(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Attack mamma!
Alltså den här lilla bönan!  Jag blir så fylld av värme tack vare henne.  Hon är så kärleksfull och gosig.  Kan komma springandes bara helt spontant och kasta sig över en.  Här hoppade hon på mig, gav mig blöta pussar med hela munnen, kändes som att bli pussad av en liten hund, haha pussar över hela ansiktet!
Jag älskar känslan när hon tar tag i mitt ansikte och borrar in sitt mot mitt, eller trycker in sig under min haka.  Sedan kan hon sitta/ligga sådär en lång stund och bara vara.  Men sen blir det fullt ös igen, turboläge och hon springer runt och leker som ett litet yrväder.
Samtidigt som hon är mammas lilla tjej så är hon även extremt social.  Nu har vi ju umgåtts mycket med alla närstående och hon älskar det! Hon älskar uppmärksamheten så att hon kan spexa och få alla att skratta.  Hon kan vara hur länge som helst med min familj, leka, busa och tredje barnet i rad har nu tytt sig ordentligt till morfar.  Först var han Emilias manliga förebild när hon var liten, han kunde natta henne på två sekunder när hon var bebis medan jag satt och hoppade på sängkanten i all evigheters evighet.  Sedan fortsatte deras relation över åren när hon var liten.  Hon fick allt hon pekade på.  Min pappa var inte den som accepterade mitt val att behålla ett barn när jag var 14 år gammal, det var min mamma som accepterade läget när hon insåg att de aldrig skulle lyckas övertala mig till en abort.  Men när Emilia väl kom, jisses så morfar daltade med henne.  Sedan växte hon upp, Elian kom och han var mammas pojke som liten. Även om det funkade med barnvakt vid några tillfällen så var han ändå min svans.  Det var jag och Elian dag ut och dag in enda tills han var 4 är och började på förskola. Det är vid senare år som han blev morfars pojke - bästa vänner.  Nu är ju min pappa hjärtsjuk så han orkar inte lika mycket som förr - men det spelar ingen roll, de hänger ihop.
Och mina föräldrar har knappt fått träffa Elise men nu har det skett rätt intensivt och hon är helt trygg med dom.  Häromdagen, när jag lagade piroger och paj i 5 timmar så lekte dom och det är alltid roligt att tjuvlyssna på när min pappas manliga röst blir till en mjuk bebisröst, haha! 

(null)

Meeeen sen när hon blir trött, då är det bara mamma.  Och hon vill gärna hålla koll på vart jag är annars i överlag, om hon vet att jag sitter på soffan så är det lugnt, då busar och leker hon.  Ser hon inte mig så kommer de där "MAMMAAA!"-skriken.  Men så svarar jag, visar mig och hon leker vidare.  Hela min familj är ju så glada över att få lära känna Elise och fort har det gått, men de har ju knappt fått träffa henne tidigare.  Men nu skapas starka band även där och det känns bra för mig.  Och hon älskar dom!
Relationen mellan mig och mina föräldrar var försämrad under en kort period i livet och ett tag fick ingen kontakt finnas alls.  När jag nu i efterhand vet varför vissa saker hände och sades - det var för att de visste att något var på tok med mig och de gjorde allt för att bara få en reaktion.
I dagsläget är allt förändrat.  Det som gjorde mig ledsen och maktlös är över och nu har vi en nära relation till varandra.  Jag har blivit arg, besviken, ledsen och allt vad det har varit. Men idag är det bra.  Jag är stolt över förändringen!

Hur som helst, nu sover bönan och jag ska fortsätta gå igenom alla hundra bilder från Emilias födelsedag.  Hon ville ut och fota och vi var nog borta i två timmar så det finns en del om man säger så.

Avslutar blogginlägget via mobilen med lite fler bilder härifrån.  

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag gillar inte att veckan bara susade förbi och att helgen är här.  Snart väntar sista sommarveckan ifrån Elise.  Sedan får vi se vad som händer.

(null)

Johanna

Är avtalet att Elise ska tillbringa sista veckan hos dig? Eller tar avtalet slut efter veckan hos hennes pappa? :)

Svar: Efter nästa vecka. Enligt avtalet hämtar jag henne 13/8. Där tar sommaren slut :)
Denize

Marie

Åh älskar när mina barn grabbat tag o pussat sönder en med små blöta pussar, de är kärlek det hehe ;) på näsan o kind hihi ❤️

Moa

Så mysiga bilder 😍😍😍 Emilias hår verkar ju växa sjukt fort, varför gör inte mitt det? 🤔🤔🤔😂

Svar: Det undrar jag också, att det dessutom blir tjockare och längre på - vad som känns dagar - känns lite orättvist, när mina tunna fjun tar evigheter på sig ! 🤔😂
Denize

Sandra Natalie Svanholt

Vilka goa bilder! Så mycket kärlek 😍😍

Veronica

Åh vad Emilia är vacker!! Vilken fin tjej du har 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress