(null)

Peppade mig själv på tåget igår.
Det händer så sällan att jag gör något för bara mig. Lägger pengar på något för bara mig. Låter all fokus hamna på bara mig själv. 
Men det blev i alla fall en jättemysig middag, massa prat om ALLT och samtidigt som jag hade bestämt mig för att inte prata om det jobbiga och bara skratta åt annat så gick det inte. Och det var skönt att berätta detaljer så folk faktiskt på något sätt kan försöka att förstå.  Det var skönt att lätta sitt hjärta och få bästa stödet tillbaka.  Och så var det gott med mat.  Vi gick till Fridays för gamla tiders skull, där var vi alltid som yngre nämligen.
Dock spelades någon rock konsert precis bredvid i kungsan så vi förflyttade oss snabbt till en annan uteservering innan vi tog en lång promenad och bara fortsatte att prata, prata, prata.
Sedan tog jag tåget hem tidigt och föll in i de vanliga kvällsrutinerna 😂

(null)

Tack för alla grattishälsningar på instagram och från mina nära på sms/samtal.  Underbara människor! Idag säger jag okej... jag är inte 21, jag är visst 29.  Det finns ingen party kvar inom mig, jag har varken viljan eller energin - dessutom kan jag absolut inte dricka tills jag blir full då det påminner om vidriga saker. Så alkohol på det sättet har jag lämnat bakom mig.  Jag är gammal.  Jag vill vara hemma med mina barn. På kvällarna vill jag sitta hopkrupen i soffan med eller utan sällskap.  Jag vill dricka x antal tekoppar och har tex panik idag då förpackningarna är slut och de finns bara att hitta på nätet (jag dricker allt rogivande från Pukka).  Vilket problem. 

Hur som helst så ska jag lägga upp dagen lite.  Sedan ska jag sätta mig vid datorn och kolla igenom RIKTIGA bilder och få klart inlägget om min träning.  Och när vi ändå är på g.  Vad sägs om en frågestund? Det var längesen.  Frågor rakt om "x" undanbedes då hen inte vill stå med här.  Annars är jag såklart öppen och ärlig i mina svar men tänk igenom frågorna bara och ha förståelse för att jag är EXTREMT skör och sårbar just nu.  Har du inget snällt att säga, säg inget alls.  Det är inte så svårt.
Så får vi se om ni ens har några frågor!

Puss och kram bästa ni 💕
Veronica

Under nästa år kommer vi förmodligen få barn nummer två om allt går vägen. Vad tyckte du var den största skillnaden med att få en andra, respektive en tredje? Har du några tips till en blivande tvåbarnsmamma? :) Jag är mest orolig över spädbarnstiden då det bara är att glömma alla rutiner i början med en bebis.

Emma

Vill du plugga upp dina betyg och studera i framtiden? isåfall inom vad/vilket yrkeskategori?:)

Anonym

Emilia är ju snart lika gammal som du var när du fick henne.
Vad hade du sagt/gjort om Emilia kom hem och sa att hon var gravid?

Madde

Hejsan. Vill först bara säga att jag tänker på er ofta och jag hoppas dessa dagar som är kvar kommer gå fort ❤️
Har följt dig sedan Emilia var liten knodd 😊
Vart är det du jobbar nu? Var det pga av ”X” som du valde att flytta hem från Spanien?

Sophie

Pukka säljs i Life-butiker,som finns lite varstans, samt i vissa livsmedelsbutiker. Så du behöver inte handla på nätet. Rekommenderar även Clipper om du vill testa ett nytt märke (finns också i Life-butikerna). Bara som tips :)

Svar: Tack! Jag hittar dock sällan de jag gillar mest i fysisk butik tyvärr, men tack för tipset :) ska prova clipper också! Någon speciell smak som är extra god?
Denize

Anonym

Har du ngn gång funderat på att starta en fotokurs ? Kram /Paula

Lena

Svaret på detta kanske kommer i ditt inlägg om träning. Men jag reagerade starkt när du la upp bilder då då såg extremt mager och ”övertränad” ut. Var det då du mådde som sämst och var träningen ett sätt att fly? Kram

Anonym

Hej Denize!

Du vet om att Life-butikerna har Pukka te? Om du har någon nära.

Anonym

Vad är planen med Elian och Andreas?

Anonym

Kan Emilia fortfarande spanska? :D

Sama

Jag funderar på att ev. försöka bilda familj på egen hand, och skulle därför gärna vilja höra vad du, som är, och har varit, ensamstående förälder i långa perioder, anser är det viktigaste som ensamstående förälder (någon egenskap/tillgång/förutsättning/etc.)? Och vad tycker du är det svåraste med att vara ensamstående?

Susanne

Hej! Här kommer en fråga. När du bodde i Spanien så berättade du ofta att din brorsa ” morbror” kom och hälsade på er och hur kul ni tyckte det var. Du nämner aldrig han längre... vill han inte vara med på bloggen eller har ni tappat kontakten? Om det är en känslig fråga behöver du inte ta med den. i bland känns det som du är så ensam i detta förutom din faster då som hjälper dig mycket. Men det är säkert bara så att din egna familj inte vill bli omskrivna här på bloggen. Kram

Camilla

Min fråga: Emilia håller ju på med hästar. Har Elian något fritidsintresse/ aktivitet han tycker om att göra efter skolan?

MmR

Hej! Upplever genom dina inlägg att Elise är väldigt duktig på att prata för sin ålder. När släppte talet för henne? Har en son på snart 1,5 som säger något ord här och där, men längtar så till han börjar prata mera. Hur mycket kunde Elise vid 1,5?

Anonym

Hej! Jag som följt dig länge har uppfattat det som att du gått från ”naturligt utseende” till mer och mer ”fixad” och yta, med rejäl solbränna, fransar och bryn och massa smink och djup urringning i nästan alla bilder. Vad tror du att det beror på? Är det någon slags osäkerhet kring dig själv som uppstått på senare år, har det med ditt tidigare förhållande att göra? Du är väldigt fin som du är!

Anonym

Om lilla E är i en sån fara att hennes hälsa och mående äventyras och blir sämre så anser ju socialen att du har rätt att hålla henne hemma. Undrar då varför du lämnade bort henne 2 veckor . Spelar då ingen roll om ni har kontrakt på att hon ska vara där. Bara höra av sig till socialen så hade dom hållet med dig .... lider verkligen med er... hoppas dagarna går fort och hon inte tagit för stor skada att vara med sin pappa

Svar: Hon har verkat haft det bra på sin semester med sin släkt. Jag kan inte bryta ett avtal hos TR, absolut inte och jag litar på min advokats ord och råd. Det är den andre förälderns ansvar att se till så hon blir väl omhändertagen. Socialen kunde rådgöra och 2 veckor var för lång tid för hennes ålder, vilket framfördes, det och annat framfördes efter rekommendationer. Viktigast var att enas om ett upplägg utan tingsrättens beblandning. Så det fick bli så. Nu blir detta en vana för henne, att slussas fram och tillbaka och jag hoppas att hon klarar av det rent mentalt på bästa sätt. Vi saknar ihjäl oss såklart! Men snart har halva tiden gått och jag ser fram emot att hämta en lycklig liten böna 💕 sedan blir det ej fler långa perioder, även om socialen även ansåg att en vecka också var lång tid för henne, men finns tyvärr inte mycket att göra just nu. Sommarens upplägg är bestämt hos TR och det är bara att följa det. Snart är sommaren över och vi får se vad som bestäms i höst. Oavsett vad och hur det blir så behöver hon en trygg punkt och bas med rutiner och struktur. Semester i all ära, men hennes senaste halvår har varit hattigt och snart kan det bara bli bättre. Hon är liten och förhoppningsvis sätter inte dessa månader några inre ärr i henne, men man vet aldrig då barn är så olika. Det viktigaste för mig är hon (och hennes syskon) får ett avslut på eländet så att alla oskyldiga får gå vidare, må bra och känna sig älskade i trygghet. Hur det än blir så kommer jag fortsätta göra allt för mina barn och deras bästa. Just här och nu är jag dock maktlös och får helt enkelt lita på att hon har det så bra som möjligt och att det stora nätverket som hon har där används, då jag vet att många bryr sig om henne. Man får tänka positivt och se till det bättre. Hon är värd så himla mycket! Vilket jag (och många fler) längtar efter! Jag ser ljust på mina barns framtid.
Denize

Charlotte

Har du ingen kontakt med dina föräldrar? Växte du upp med din faster?
Hoppas detta inte är en känslig fråga- radera den isf!

malin

Hej!
På Life i skanstull finns både Pukka nighttime men även kamomill och den som heter relax samt Yogi Te Bedtime.

Jag vet att du för länge sen gjorde ett inlägg om din uppväxt i USA, har du lust att göra ett till på respektive länder du bott i?

Hur kom du fram till barnens namn?
Skulle du önska att få enskild vårdnad om Elise?
Vart/ hur ser du ditt liv om 5 år?

Sophie

Som svar på din fråga: du verkar ju gilla örtteer, så om du vill testa något fruktigare skulle jag rekommendera Pukkas elderberry & echinacea, eller Clippers Wild Berry infusion. Men kolla in i en Life-butik när du hittar någon, de brukar ha stort utbud.

Svar: Tack 💕
Denize

Cissi

Hej!vad roligt med en frågestund!
Ha du kontakt med Emilias pappa?vart bor han?
Hur många barn har Andreas?kommer ihåg att kag läste mammans blogg till Andreas första barn,vad hette den flickan nu igen alltså barnet?
Varför bodde du hos din faster när Emilia va liten?varför bodde du inte hemma hos dina föräldrar?
Tycker din blogg är kanon,synd att det är så jobbigt för dig nu,bli så arg på såna pappor som gör allt för att förstöra å hämnas!

Anonym

Hej :)
Hur pratar du med Emilia omkring din bröstoperation? Vad har hon för tankar och hur möter du dem?
Kram

Anonym

Hej! hur är Emilia som person? Dricker hon alkohol/har hon testat? Kommit hem full någon gång?

Marie

Hej!
Jag undrar vad det var som fick er att flytta hem från Spanien?
minns att du skrev att du kanske skulle berätta varför, i framtiden.
om det inte hade funnits några pappor " i vägen" hade du då kunnat tänka dig att flytta tillbaka eller trivs du bäst hemma i Sverige?
vet att du skrivit någon gång om att ni bott i flera länder som barn då någon av dina föräldrar jobbat utomlands. vore roligt att höra lite mer om det.
saknar även dina recept du ofta på ut när ni bodde i Spanien, vore rol igt att se mer av. du verkar så himla duktig på att laga mat! :)

Linda Lövberg Hjären

Så himla fin blogg :)

Emma

Fråga 2: Har förstått det som att din faster och elise släkt bor nära varandra på sommarstället. Är det så pass stort att du inte behöver träffa på dom om ni skulle vara hos faster på besök? Du behöver inte svara om är för känsligt <3 mvh Emma

Anonym

Jag följde slaviskt dig när ni hade ert liv i Spanien eftersom jag blev så inspirerande av hur stark en sådan människa då var och även idag! Sen när du flyttade tbx till Sverige så blev det inte alls lika ofta + att tiden till nätet inte alls räcker till men har nu kommit tbx hit! Som då som nu är jag lika imponerad av DIG Denize... dina vackra barn som du har kämpat och uppfostrat, lika så hur vacker mamma de har i dig<3 + Att Nynär är en ställe som jag känner väl till, nu är det många år sen jag var där men någon gång måste jag dra dit igen =)... har en hel del ungdoms-minnen därifrån! Ta hand om dig och många många omtankar.

Anonym

Pratar E och E om sina pappor? Har Stora E funderat på/tagit kontakt med sin nångång själv, nu när hon är större?

abelkeitsock.blogg.se

Är det många följare som tittar på dig och dina barn när ni är ute, och som kommer fram? Har du någon favorit youtuber? Min är Helen Torsgården

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress