


😊
En fråga till 😜 hur gör man krispig halloumi? Jag hsr också saknat dessa inlägg 😄
Älskar dina matinlägg och har oxå saknat dem 😃👌🏻
Åh vad gott det ser ut! 😃👌🏻 Har också saknat dina matinlägg!
Jag är imponerad av din matlagning. Du borde ha matlagningskurser då skulle jag lätt anmäla mig till en sådan kurs🙂.

Personligen är jag extremt kräsen o äter endast ett fåtal maträtter - tyvärr blir det oftast ett par mackor 😔 Däremot älskar dottern, som numera bor själv, kyckling i alla dess former. Dock börjar fantasin tryta, så det vore tacksam med förslag på ngn enkel kycklingrätt 🙂
Hej Denise
Blev väldigt förvånad och fundersam när du säger att du lärt dig att köttfärs och frysta grönsaker är halvfabrikat!? Vart har du fått den informationen? Nyfiken i en strut här. För vad jag hört angående frysta grönsaker är att de är lika bra som färska men håller längre. Kram till dig/ Hannah
Åh har också saknat dina matinlägg! Brukade alltid prova dina recept!
När kommer frågorna alltså frågestunden? Längtar efter svaren hihi :)
Kommentera sällan din blogg fastän jag följer! Tycker helt klart det är roligt med mat inlägg också vilket måste ha varit längesen för kan inte minnas sist. Men delar gärna med fler! :)
Ang ”halvfabrikat” - grönsaker räknas som halvfabrikat och köttfärs mm. Det innebär alltså att det är en färdig produkt men som måste tillagas, helfabrikat är sånt man kan äta direkt - det är alltså inte alls dåligt att äta frysta grönsaker (även om färska innehåller mer näring)....utan d var bara en förklaring av ett begrepp som oftast används felaktigt :-)
Åå, jag har också saknar dina härliga matinlägg. Man märker verkligen att du lagar bra mat från grunden och bilderna är så härliga :)
Såg riktigt fint och lyxigt ut! Vad för kött är det och hur gjorde du marinaden? Samt vad är balsamicopärlor