I samarbete med Beconfident, har jag fått prova produkter därifrån - som har varit testvinnare.  Istället för deras bäst-i-test tandblekning satsade jag på att prova deras hud (ansiktsvård).  Då min hy lever sitt eget liv så är det svårt att veta vad för produkter som krävs, ibland är jag snustorr i ansiktet, ibland är hyn helt felfri och rätt vad det är så kan jag se ut som en pizza med prickar, finnar och kvisslor överallt.
I dagsläget får jag många små kvisslor över pannan och valde därför att prova deras "Clear skin"-produkter.  Först är det en gel, som är ganska rinnig av sig - så jag har lärt mig att hälla ut den i handflatan och massera in i ansiktet, sedan tar man krämen på fingertopparna.  Jag ser en märkbar skillnad då huden blir renare med tiden, det enda jag kan sakna är en trevlig doft.  Denna skall nog vara doftfri, men medan man smörjer luktar det något som jag inte riktigt vet vad det påminner om - men försvinner när det har torkat.
 
Vill någon också prova produkter från Beconfident, så lämna ett spår här så ska jag se till att ta fram en rabattkod åt er!
 
Jag skulle nog vilja prova dessa lite längre för att ge en helhetsbedömning då jag bara använt produkterna i en vecka, men ser man skillnad på så kort tid så är jag optimistisk!
 
-
 
Tidigare har jag använt dessa till ansiktet:
 
Jag fick faktiskt testprodukter av Apoteket en gång när jag stod i en evighet och stirrade på ansiktsvårdshyllan tills en som jobbade där till slut kom fram och frågade om jag behövde hjälp.  Jag hade ju vänt och vridit på varenda produkt, kliat mig i pannan, valt en för att sedan ställa undan den och välja en annan och så fortsatte det - tills jag förklarade att jag inte hade en jäkla aning och då fick jag mini flaskor och tuber gratis.  Sedan dess har jag kört med dom.  Men nu när de tog slut så började jag med Beconfident och lär fortsätta så också.
 
När jag ändå håller på och skriver om min yta så kan jag bli ännu ytligare och visa även här på bloggen resultatet av naglarna först och främst:
 
 
Och så resultatet av fransarna (dessa saker längtade jag ju efter att rätta till efter vistelsen på gotland)
 
 
Den här gången gick jag till ett annat ställe, fick mycket kortare fransar då mina egna hade gått av mycket och inte kunde hålla upp några längre.  Därför tänker jag att detta nog blev sista fransförläningen på ett tag - jag skall istället satsa på ett serum, för att låta mina egna fransar växa ut och må bättre.  Om något serum funkar så slipper jag ju då framtida förlängningar.  Någon som sitter med tips, på ett serum som faktiskt funkar? Jag har googlat men alla säger olika och det är svårt att veta vilket märke man ska välja.
Och lösögonfransar som man ska limma på själv dagligen går bort.  Den tiden och tålamodet har jag inte.  Det bir för pilligt och jag blir bara frustrerad och till slut hänger allt och nä - det funkar inte, oavsett hur fint det är på andra och tur för dom som tycker att det är enkelt att applicera.
 
Sådärja,
Ibland får man blanda inläggen med känslor och yta.  Jag är inte särskilt ytlig egentligen - som det kan verka.  Jag tycker bara om att trivas i mig själv och jag föddes med albinobryn och fransar, medan min bror fick tjocka, fylliga och mörka bryn och täta ögonfransar.  Ibland kan jag undra varför, vad ska han med dom till? Kunde det inte ha varit tvärtom? haha.  Men fransförlängningen har varit jäkligt skönt... då har jag oftast gått osminkad och det är smidigt när man har småbarn och ont om tid (mina bryn färgar jag ständigt).  Men så kommer det vissa dagar då jag VILL vara sminkad då jag tycker att det är roligt.  Jag älskar det.  Men jag måste ha tid och fokus, vilket inte alltid är så lätt med ett litet yrväder bredvid som också vill - och därmed har förstört några concealers, läppstift etc med sina små fingrar, haha - så då skippar jag sminkprocessen ibland.
 
Hur som helst, glöm inte att säga till om ni vill prova de ansiktsprodukter jag använder och så får ni gärna tipsa mig om något som kan funka till mina fransar om ni sitter med bra råd!
Erika

Hej!

Vet inte vilka serum du testat tidigare men, youtubern Lisette Alfredsson har en serie hon kallar "upp till bevis" där hon testade bla. ett frans-serum för inte så länge sedan, nog lätt att hitta videon med en enkel google sökning :)

Elin St

Nanolash använder jag och gillar. Fransarna blir mörkare, längre och starkare :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress