Lilla skrutt, här skulle hon lukta på blommorna.  Det gör hon överallt, ute, i affären var hon än ser blommor så stannar hon upp och luktar på dom.  Älskade lilla flickebarn, vad mamma saknar dig!
Jag hade tänkt skriva om saker och ting men jag känner faktiskt en rejält stor besvikelse.  Jag hade hoppats på att min oro kunde lägga sig och att det som står i avtalet skulle följas.  Att frågor ska besvaras.  Jag kommer inte låta mina känslor över det hela inlägget.
Avtal ska följas.  Regler ska följas.  Lagar ska följas.  Tider ska hållas.  Människor ska respekteras.
(Raderad text pga att sanningen på en blogg är värre än att bli förtalad om till myndigheter)
 
 
 
Bilderna är från en helg som jag visat andra bilder ifrån.  Det kan hända att det dyker upp en dublett, men jag älskar bilderna från denna dagen.  Så mycket kärlek i dessa, att se mina barn ihop är den bästa synen i hela mitt liv.
 
 
Jag längtar efter morgondagen.  Först och främst att få hem lilla hjärtat, man känner sig aldrig riktigt hel utan henne här.  Och som jag skrev så hade jag hoppats på att denna helgen hade givit mig chansen att släppa känslan av oro men det går inte.  Jag är bara extremt glad att det är lördagkväll! Jag har haft tusen projekt idag.  Jag har plockat ihop ALLT som påminner mig om det som en gång var, lådor är fyllda, i morgon ska  skiten ut och jag vill inte se ett enda tecken som påminner mig om det som jag en gång levde i och trodde var bra och normalt.  Utöver packningen så har jag ägnat tid åt att prata massor med mina vänner och närstående, flera timmars prat om allt mellan himmel och jord men mest ventilation om hur man känner över åren som varit.  Att själv prata om det är en sak, men när någon annan berättar för mig hur jag var - hur jag sakta förvandlades till något helt annat och sedan mer eller mindre gick under jorden så gör det ont inom mig.  Alla dessa människor som funnits här för mig sedan barnsben och så tillät jag mig själv att bara skita i allt - för det "var så det skulle vara".  Jag kan inte förstå hur jag hamnade i den bubblan som jag var i, jag sa ifrån i början men sedan är det helt jäkla sjukt hur en personlighet på riktigt kan DÖ och bli något helt annat.
Idag är allt förlåtet, jag är tacksam över det nätverk jag har, hur äkta personer jag har som torkar tårar, som är axlar jag kan luta mig mot, som bryr sig om barnen och är genuint snälla och så extremt omtänksamma.  Jag skulle inte kunna ha ett bättre nätverk.
Och så har jag min "armé" av följare som verkligen har min rygg - som jag hämtar pepp, energi och kärlek från DAGLIGEN, jag har fått så många nya vänner tack vare sociala kanaler och jag har många som jag pratar ut med hela tiden.  Tänk att tusentals människor följer oss och skickar så mycket positiv energi.  Det är magiskt!
 
I morgon ska jag jobba, ta provfoton inför ett bröllop och sedan vänta på bönan.  SOM jag längtar.
Jag vill göra något åt den här sommaren, inte nog med att den är rörig som fasen för ett så litet barn men när avtalet inte ens funkar, så känner jag en enorm frustration.  Jag försökte förmedla att det är för det bästa att det blir lite "hattigare" förr oss föräldrar, med andra ord fler umgängestillfällen men färre dagar i rad ifrån.
Skulle man ha vett nog att följa alla jädrans rekommendationer gällande ett så litet barn så skulle jag må bra.  Jag blir så extremt ledsen när saker inte sker utifrån barnets bästa.  Det här kommer vara en rent ut sagt förjävlig sommar som jag verkligen hoppas att hon glömmer.
Det enda jag vill ge henne är trygghet.  Det går inte att skapa genom ett ständigt farande hit och dit.  Jag önskar att saker vore annorlunda och jag önskar att ett ordentligt samarbete fanns - men nu är det inte så... och jag längtar till augusti.  Det är allt jag kan säga.  Jag älskar sommaren och brukar ständigt hoppas på att den ska gå sakta så att man kan suga åt sig värme och sol och ladda inför hösten och vinterns mörker men jag skiter fullständigt i allt sådant just nu.  Det som sker är ohållbart, både för mig och Elise syskon.  Jag längtar efter mötet med familjerätten, jag vill få saker i rullning, jag har fått nog.  Jag orkar inte bära på negativitet skrev jag häromdagen men det är JÄKLIGT svårt just nu och ni som följer mig på instagram förstår varför jag känner som jag känner.
 
Det positiva är väl att jag lite smått har börjat planera inför sommarens veckor.  Jag känner att storbarnen förtjänar något lite utöver det vanliga efter skiten de gått igenom.  Och jag vill säga ett stort tack till er som följde en underbar läsares instruktioner i kommentarsfältet och var med och swishade.  Pengarna kommer gå till upplevelser i sommar, till barnen.  Jag har lovat Gröna Lund, vi funderar på Skara Sommarland tillsammans med sällskap eller en eventuell annan resa till en plats som ligger mig extremt varmt om hjärtat.
 
 
En favorit i repris.  Jag vet inte varför men jag verkligen älskar den här bilden.  Den är oskarp, inte perfekt tagen, inget jag skulle skicka till en kund - men för MIG så förmedlar den så extremt mycket kärlek, så många olika känslor och den ska snarast pryda en vägg i en ordentlig förstorig - och bli inte förvånade om den dyker upp som header här framöver.
 
Nu ska jag kika på ett avsnitt av Playmakers, dricka en kopp te och förhoppningsvis ta igen lite sömn som jag förlorade under gårnatten.  Vill bara ha söndag.  Det ska bli kul att träffa det blivande brudparet och sedan få tillbaka bönan i famnen igen, jag kan med säkerhet säga att jag kommer finna en anledning till att hon måste sova bredvid mamma i morgon.  Hon har säkert växtvärk, eller lite tandvärk, eller så kommer hon drömma och sådär... hihi, nej då, jag vill bara snosa henne i nacken igen.  Det har varit tufft, klockan är nu mycket men det har varit en SÅ konstig dag.  Jag sov knappt i natt, haft tusen projekt igång samtidigt som man hållit igång samtal och ja, mycket märklig dag bara.  Nu ska jag krypa ned under en filt här där jag har min tonåring bredvid mig.  Tidigare hade jag killen i mitt liv bredvid mig, han sover nu gott sedan länge och nu är det bara jag och Emilia - en kort stund i alla fall.  Hon sover i princip bort hela dagen, så vi har inte riktigt samma dygnsrytm haha - men jag låter henne vara en tonåring och sova som hon vill under sommartiderna!
 
De flesta läser nog detta om morgonkvisten, men natti natt till er andra! Puss och kram och TACK för positiva spår ni lämnar efter er, men snälla ni... försök håll god ton i kommentarsfältet.  Ingen negativitet behövs här.  Behandla människor som ni själva skulle vilja bli behandlade.  Respektera att saker kan vara lite tuffare än vanligt just nu, respektera att jag tycker att situationen är jobbig och viktigast av allt: var snälla mot varandra också och skippa bråken och konflikterna som uppstår.  Låt kommentarsfältet vara en trevlig plats att läsa, både för mig och alla andra.
Återigen Nattnatt!


Anonym

Fattar inte hur du ska kunna lämna henne i 2 veckor när en helg är så jobbig. O stackars henne som måste vara ifrån dig så länge bara för hon har en egoistisk pappa.

Maria Pettersson

Du verkar har otroligt mycket kärlek till dina barn, vilket är fantastiskt! Jag är inte mamma själv än, men jag hoppas att man kan hämta energi i den kärlek man känner till sina barn :)

Marie

Tänker på dig/er då och då. Följt din blogg från o till i många år. Kram

Susanne

Det är ljuset i bilden och kanske just att den är lite oskarp. Den förmedlar en glad, lekfull mamma omringad av sina barn... en familj, det är sommar och kärlek❤️ Sen att gungorna hamnar så perfekt att alla kom med gör ju sitt till🌺🦋🌸☀️

Annica

Heja dig!

Ja visst är det märkligt att rätten inte tänker att det ska vara kortare tider i de olika hemmen när det är ett så litet barn... Så konstigt!

Tack för att du skriver att det ska hållas en god ton. Jag har skrivit tidigare o du svarade sakligt. Tack för det. Däremot kom det från andra tråkig replikation. Så onödigt. Håller fullt med dig att det ska vara en god ton, även om man inte håller med varandra.

Jag hoppas att det blir lugnt på sikt för er alla. Och för Es skull så hoppas jag att X börjar ta ett annat ansvar och ha ett annat engagemang än det du skrivit om tidigare. Håller tummarna att det blir toppen på sikt och att detta simmulsurium får lugna sig.

Ha en bra kväll!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress