Det här inlägget innehåller reklam för mitt eget företag fotograf Denize Östman.
 
 
Bebisbilder får man aldrig nog av, dessa är från en fotografering för flera månader sedan, strax innan det rättsliga började.
 
Är det någon som är sugen på en fotografering, så får ni gärna hojta! Jag sitter nämligen och planerar kring framtida fotograferingar inom företaget och ska strax höja priserna.  Just nu kan ni få barn/familjebilder för 1150 kr och då ingår 30 minuters fotografering och 12 behandlade bilder.  Eller 45 minuters fotografering för 1550 kr och 16 behandlade bilder.  Intresserad? Maila denize@eemedia.se
 
Här nedan kommer bilder från arkivet, september och oktoberbilder genom åren.  Roligast är att se de äldre bilderna! Men höstfärger måste jag erkänna är väldigt vackert.  Jag tar med några av mina personliga bilder också!
 
 
Och så har vi då höstbröllop som jag älskar, här är bilder från två som jag verkligen älskade.  Vill du veta mer om bröllopspriser? Maila denize@eemedia.se för info.  Vissa bokar sin fotograf i sista sekunden och vissa bokar ett år i förväg! Tveka inte att skicka en förfrågan oavsett vad!
 
 
 
Angelica

Jättefina bilder!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress