(null)


Som tur är så går dagarna i ett! Har jobbat, umgåtts med vänner, barnen har haft sina vänner och dagarna susar förbi vilket betyder att jag snart får träffa mammas lilla prinsessa igen! Jag saknar henne så himla mycket men är glad för hennes skull att hon verkar ha det bra! Det värmer mitt hjärta att allt funkar just nu med kommunikation och fullständig information och jag glädjs åt att hon får en härlig semester med andra i sin släkt som är betydelsefulla för henne.
Men jag somnar till doften av henne genom täcket bredvid och längtar efter dagen jag kan natta henne och sen bära in henne till mig.  Hålla hennes hand och lyssna tlll andetagen.  Elise, mammas Elise! Vi alla längtar efter din hemkomst!

Själv har jag full fokus på jobb också.  Jag skriver så mycket på en av böckerna som jag vill bli klar med. Jag vet faktiskt inte i vilken ordning mina böcker ska släppas men med rätt kontakter så kommer nog bland annat den som handlar om egenmäktighet med barn, vad som kan ske trots att man har gemensam vårdnad släppas tidigt - den är så viktig.  Men samtidigt finns historien om hur livet var, vad som skedde med mig och mitt liv och den är bra mycket tjockare och av stor intressse.
Jag har drömt om att släppa en bok sedan jag var 15-16 och nu kommer det bli verklighet.  Det är mäktigt.  

Utöver det så har jag ju så mycket att blogga om, men när man har varit ledig så är det stranden som gäller. Sol och bad och sällskap! 

(null)

(null)

Vi planerar även in en dag på grönan, utflykter och såklart min 21-års dag på lördag. Som jag skrev på instagram så slutade jag ju fylla år efter 21.  Jag vägrar bli äldre än så! Jag ska iaf firas på bästa sätt och det ser jag fram emot, det är sällan man kommer iväg.  Jag prioriterar mina barn och vill helst alltid göra saker med dom.  Jag kan räkna på en hand de gångerna jag har gjort något själv de senaste åren.  Men denna lördag ser jag fram emot!

Och så har jag kommit igång ordentligt med mina promenader, idag ökade jag takten till några löpsteg men det var omöjligt.  Min rygg har absolut satt stopp för löpning, vilken är en sorg för mig.  Då jag älskade det så mycket, så länge.
Hela träningen är ju som sagt en historia för sig och det är ett av inläggen som jag har förberett.
Men idag körde jag.  En pw på 8km och träning därefter - äntligen är jag fri de negativa tankarna i samband med det.
Som flera vänner har sagt så har jag alltid varit "ripped" och "muskulöst tonad", det har alltid varit min grej.  Och idag tog jag tillbaka friheten i att klara av ett helt träningspass - utan minsta demon inom mig som påminde mig om det som var.  Ytterligare en seger! Men som skrivet så kommer historien om det.

(null)

(null)

Jag inser att jag har återfått kontrollen av mitt liv mer och mer.  För varje dag som går så blir jag starkare inombords och styrkan ska växa.  På alla sätt och vis.
Jag lever mitt liv och det är värt att levas på allra bästa sätt.  Jag är självständig och jag bearbetar det jag kan och hinner med. Jag älskar bara känslan av frihet och jag önskar inte ens mitt värsta fiende att bli frihetsberövad utan att man märker det själv.

Jag tackar mina vänner som dagligen påminner mig om skillnaden mellan mig förut och hur jag är idag.  Det kan BARA bli bättre, der är mäktigt.  Jag bygger upp en bättre version av den jag var förut och jag är stolt över hur långt jag har kommit hittills - men jag har mycket kvar.  Ambitionen är på topp, ingen kan stoppa mig nu.
Sara

Vad gjorde du för övningar efter promenaden? Behöver lite inspo och tips 😃

Svar: Jag har en tränings kategori. Jag tog övningar från pass där jag skrivit om där. Fokuserade på helkroppsövningar och mycket mage. Idag blir det ben och rumpa ☺️
Denize

Tara

Åh, vad jag vill läsa dina böcker o åh, vad jag har velat skriva en bok länge, men det dåliga självförtroendet stoppar mig 😕

Vet du, nu kommer jag med mitt tidstänk igen - om två dagar, är det ”bara” en vecka kvar 🙂

Svar: Underbart sätt att tänka ❤️❤️
Denize

Isabella Lilja

Jag är stolt över dig med efter att ha läst detta!
Sending positive vibes&energy your way <3

heycherryberry.blogg.se

Vet ej vad du varit med om, men det låter som om du mår bättre nu. Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress