Mammas lilla böna har kommit hem igen och nu känner man sig hel igen.  Vi tar farväl av sommarlovet, då hon och jag går tillbaka till vardagen.  Storbarnen har en liten bit kvar av sitt sommarlov men dagarna kvar ska vi jobba med att ställa tillbaka tiderna för dom lite successivt, så att de är redo när det väl är dags.  Min grabb som börjar tvåan och dotter som början åttan.  Det är helt galet!
 
Och så denna lilla tjej, som fyller två år om drygt en månad.  Lilla hjärtat, vad vi har hunnit gå igenom sedan du låg i magen och framöver.  En tuff graviditet, en tuff bebistid och nu en alldeles underbar ålder då nya ord bara trillar ut ur munnen på dig hela tiden, håret växer, utseendet förändras, ditt sätt att prata ändras, du lär dig så mycket och det händer sååå mycket! Nu blir det bra med föris, som du verkligen behöver, då du är så pass aktiv och i stort behov av social stimulans.  Under våra sommarveckor har du kunnat leka med andra barn  våra kompisar - men nu är semestern slut för de flesta och det ska bli skönt att komma in i lite rutiner igen, även om semesterkänslan är härlig med! Denna sommar har dock varit den tuffaste av alla, så jag har inget emot att ta emot höstterminen med öppna armar.  Back to normal, helt enkelt.
 
Hon har hunnit vara hemma några timmar, vi har myst - både hon och jag och hon och syskonen, hon har dragit fram alla leksaker, ritat, vi har "gjort soppa" av nappar och flaskor och fiskat upp dom.  Nu återstår bara middag, bädda rent i sängarna och sedan är det läggdags för oss båda.  Två trötta tjejer.... en liten och en mamma! Det ska bli mysigt att natta den här bönan igen efter mängder av bus, som jag har längtat efter henne och känslan av hennes kvällsmys.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress