(null)

(null)

(null)

Morgonens lilla böna! Hon var såå trött, det har varit en lång vecka med många intryck så det blir bra med helg snart.

Precis innan vi skulle dra iväg så sa hon "håband mamma".  Hon har nu lagt märke till att jag har hårband 24/7, även när jag sover så har jag ett speciellt hårband som är skönt att ha, ett litet bredare, så jag slipper hår i ansiktet för det är det värsta jag vet. 

Hur som helst så har jag köpt så många hårband till Elise också, som hon tidigare bara dragit av sig efter en kort stund.  Men idag var hon så stolt och stod och speglade sig länge.
Sedan tog vi bussen till föris och då berättade hon för varenda resenär att hon och mamma hade hårband.  Så flinade hon.  Extremt viktig information! Haha alltså jag älskar den här ungen som glatt socialiserar med allt och alla.  Här skulle det aldrig gå att ha hemligheter! Folk bara skrattar åt henne vart man än är då hon i princip talar om hela hennes livshistoria så fort hon ser en människa som hon får ögonkontakt med.  Nej, men i alla fall vad hon har på sig, vad hon ska göra, vad hon har gjort osv.  Igår berättade hon t ex till en främmande dam att hon skulle klippa naglarna på kvällen.  Återigen extremt viktig information.  Damen bara skrattade och visste nog inte riktigt vad hon skulle säga men det blev ett fnissande "jaså jahaa vad bra!".

Elise har i alla fall kommit in i sin vardagsrutin och älskar den.  Hon har så kul med barnen, alla lekar, utflykter och dansande.  Hon äter och sover.  Det här är exakt vad hon behöver om dagarna, man ser hur hon lyser.  Det sociala lilla yrvädret! 
Nu är det extremt viktigt med kontinuitet så att hon ska komma in i det helt.  Nu är det struktur som gäller,  inget hattande! Hittills har det faktiskt fungerat jättebra, men det gäller att man fortsätter på samma spår också.
Förskolan var tydliga med det, att de anser att det tillhör oro från deras håll om ett så litet barn ska vara borta långa perioder, komma och gå.  Det är inte snällt mot ett barn och man gör inte så helt enkelt.  Vilket jag helt klart håller med om.  Visst kan ett barn ta ledigt en dag här eller där.  Men man måste följa rutinerna och ha den här strukturen.
 
Över till något helt annat så tyckte jag att den lilla sårskorpan - som kom från något som säkerligen skett i förra veckan - påminde om Elians smultronmärke som han hade där på pannan när han var liten.  Jag bara lade märke till det när jag tittade snabbt.  

Nu avslutar jag mobilinlägget och fortsätter jobba med kamerabilder på datorn! Jag återkommer ♡
Nat&Lex

Så söt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress