(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har skrivit detta förr men jag gör det igen.  Detta är min blogg som lyckligtvis är ett yrke - vilket många kan ha svårt att förstå, men i dagens Sverige år 2018 så kan man utbilda sig till det jag gör, en "Influencer".  En som arbetar med sociala kanaler.  Detta är alltså MIN blogg, där jag skriver MINA känslor, hur jag och barnen har det, MINA åsikter.  Jag skriver ofta om det som hela livet kretsar kring just nu: situationen med Elise.  Det vore konstigt om jag inte gjorde det - då jag och mina barn har blivit så extremt påverkade av den här mardrömmen.  Jag har nämnt att jag skriver utifrån min synvinkel... detta är min historia.... min sanning.  Jag skriver om det som hänt utifrån MIN minnesbild.  Jag står för det jag tycker och tänker, sedan har jag förstått att andra inte kan stå för vad dom gör.
Men att skriva mina sanningar i en blogg kan knappast vara värre än att ljuga om saker som man omöjligt kan veta till myndigheter? Det som krävs av mig är att jag ska sitta tyst - precis som jag levde förut.  Medan andra kan spy galla över mig och krydda till absurda ärekränkningar.  Jag ska alltså stå ut med att människor målar upp mig till något helt annat än vad jag är, men jag får inte säga som det är?
Att sanningen kan svida så jäkla hårt för vissa.  Väx upp, stå för det ni gjort och gör istället.  Jag som kvinna ska hyschas medan män, fega jäkla män, får kasta ur sig saker på alla sätt och vis och vara så manligt stolta över sig själva.  
Men vet ni vad? Jag kommer inte låta mig bli överkörd igen, min röst blir hörd och jag tänker stå upp för mig själv och INTE ta någon skit.
JAG står för mina brister, det har jag skrivit så många gånger. Jag är inte perfekt - men jag är fasen värd att få berätta min historia.  Och i det stora hela så skriver jag mest om mina barns rättvisa, att oskyldiga barn skadas och jag kommer aldrig hålla tyst om det. Jag kommer inte heller hålla tyst om de människor som lever i mitt förflutna, vägrar släppa taget och inse att livet har gått vidare till det bättre.  Jag kan intyga det, hela mitt nätverk kan intyga det, min läkare kan intyga det och till och med mina läsare såg förändringen i mig och kan intyga att jag är mitt vanliga jag igen.
Jag kommer inte vara tyst.
Jag kommer stå upp för mig själv.
Jag kommer stå upp för mina barn på alla sätt som går.
Försök ni, att trampa på mina tår och trycka på mina ömma punkter! Men jag är så stark och trygg i mig själv att jag kommer säga emot! Här och nu, dygnet runt, alla dagar i veckan!

Hur som helst,
Till dagen: parklek med de bästa, mjukglass i hamnen, snabbt byte till bad på stranden istället då det var så himla varmt.
En fin dag.  Tills man får irriterande ord som gjorde mig på uselt humör.  Och anledningen till att jag skrev texten ovan.

Kom nu ihåg att det finns två sidor till alla historier - det här har varit min uppfattning, min sida, min upplevelse, mina känslor! Och de som skräms av det är väl pga att jag har bevis på min sida.

Nu ska jag skaka av mig den frustration jag har känt i timmar. Och göra något som får mig att må bra.
Ha en fin kväll ❤️
Anonym

Men gud tar aldrig helvetet slut eller?.. så jobbigt för dig att du aldrig kan finna ro.. men jag hoppas att det kommer snart i alla fall. Om man tänker såhär så kanske det bästa var att K lämnade Elise och sket totalt i henne då menar jag inte att det är bra heller men då kunde du och barnen ha sluppit helvetet. Det är viktigt att barn har sina 2 vårdnadshavare i närheten och så men då ska det handla om stabila, trygga föräldrar. I detta fall så behöver inte dina barn ens ha en pappa närvarande och varför? Jo för de har en supermamma, en manma som täcker deras behov av kärkek och trygghet. Du är stabil, du är klok, du är mogen, du är väldigt reflekterande analytiker som tänker på djupet och det är bra men visst de kan va lite jobbigt emellan åt. Missförstå mig inte, Elise och dina 2 andra barn förtjänar att ha en pappa men inte sådana pappor till skitstövlar. Dom behöver inte ha detta behov, du är deras allt och barnen är ditt allt. ❤️ Jag tror på dig, starka kvinna. Kram

Svar: Väldigt fint skrivet, storbarnen har inget intresse av sina biopappor, de brukade gratta mig på farsdag tex, minns ett fint kort jag fick av Emilia som sa tack för att du är min mamma och pappa på samma gång 😂 hon var inte alls gammal men man blev varm i hjärtat. Elians far skulle ju ta upp kontakt igen men det rann ut i sanden återigen (tur att jag inte började prata om det ordentligt, fyfasen vilken skada det kunde ha blivit). Emilia har sagt rakt ut i många år att hon inte är ett dugg intresserad, att hon är trygg med mig och som du skrev ”allt”. Plus att de har och alltid haft fina manliga förebilder. MEN min minsting har rätt till båda föräldrar. Kriget var onödigt och dumt, det står jag fast vid. Det skapade kaos psykiskt hos ALLA. Men bra som dålig så har alla barn rätt till sina föräldrar och hennes kommer finnas med, på vilket sätt får ju TR avgöra. Jag vill bara att hon ska vara trygg! Jag kommer inte skriva något om honom mer, jag blev arg över hans ärekränkning, en anmälan. Jag såg svart då jag är så trött på anklagelserna! Allt jag gör - gör jag för barnen. De är mitt allt, alla tre älskar sin mamma men jag hoppas även att saker kan ljusna för Elise framtid. Jag önskar henne en bra relation till den onämnda. Jag kan inte heller förneka att hon har släkt på den sidan som älskar henne och jag skulle inte vilja ta det ifrån henne. Alla släktingar får vara just släktingar men jag är mamma och den rollen kommer inte tas ifrån mig igen, jag hoppas att de också tänker så och förstår. Tack iaf för din kommentar och förlåt för min överanalysering som blir jobbigt emellanåt 😂 men sådan är jag och även Elian. Vi grubblar och är oerhört känslomässiga. Hur som helst så tror jag också på mig själv, jag är den bästa mamman till mina barn och de har det väldigt tryggt, lugnt och roligt med mig. Jag ser ljust på vår framtid och längtar tills det rättsliga är över för alla barns skull. Då startar ett nytt kapitel ❤️ hoppas på snabba besked i augusti.
Denize

Carro

👊!

Anonym

Hej,

Finns det någonstans man kan kontakta dig privat utan att alla läser? Mail ex.

Ha en bra dag

Svar: Absolut! denize@eemedia.se

Denize

Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.

Kram på dig, kämpa på och låt ingen stampa på dig!

Anonym

Hej,

Finns det någonstans man kan kontakta dig privat utan att alla läser? Mail ex.

Ha en bra dag

Svar: Tror jag godkände exakt samma kommentar men ja absolut, denize@eemedia.se
Denize

Samma person som svarade på anonym 1

Nejnej jag menade inte att jag tycker det är jobbigt du anslyswrar utan jag tycker det är intressant att följa dina tankar. Men det jag mena var kanske det kan vara jobbigt för dig då din kropp går på högvarv och så? Eftersom jag kan känna de när jag övertänker typ allting😂. Jag tycker ingenting är fel med dig. Tack för ditt svar❤️

Svar: Haha okej! Då förstår jag hur du menade. Men ja hjärnan och kroppen går på högvarv, man är aldrig helt till ro eller avkopplad. Men tack för omtanken och dina ord ❤️
Denize

Johanna

Hej Denize!
Jag har läst din blogg i många år och blev väldigt ledsen över att bli raderad från din instagram. Väldigt tråkigt när man är genuint intresserad och har följt dig, särskilt dina bilder och de äldre barnen så länge.

Kram Johanna

Svar: Hej! Vad tråkigt, igår blev jag så ledsen att många ”rök” då jag vill att mitt privatliv hålls privat och att folk inte pratar vidare. Jag har haft en väldigt positiv instagram med fina vänner och människor som är genuint snälla. Du får skicka en ny förfrågan, har du följt oss länge så ska du såklart få fortsätta, jag är bara extra försiktig då det är min heliga plats att ventilera om mitt privatliv. När folk då snackar skit så fick jag ta bort flera som inte alls verkade följa mig av rätt orsaker. Jag var dessutom väldigt känslomässig och så besviken! Men fel folk ska såklart inte raderas. Nu vet jag inte vad du heter på instagram men jag minns vilka som togs bort iaf. Jag ber om ursäkt om jag sårade dig! Kram!
Denize

torres

Fina sommarbilder <3

Lilly

Hej Denize, det är nog dax för dig att sluta försvara dig för dina känslor och bara njuta av att leva.
Missförstå mig inte för det jag menar är lägg skithögarna åt sidan och lägg guldkornen nära ditt hjärta.
Njut av mjukglassen och dina fina barn.
Låt det fina i livet inspirera och det fula får leka sin egna liv vid sidan av.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress