(null)

(null)

(null)

Fixad och klar från gårkvällen.  Jag fick en kryssning i födelsedagspresent, barnen var med men även barnvakt så när kl blev sovdags för mellan E så gick de ned.  Emilia gick också ned, lyssnade på en podd och somnade.
Så jag fick ha barnen nära, komma bort, men även få tid för mig själv! Ett bra dygn! Vi åt en massa mat, umgicks, lyssnade på olika musikshower.
Sedan var det hets från flera att jag verkligen behövde vara vid en viss plats en exakt tid.  Det stressades över det och jag fattade noll.
När vi väl satte oss vid en av platserna vid dansgolvet så började jag bli nojig.  Jag sa att jag aaaaaaldrig skulle förlåta dom om jag skulle bli upptvingad på scen.  De höll på att dö av skratt så jag förstod ju att det skulle bli så.  Och så poff så kom en kvinna in på scen och sa att "Denize fyller 21, har vi Denize här?" och jag gömde mig men alla viftade på armarna och jag fick tvunget ställa mig där på scen.  Sen kom nästa grej.  "Emilia Östman ska fylla 14 år, har vi Emilia här?" Så vandrade min dotter upp bredvid mig.  Kvinnan sa "jag gissar att ni är syskon då" och jag svarade "jaaapp" för att sedan säga att hon var min dotter.  Det var hysteriskt roligt när kvinnan började koppla mamma 21 år och dotter 14, hahaha! Så jag fick säga att jag inte alls fyllde 21.  Men med tanke på att jag hade drivit om det på min födelsedag så fick jag den pinsamheten tillbaka.   Nej då, jag har erkänt att jag känner mig gammal och definitivt är 29.
Alla i hela salen ställde sig upp och sjöng för oss, sedan fick vi ett varsitt glas bubbel (ena alkoholfritt såklart) sedan sprang jag av scenen illa kvickt.

(null)

(null)

Här är då jag och min lillasyster! Nä då, världens vackraste dotter.  Vi blev haffade av fotografen ombord och det togs sååååå många bilder på oss.  Jag är bekvämast bakom kameran om det inte är jag själv som tar bilderna, så det var så stelt.  Hon tog bilder på oss tillsammans, och enskilda.  Den första bilden känns sååå töntig men jag var tvungen att köpa med mig dessa hem! Visst kan jag ta egna bilder, men det här blev ett kul minne.

(null)

(null)

Och så fick jag även bevittna solen gå ned, för några timmar senare gå upp.  Det var verkligen en välbehövlig paus mitt i allt.  Och havet är det finaste i naturen man kan se, vyerna var fantastiska! Så himla vackert.

(null)

Sedan blev man väckt av en liten pojk som knackade på (sent skönt nog), hade tagit sovmorgon, så vi gick upp för att äta frukost, kollade lite i tax free, barnen spelade på lufthockeybord osv och så vips så var vi framme igen.

Tack för ett härligt dygn!

Jag har även Elise i tankarna hela tiden, då hon är sjuk och det känns så jobbigt att inte kunna hjälpa eller göra något. Men jag håller tummarna för att hon piggar på sig snabbt som möjligt.  Älskade lilla liten.  Nu är det inte många dagar kvar innan vi ses igen.  SOM vi längtar!

Sandra

Jag fick min dotter när jag var 18 år. Många gånger har jag fått höra att jag är hennes kompis 😂 När hon var 14 så var vi hos tandläkaren som sa till henne: "åh, va bra du ha kompisen med dig" Om blickar kunde döda så hade tandläkaren varit död 😂😂 Nu är hon 20 år och jag 38 år. I november ska hon få sitt första barn och jag mitt första barnbarn 💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress