Godkväll fina ni.
 
Dagen har gått i ett, efter två timmars sömn på natten så känner jag mig nu lite mör.  Kunde inte somna igår pga diverse anledningar som många vet om, men som jag inte tänker skriva om här.
 
Just nu ville jag bara kika in snabbt och lägga in en sprudlande glad tjej på bild.  Lite skillnad i blicken om man jämför med instagrambilden igår.
Idag har Elise i alla fall varit mitt lilla lyckopiller som vanligt.  Först hade hon utflykt med förskolan, sedan massa annat skoj efter det.  Det har varit en ständigt skrattande böna i mitt och andras sällskap.  Ögonen glittrade, hon charmade alla hon kom i närheten av, sedan fick hennes dag avslutas med lek och bus med båda syskonen samtidigt.  Just DET skrattet, när de spexar och skojar och skrattar - det skrattet skulle jag kunna lyssna på i en evighet.
DET är känslan av att vara rik.  Att se mina tre lyckliga, friska och vackra barn ihop.
 
Nu ska jag krypa under en filt med mitt vanliga kvällste, frukttallrik och lista ut vad jag vill titta på för något.
Jag har massor med inlägg och tankar som kommer framöver, men nu behöver jag lite egentid och vila.  Jag ska försöka hinna uppdatera bättre här i morgon eftermiddag,
 
Ha en finfin kväll.
Malin

Jag la märke till Elise blick med🙁 de senaste veckorna har man sett en busunge (riktig charmtroll) med glitter i ögonen. På bilden såg hon utmattad och helt likgiltig ut, såklart är hon super söt oavsett men det var en stor ändring ❤️

Anonym

Ps menade IG bilden som du la upp ❤️❤️❤️❤️

Josefine

Det har inget med inlägget att göra - men jag måste fråga; de bilderna du tar med din mobil, hur redigerar du dem för att få dem så ljusa och fina? Framförallt de bilderna där solen är i bakgrunden. När jag ska ta bilder där solen är på ”fel” plats, så blir bilderna så mörka :(

Svar: Jag använder VSCO ❤️ gjort i flera år, sedan kan jag redigera ljus med rookie cam, det är mina favoritappar men förstnämnda används till alla mina instagrambilder!
Denize

Lena

Blir så glad när jag ser din glada, fina, lilla bustjej. Barnen gör verkligen att man känner sig rik, även när kassan är ganska tom. Jag har fyra underbara barn, som ger mig energi, kärlek och glädje.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress