(null)

(null)

Mammas godis, jag saknar ditt busiga leende så mycket! Saknar att ha din lilla hand i min, saknar allt spex, allt mys, att bli attackerad av pussar och hårda kramar då du tar tag i hela mitt ansikte/huvud, saknar att se dig med syskon och alla vi känner - den varma relationen du fått till alla, jag saknar att se hur du tappar luft av skratt när vi busar med dig, jag saknar att se hur du vräker i dig all mat som serveras, jag saknar att vakna upp på morgonen av att du antingen ligger bredvid mig och håller i mina fingrar eller ljudet av din röst som domderar och ivrigt drar upp mig till frukostbordet - trots att man knappt hunnit slå upp ögonen... alla morgnar som är så olika, jag saknar att tjuvlyssna på dina egna lekar när du väl leker själv, saknar all den där varma kärleken som du sprider! Mamma tänker på dig hela tiden.  Det går inte en sekund utan att du finns i mina tankar.  Som sagt så kommer jag aldrig vara helt komplett när du är borta.  Du är den tredje pusselbiten som gör mig hel.

Hur som helst så lyckades jag ta en rejäl sovmorgon i morse, tränade, köpte lite mer elektroder till min TENS-apparat.  Min nya bästa vän, som lindrar värken från min skada.
Hela dagen lyckades flyga förbi då jag för första gången sov ordentligt på länge.  Jag var helt slut av tårar av saknad, en minst sagt tuff dag, försökte koppla bort alla tankar på kvällen och såg på serier - men huvudet var ändå fast på Elise, så jag lyckades inte så bra.  Bestämde mig för att lägga mig i sängen och poff så somnade jag.

I morgon satsar vi på strandhäng om vädret tillåter,  senare i veckan blir det grönan någon dag (det var oväder sist vi skulle dit) och i helgen ska jag fota ett bröllop.  Man vill bara boka upp dagarna så gott det går för att få tiden ska gå snabbt.
Idag öppnar jag bara datorn för serier och kurering för mina tankebanor.  Så kommer bilder och svaren från frågestunden kommer någon dag när vädret är trist och man inte är uppbokad.  Jag ska försöka komma ned i varv gällande min inre stress denna veckan så jag tar allt som det kommer bara.  Det är extremt viktigt att ta hand om dig själv i sådana här situationer och fokusera på de andra barnen såklart (en självklarhet), men de har ju sina intressen och vänner som dom vill lägga fokus på nu, bortsett från Gröna Lund - det blir vår kvalitetstid.  Om dom inte ber om mer såklart men veckorna utan Elise är DERAS veckor, då bestämmer dom och jag finns till hands hela tiden, när de väl behöver mig.  Jag har två stora barn som älskar när lillasystern är här, jisses så mysigt vi har det... men de är även barn som värderar sina vänner högt och gulligt nog så tycker alla om Elise så mycket med så hon är alltid välkommen att vara med.  Men nu kan de leka/umgås precis när, var och hur som helst.
Precis som jag, så längtar dom dock efter ett avslut på det hela.  Stackars barn ska inte behöva gå runt med dessa nerver och tankar.  De ska bara få vara BARN!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress