(null)

Just nu händer det så extremt mycket i livet. Kaka på kaka av ALLT.  Veckan har inte blivit alls som jag har tänkt mig.  Har precis spenderat morgonen hos veterinären med min katt och ett annat ärende därefter.
Egentligen skulle vi ha åkt till grönan nu men det uppstår bara kaos överallt, vi hoppar det idag pga storm och annat.  Emilia ska träffa vänner istället och jag väntar på ett viktigt samtal från VC angående en sak som skett som inte är lagligt eller okej.

Jag har sovit lite dåligt pga allt som sker, saker som sker i onödan, att se mina barn stressas upp när det inte är läge eller behövs - då dom äntligen började få lugna sinnen och hopp om att allt bara löser sig snart.  Men så finns det människor överallt som bara vill förstöra, jag saknar min lilla dotter, jag har jobb att tänka på, jag har en vardag som ska rulla på men ständigt blir stormen ännu stormigare.
Jag ber till högre makter att slippa negativitet, att slippa lögner, att slippa se mina barn oroade och ledsna.  Jag vill bara att dagarna återgår till normalitet igen.  För just nu känns livet som en tragisk mardrömshistoria.  Som jag skrev så blir det värre när man tror att det är som värst.

Jag hoppas att folk håller sig till sitt och sina - så kan jag rå om mitt och mina, leva mitt liv så gott det går utan att människor som inte känner oss kommer från höger till vänster och gottar sig i att såra de som är helt oskyldiga i ALLT vad det innebär.

Mina ögon går ihop, i natt somnade jag framför Wahlgrens värld med min katt i famnen som bara spann och där sov vi tills det var dags att åka.

Nu ska jag försöka fortsätta med bilderna från Emilias födelsedag, jobb-bilder, se om jag hinner med frågestunden - för i helgen jobbar jag.
Men återkommer förhoppningsvis snart med lite roligare och trevligare inlägg för som jag skrev igår så hoppas jag verkligen att jag inte ska behöva skriva fler inlägg som igår och innan dess.  Jag vill ha positiv energi här... precis som jag har sagt så hämtar jag kärlek, pepp och energi från er läsare - för ni är verkligen helt underbara! SÅ som ni har stöttat mig.

Har ni några önskemål om inlägg så får ni gärna hojta! Nu ska jag återgå till MITT liv och inte sådana människor som inte känner oss eller har med oss att göra.  Dom kan ändå inte komma åt mig/barnen på något sätt.  Energitjuvar skakar man bara av sig till slut... det är ingen mening när de saknar empati och förstånd.  Nu går jag vidare med mitt!

Puss och kram på er ♥︎
malin

Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå vuxna människor som beter sig som att de vore tonåringar... Synd att vissa människor har så lite i sitt liv att bry sig om att de "måste" lägga ner tid och energi på något de uppenbarligen "inte" bryr sig om, för helt plötsligt blev det så viktigt att bry sig.
Hoppas att stormen snart över att att alla energi tjuvar fokuserar på sitt.

Till något helt annat. Kan du inte skriva lite om kamerans funktioner så som ISO osv 😊
Tack för att du delar med dig av ditt och barnens liv, du är en symbol för vad bra föräldraskap är samt inre styrka!
Kram ❤️

Mikaela

Hej Denize, vilken kämpe du är! Har läst allt och tycker inte att du ska behöva försvara dig mer. Riktiga föräldrar prioriterar sina barn före allt annat, oavsett krig, konflikter, svartsjuka flickvänner och allt vad det kan vara. Riktiga föräldrar är en sån som DU, som är ensam men så jävla stark... som bara tar en massa skit och säger ifrån. Men du behöver inte mer, vi alla vet vem som är en bra förälder och vem som är en dålig förälder. Att dessutom välja bort ett barn för att skaffa hundra till är inte så klokt, kanske skulle ha börjat med att ta hand om de första.... som han uppenbarligen inte gör, någon av dom.
Men det roligaste av det hela är att de tydligen hade sagt till dig att de ej läser bloggen.... men de har hittat till din pappas (?) lilla instagram med ett tiotal följare och läser även där? Jag tror nog att Miss copycat stalkat i alla år och förfäras av att din instagram nu är privat. Hur ska hon då härma dina alla ord, ditt sätt att skriva, dina ordval och sätt att uttrycka dig? Då söker de upp en morförälders instagram som mest innehåller dikter vad jag sett. Och nätmobbing? hahahahaha! Jisses, somliga bör läsa på ordentligt om vad mobbing är för något.
Äsch, strunta i dem. Lev ditt liv, du är en underbar mamma och det vet vi alla. KRAAAM

Svar: Jag kan hålla med dig till viss del där i början, DOCK har jag bett min pappa göra sig privat, samt/eller ta bort vissa inlägg då vissa saker och minnen är smärtsamma för mig och jag vill inte att folk ska veta vad som hänt helt och hållet, det är jäkligt privat och jag har inte kommit över det. Han vill beskydda sin dotter men jag har fått säga åt honom flera gånger att inte skriva ut saker som hänt, inte nu, jag är inte redo. Det gäller främst min yngsta och allt däromkring. Sedan så ja, han skriver dikter som några kan tyda och andra inte. Men pappa är en godhjärtad man egentligen som vill mig lite FÖR väl i vissa lägen samt hans barnbarn.... men han driver också med humor som folk kan uppfatta som något annat. Han är ju inte lika skarp på det här med sociala medier och jag får tala om för honom hur han ska göra ibland osv osv. Gällande allt det andra så vill jag inte kommentera, jag känner att kommentarsfälten börjar bli väldigt bråkiga nu även om ni säkert vill mig väl. Jag gillar inte detta, som jag har skrivit så vill jag gå vidare och ha POSITIV energi här, ingen mobbning, inga bråk. Har folk åsikter om andra som inte rör mig eller mina barn så tycker jag att alla ska ta det med dom. Jag VILL leva mitt liv, mer är något annat. Jag vill bara att det blir lugn och ro... för barnens skull. Kram!
Denize

Grethe Hagen

💜💜💜All kjærlighet i hele verden til deg og dine vakkre barn, Denize 💜💜💜🌹🌸🌼💐

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress