte kommer minnas detta, dock vet man aldrig hur hon känner när hon växt upp och förstår vad hon blev utsatt för. Allt jag kan säga då är att jag var den som tänkte på hennes bästa långsiktigt och att jag kämpade för henne varenda dag. Jag har gång på gång yttrat mig till dem om att hon behöver sin mamma och syskon mycket mer än vad hon får. Men jag har en otroligt erfaren advokat som jobbar hårt för vårt ärende. Det kommer bli bra för Elise💕
Denize

Tara

Om folk kunde sluta att beordra Denize att göra det som går emot ALLT det hon så starkt tror på OCH blivit rådd till att göra, skulle hon slippa att - åtminstone - känna stress o den jobbiga känsla, som jag antar, att det ger! Hur svårt kan det vara! Hon har det jobbigt nog ändå o ska inte behöva försvara eller förklara sitt agerande!?

Du gör helt rätt, Denize o det kommer alla märka sen 💕

Svar: ❤️❤️❤️
Denize

Emelie

Hej Denize! Jag hittade hit igen genom att du kom upp i mitt flöde på Instagram och har sen dess följt dig här. Jag har själv varit med om samma sak, nästan! Men pappan till G avbröt sen sin stämning mot mig eftersom jag hade så starka bevis på att jag faktiskt är en bra mamma trots min psykiska ohälsa. Så det gick inte lika långt för mig även fast det var otroligt smärtsamt. Jag är helt övertygad om att allt kommer lösa sig för er med. Jag kan ta hand om mina barn trots att jag lever med bipolär sjukdom och har legat inlagd i sluten vården en flertal gånger, så att du varit dålig en kort tid kommer inte vara något problem alls för dig. Vet inte riktigt vad jag ville åstadkomma med min kommentar mer än att jag hejar på er! / Emelie

Svar: Tack för att du delade med dig! Kram 💕
Denize

Michaela

Så härligt att höra att du trots den här mardrömmen har något som kan distrahera diglite i alla fall. Du är verkligen en ansvarsfull mamma som ser till ditt och dina barns bästa. Hur kan någon inte se att du och dina barn är fullt kapabla till en normal och fungerande vardag. Du är grym heja dig!

Svar: Tack fina du. Givetvis ser både soc och så kommer tingsrätten få se det!
Denize

Grethe Hagen

Heisann 😊
Jeg har aldri kommentert her på bloggen din, jeg kom over den nå når dette horible triste sakene ble skrevet om, og det fanget min oppmerksomhet.. Kjäre deg, jeg må si du er en sterk jente!!!! DU GJÖR SÅ RETT!!! 👍😊 Og du er en kjempefin mamma for tenk!! Gulleduuh som jeg beundrer deg og styrken din 👍👍👍😊 Stå på deg 😊
Klem fra Grethe 💐🌸🌼🌻

Svar: Tack för dina fina ord ❤️
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress