(null)

(null)

Älskade, bästa, finaste, underbaraste, roligaste, mysigaste, busigaste och vackraste Elise ❤️

Vilka dagar vi har haft! Vilken svensk sommar.  Idag var vi ute och borta enda tills det blev dags att gå hem och sova.  25 grader i vattnet, det badades, åts godsaker, bästaste sällskapet och sist men verkligen inte minst, Elise sa de finaste orden hittills "äkkar deh mamma", får man lov att gråta? Jag älskar dig med, mammas godis.  Är så imponerad över de meningarna hon bildar, det blir bara fler och fler ord.
Så liten men så duktig.  Ibland blir det förstås en lång rad av obefintliga ord, mest när hon leker, spexar eller går runt och pratar för sig själv.  Men ungen fylller 2 i september och är så exremt klok och duktig på att förstå och göra sig förstådd.

Livet har varit så skönt nu, när allt har varit "som vanligt", när man inte tänker på vad som väntar.  Elise är lugn och trygg, inte sådär panikslagen.  Hon hämtar saker och donar själv.  Hon är beroende av uppmärksamhet såklart men hon vågar röra sig fritt både hemma och ute.  

Vi tar vara på helgen på bästa sätt.  Det kommer bli bra, det kommer reda ut sig, det är lite krokiga vägar och man får kämpa i motvind men vägen kommer bli spikrak och vinden vänder till slut.
carro

Härliga bilder :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress