Minns ni dessa bilder? En färdigbakad Elise i magen, bara dagar innan hon kom ut och gjorde mitt hjärta helt - efter nio låååånga månader.  Jisses vilken graviditet.
 
 
Jag kom faktiskt ihåg nu att jag aldrig visade er en fotografering som jag gjorde, det var när Elise var 9 månader och jag ville göra ungefär likadana bilder, fast med bönan UTANFÖR magen.
Mycket kom emellan där, en jobbig sak skedde och efter det blev det bara värre och värre.  Det är ingen mening att gå in på vad det var, för det var då... allt är över och förbi.  Så vi lämnar det så.
 
Här är i alla fall de bilderna jag tog som skulle efterlikna mina bilder som 9 månader gravid - med min 9 månaders bebis istället.
 
 
Lilla hjärtat.  Ibland funderar jag på hur det hade blivit om jag gjorde annorlunda i den där vevan.  Men det är ingen mening att tänka så.  Livet har sin gång och allt sker av en anledning,
Att vara mammaledig med dig var tufft, det var det verkligen - men jag älskade det.  Att vara mamma till dig skapade ett enormt tålamod inom mig, något som jag inte hade lika mycket av innan.  Men med dig så krävdes det enormt mycket tålamod.  Det kunda ta timmar att få dig att sova trots att du var så enormt trött, du lärde dig att krypa efter att du gick - så du var enormt frustrerad, du var en stor bebis och jag blev en tanig mamma och SOM jag kånkade på dig.  Dag som natt.  Men jag ser tillbaka och ler, samtidigt som du sitter här bredvid mig nu, en snart 2-åring med betydligt mindre babyhull, en massa mer hår - men precis lika gosig med dom där  pussarna och kramarna.
 
Så mycket kärlek.  Både då och nu.  Som jag skrev på Instagram i morse: när man inte tror att det är möjligt så älskar man dig lite mer ändå för varje dag även fast det känns som om jag ska spricka av kärlek.
Du ger mig så mycket kraft just nu och att vara mamma till dig är en ära, min minsting och världens bästa lillasyster.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress