(null)

(null)

(null)

(null)

Mer mobilbilder på finaste tonåringen i världen!

Det har varit en låååång dag, somnade sent igår och vaknade tidigt i morse.  Sedan sov Elise tre timmar på dagen mitt i alla kalasvevor så jag lyckades somna samtidigt som jag nattade henne. Jag brukar ligga på golvet och hålla henne i handen, men jag var SÅ slut efter dagen, Elian gick och lade sig samtidigt, Emilia umgicks med sina vänner efter allt kalas här hemma så jag lade mig bara ned och kopplade av, vaknade dock rätt snabbt då golvet inte är en skön sovplats 😂

Kameran är fylld med vackra bilder som jag längtar efter att gå igenom i morgon! Men nu ska jag göra mig klar och försöka somna om.  Lycka till.  Har jag somnat och vaknat upp då har jag stora problem att somna om igen på kvällen (nu natten).  Är typ klarvaken.  En powernap trodde kroppen.  Ska lyssna på någon podd och bara blunda.

Hur som helst så är Emilia nöjd med sin dag och det var det viktigaste.  En lycklig fjortis i familjen, haha!

Natti!
Tara

Grattis till din underbart vackra dotter! Tredje kortet är ju utöver de andra 💕 Hoppas natten inte blir alltför sen för dig.

Anonym

Wow vilka gener alltså😍😍

Grethe Hagen

Et STOOOORT GRATTIS til din VIDUNDERLIGE VAKKRE datter!!!!! 🎂🍰🍦🌟🌠🎉🎈🎀🎊

Marie

Vad stor hon blivit och så fin hon är. Du måste vara en så stolt mamma över henne ❤️

Susanne

Grattis till Emilia!🎂🎉 Vilken skönhet hon är, en riktig fotomodell. Det är så vackert med färgerna som hon har. Det sydligare dragen blandat med svenskt är så fint, har själv två skönheter som har den där mixen och det är så fint och exotiskt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress