(null)


Goddag fina ni!

Är på väg hem från en bröllopsfotografering och var så laddad och förväntansfull.  Det är alltid kul med bröllop då de egentligen kan vara så lika men ändå olika.  Och det är såklart häftigt att få föreviga människorns otroligt viktiga dag, det är en ära! Det är även kul att få träffa så många olika människor.

Jag känner mig nöjd med dagen och längtar efter att bläddra mellan alla bilder och jobba med dom! Vi var på en så vacker plats, hade så många olika möjligheter till variation när vi tog porträtten! Älskar verkligen det här jobbet, min allra största passion, sedan kommer bloggandet om de ändå inte delar första plats, haha jag vet inte! Bilder går ju ändå ihop med bloggen också.  Även om det inte alltid är lika "seriösa" bilder på bloggen.


På bilderna här nedan så hade jag ett bokat jobb under min sjukdomsperiod.  Det var just när allt var som värst egentligen.  Jag levde med panikångest och svimmade av attackerna emellanåt.  Jisses, känns som ett helt annat liv, då allt är så annorlunda nu.  Panikångesten försvann så fort jag separerande och sista gången jag svimmade minns jag faktiskt inte... det var SÅ längesen.

Hur som helst så fick jag faktiskt en attack JUST när vigseln började här.  Jag var övertygad om att jag skulle svimma och därmed förstöra den mest viktiga stunden.  MEN jag lärde mig att hantera det, andas, dricka, tänka exakt på hur man tog andetagen och jag klarade det.  Jag var missnöjd med dagen såklart, mådde så otroligt dåligt efteråt och kände mig SÅ misslyckad.  Jag var inte samma person, sa inte ifrån när fler porträtt behövdes - nu styr och ställer och domderar jag! Jag släpar runt på mina kunder hit och dit och sitta och stå osv osv.  Då var jag ju "tom" inombords.  Att ta bilder kan jag på ren reflex, men man vill ju ALLTID ta dom bästa bilderna man bara kan.  Såsom jag är och tänker nu! Men jag gjorde det jag kunde just då... Sedan tackade jag nej till uppdrag på ett bra tag.  MEN nu är jag igång med allt igen, jag friskförklarades för längesen och älskar (som jag skrev tidigare) att ha min plats bakom kameran igen.


(null)

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Sara

Jättefina bilder ju! Du behöver inte alls vara missnöjd tycker jag 💚 Hur lång framförhållning behöver du vid bokning av fotosession just nu?

Svar: Tack snälla, men själv visste jag att jag kunde bättre (i efterhand) och jag är lite av en perfektionist 😇 Det beror helt på vad det är för slags fotografering, maila denize@eemedia.se om du är intresserad ❤️
Denize

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress